Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

senko said:

abi boyle eksin meksin degilde
kafa kullandiran puzzle dir zeka turudur bi oyunlar neler var androide.
binyuz tane sudoku var da, sudoku sevmiyorum...

boyne ne bileyim ds'teki brain trainer tadinda bisiler olsa bile yeter

yukarda benim yazdıklarımın yarısı falan öyle aslında
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

abi boyle eksin meksin degilde
kafa kullandiran puzzle dir zeka turudur bi oyunlar neler var androide.
binyuz tane sudoku var da, sudoku sevmiyorum...

boyne ne bileyim ds'teki brain trainer tadinda bisiler olsa bile yeter

Geared var çark oyunu. Gerçi basit biraz, ama eğlendiriyor.

Newton Lite var bide. Bu baya iyi başlıyor böyle tam fizik oyunu. Fakat bi yerden sonra zorluk sapıtıyor ben ilerleyemedim.

Alchemy oyunları var bide yine eğlencelik. 4 elementle başlayıp saçma salak şeyler üretiyorsun. Alchemy classic iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler merhaba, xperia x10 mini kullaniyorum ve size 2 sorum olucak biri sevabina cevaplasin :)

1- altta acik kalan programlari kapatmak icin manager var mi? varsa da saglikli mi?

2- qwerty klavye kullanmak buyuk iskence bu mini'de soyle nokia 5800 daki gibi olan (yani 2 defa 2ye bastigimda b harfi cikacak meselam) bi klavye uygulamasi var mi?

slidetype onermeyin lutfen, o da iskence :/
Sosyal ağlarda paylaş

advanced task killer kullanabilirsin ama çok sağlıklı değil aslında bu programları kullanmak. pil tasarrufunun aksine fazla pil harcayabilirsin bile.
ama öyle durumlar oluyor ki telefonda bi yavaşlama falan oluyo ihtiyaç oluyor nadir durumlarda. yükle bulunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

beyler merhaba, xperia x10 mini kullaniyorum ve size 2 sorum olucak biri sevabina cevaplasin :)

1- altta acik kalan programlari kapatmak icin manager var mi? varsa da saglikli mi?

2- qwerty klavye kullanmak buyuk iskence bu mini'de soyle nokia 5800 daki gibi olan (yani 2 defa 2ye bastigimda b harfi cikacak meselam) bi klavye uygulamasi var mi?

slidetype onermeyin lutfen, o da iskence :/

2-ayarlar-dil ve klavye-touch input ran klavye turunu degistirebilmen lazim.htc de oyle en azindan.alfanumerik klavye kesin vardir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Şunu aldım şimdi: süper klavye. Senin istediğin şekle de giriyor. GO'dan daha iyi göründü bana. Türkçe ve İngilizce sözlükleri, gestureları filan çok iyi çalışıyor.

Market: https://market.android.com/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwibmV0LmNkZWd1ZXQuc21hcnRrZXlib2FyZHBybyJd

Marketten alamıyorsan ya da benim gibi adamlara direk para yollamanın daha iyi olacağını düşünüyorsan: http://www.dexilog.com/smartkeyboard/wiki/Smart_Keyboard

Epey sağlam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...