BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 di said: Daha b harfi cikarken agzinin ustune biri elinin tersiyle carpmis gibi olmus Ildo. Cok da iyi olmus. =) aynen o hissiyatı vermek istedim ve başarılı oldum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 8pen worldcup (bunu bitirince klavyeyi 8pen yapabilirsin, kimse kullanamaz telefonu sonra :D) air control apparatus city jump cut the rope dotter fruit ninja pumpkins vs. monsters x construct Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 abi boyle eksin meksin degilde kafa kullandiran puzzle dir zeka turudur bi oyunlar neler var androide. binyuz tane sudoku var da, sudoku sevmiyorum... boyne ne bileyim ds'teki brain trainer tadinda bisiler olsa bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 https://market.android.com/details?id=com.glu.android.bgd şu var, yükleyip oynamadım ama tam istediğin şey gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 senko said: abi boyle eksin meksin degilde kafa kullandiran puzzle dir zeka turudur bi oyunlar neler var androide. binyuz tane sudoku var da, sudoku sevmiyorum... boyne ne bileyim ds'teki brain trainer tadinda bisiler olsa bile yeter yukarda benim yazdıklarımın yarısı falan öyle aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 foursquare alemine giriş yaptım ben de. Böyle bütün arkadaşlarını ekleyip herkese yerini belli etmektense, en yakın arkadaşlarının bulunduğu bi liste yapıp diğer yandan da mekan keşfi için kullanıldığında süper bi uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 senko said: abi boyle eksin meksin degilde kafa kullandiran puzzle dir zeka turudur bi oyunlar neler var androide. binyuz tane sudoku var da, sudoku sevmiyorum... boyne ne bileyim ds'teki brain trainer tadinda bisiler olsa bile yeter Geared var çark oyunu. Gerçi basit biraz, ama eğlendiriyor. Newton Lite var bide. Bu baya iyi başlıyor böyle tam fizik oyunu. Fakat bi yerden sonra zorluk sapıtıyor ben ilerleyemedim. Alchemy oyunları var bide yine eğlencelik. 4 elementle başlayıp saçma salak şeyler üretiyorsun. Alchemy classic iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 world of goo tarzı bi oyun var mıdır peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bi arkadaşta akvaryum oyunu vardı. sapık gibi çiftleştiriyodu farklı türleri yeni türler elde ediyodu ahushs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Telefonda notification olunca ana düğmenin yanıp sönmesini sağlayan bir App var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Baya telefona özel bişey olur o. Benim telefonda ana düğmenin ışığı bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ZaugnaKhaldun said: Telefonda notification olunca ana düğmenin yanıp sönmesini sağlayan bir App var mı? https://market.android.com/details?id=com.martinborjesson.o2xtouchlednotifications&feature=order_history şu var bende mesela. telefona/markaya özel arat hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 beyler merhaba, xperia x10 mini kullaniyorum ve size 2 sorum olucak biri sevabina cevaplasin :) 1- altta acik kalan programlari kapatmak icin manager var mi? varsa da saglikli mi? 2- qwerty klavye kullanmak buyuk iskence bu mini'de soyle nokia 5800 daki gibi olan (yani 2 defa 2ye bastigimda b harfi cikacak meselam) bi klavye uygulamasi var mi? slidetype onermeyin lutfen, o da iskence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 advanced task killer kullanabilirsin ama çok sağlıklı değil aslında bu programları kullanmak. pil tasarrufunun aksine fazla pil harcayabilirsin bile. ama öyle durumlar oluyor ki telefonda bi yavaşlama falan oluyo ihtiyaç oluyor nadir durumlarda. yükle bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 watchdog kullan manager olarak. açık program kaynak tükettiğinde gereksiz yere kapatıyor. task killer filan kullanma sakın. android farklı işliyor, kırarsın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Settings >> Locale & Text altında bir yerlerde değiştirebiliyor olabilirsin. SGS'de öyle en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Theridone said: beyler merhaba, xperia x10 mini kullaniyorum ve size 2 sorum olucak biri sevabina cevaplasin :) 1- altta acik kalan programlari kapatmak icin manager var mi? varsa da saglikli mi? 2- qwerty klavye kullanmak buyuk iskence bu mini'de soyle nokia 5800 daki gibi olan (yani 2 defa 2ye bastigimda b harfi cikacak meselam) bi klavye uygulamasi var mi? slidetype onermeyin lutfen, o da iskence :/ 2-ayarlar-dil ve klavye-touch input ran klavye turunu degistirebilmen lazim.htc de oyle en azindan.alfanumerik klavye kesin vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Dynun ve GERGE sağolsun task killer bulup hallettim o işi ama dediğiniz hiç bir şey yok benim ayarlar sekmesinde malesef. Cihazın güncellemesini nasıl yapacağımı, PC Suite tarzı bi programı olup olmadığını bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Tekrar söyleyeyim ama, sakın ola advanced task killer kullanma. Çok zararlı telefona. watchdog işe yerayan tek task manager benim gördüm. şuraya bak: http://forum.paticik.com/read.php?7,5327876 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yok watchdog kurdum zaten :) bi de su alphanumeric keyboardi bulsam tadindan yenmeyecek. ayrica ust mesajlardan birinde cityjump diye bi oyun gordum. ninjump acikara tokatlar onu. bide Yooninja ve yooninja plus var, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 go keyboard'da bi ton özellik var. t9 kullanıyorum ben mesela iyi oluyor. yeni kelime de ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 alphanumeric mi reis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 evet. ayarı var biraz kurcalamak lazım. ilk indirdiğinde normal klavye. numeric sen yapıyorsun yani optionsta. hayatımı kurtardı benim valla. bir de dil özelliklerinde yeni kelime öğren şeysini de aç. rahat ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hocam çok teşekkürler ya hayatım kurtuldu bir nevi. şu an bu klavyeden yazıyorum gayet hoş valla. tdk da ise girmiş gibiyim kelimeler çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Şunu aldım şimdi: süper klavye. Senin istediğin şekle de giriyor. GO'dan daha iyi göründü bana. Türkçe ve İngilizce sözlükleri, gestureları filan çok iyi çalışıyor. Market: https://market.android.com/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwibmV0LmNkZWd1ZXQuc21hcnRrZXlib2FyZHBybyJd Marketten alamıyorsan ya da benim gibi adamlara direk para yollamanın daha iyi olacağını düşünüyorsan: http://www.dexilog.com/smartkeyboard/wiki/Smart_Keyboard Epey sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar