Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Songbird yaptığı şeyleri en iyi yapan bence de ama kesinlikle yetersiz. EQ yok, kulaklık çıkartıldığında müziği otomatik kesme yok, daha PowerAMP'da olan bir sürü şey yok. Yukardaki ikisine her programı tek tek deneyerek 2-3 günde ulaştım ben. En iyileri o ikisi bence, hangisini şeçersen. PowerAMP'daki kulaklık çıkartınca müziği durdurma hiç birinde yok ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Locale diye bir program var, farklı durumlarda telefonun farklı şeyler yapmasını sağlıyor. Durumlar lokasyon, telefon oryantasyonu, saat aralığı, pil durumu, gelen arama vb. olabiliyor. Bir sürü de add-on'u varmış ama nerede listeleniyor bulamadım. Astrid add-on'u var (Astrid todo list/not alma programı); o durumlarda astrid'den not görüntülemeyi seçebiliyorsunuz. Siri konuşulurken mevzusu geçmişti böyle bi ihtiyacın. Başka programlar da var ama bu iyi duruyor, paylaşıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 O anki telefon konuşmamı kaydedebilecek bir app var mı ? tek tuş ile kaydedecek vesaire daha sonra dinleyebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 http://www.brighthub.com/mobile/google-android/articles/101742.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Bilkent'liler varsa, Student Academic Information Registration System'in (SRS işte) Android programını çıkardılar yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 cihazın üzerinde android market default olarak gelmiyor mu? ben de ve arkadaşta samsung s5570 var, bende gelmişti diye hatırlıyorum ama onda yok. çok garip. indiroid mi öle zikko bir şey var. nasıl oluyor bu bilen var mı gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 uygulamalarda gorunmuyo mu market?anasayfa ekraninda default olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Olmaması ilginç ama görünmesi lazım. Market link'i açarken de application'a yönlendirmiyorsa yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Normalde para veren üye bile olsanız Android'de Last.fm dinleyemiyordunuz. Bu versiyonu yükleyince dinleniyor: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=959074 Tavsiye edilir Last.fm. Ayda 3$ karşılığında 2G ile performans veren süper radyonuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 uygulamalar içerisinde de yok vallahi tuhaf bende çözemedim nette bir kaç türlü işlemden geçirip halledenler olmuş öyle deneyeceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 beyler bu istemediğimiz appleri nası silecez telefon ile birlikte gelenleri ama oovoo evernote gibi paralı şeyleri silmek istiyorum mesela onun dışında google maps harıcı 3-4 tane daha navigasyon programı var sanırsam onları da silmek istiyorum unistaller diye bişi indirdim ama sadece benim marketten yüklediğim programları gösteriyor. bide task manager tarzı bişiler var mı andoridler için bide bu 3g'nin edge'nin kota aşımını limitleyebilen bir program arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 trafiği kontrol eden limiti falan uyaran akıllı hatırlatıcı diye bir şey var bende. akıllı trafik yönetimi diye. indirmiş miydim telefonda var mıydı hatırlamıyorum. advanced task killer diye bişi de var markette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 advanced task killeri bende buldum da pek çalışmıyor gibi o program ne kadar öldürsem de gmail hep açık gözüyor mesela bide bu telefonla gelen zımbırtıları silmeyi hala beceremedim, boşu boşuna yer işgal ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Benim telefonun hafiza da surekli doluyor arkadas. Bazi uygulamalari sd karta atamamak cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 trafik denetleyen ve task killer'lar aşırı derecede pil ömrünü kısaltıyor. ayrıca telefonu yavaşlatıyor. task killer için yazılmıştı çok detaylı şeyler önceden, alet açık programları kontrol edip kapatmaya harcadığı enerjiyi onları açık tutarken harcamıyor. (genellikle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 iyide bi trafik denetleyici lazım değil mi ya ne kadar kullandım 3g yi fln traffic counter diye bişi kurdum da o da wifi ve cell'leri göstermiyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 my data manager var bende. periyotlar halinde gösterio neyi ne kadar kullandın filan. (wifi / 3g ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 veya program kurduktan sonra mı almaya başladı acaba verileri öncelerini alamiyor sanırsam gecen ay ne kadar kullandım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 xaty said: trafik denetleyen ve task killer'lar aşırı derecede pil ömrünü kısaltıyor. ayrıca telefonu yavaşlatıyor. task killer için yazılmıştı çok detaylı şeyler önceden, alet açık programları kontrol edip kapatmaya harcadığı enerjiyi onları açık tutarken harcamıyor. (genellikle) Android'in eski versiyonları için task killerlar faydalı oluyordu. Ama android 2.0dan sonra 2.3e kadar her yerni versiyonda performans ve pil ömrünü ciddi geliştirdi. Güncel versiyonlarda dediğin gibi arkada açık kalan uygulamalar (uygulama çok aptal bi şekilde kaynak tüketmiyosa) pilden çok yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 senko said: veya program kurduktan sonra mı almaya başladı acaba verileri öncelerini alamiyor sanırsam gecen ay ne kadar kullandım mesela kurduğun andan itibarendir. vodafoneluysan siteden bakabiliyosun internet kullanımına ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 eski verileri alsaydı iyiydi de neyse bu da yeter. turkcelliyim bu arada. turkcell de kesin baktırıyordur tabi netten neyi ne kadar kullandın fln yalnız bu arkada çalışan programların işini ben anlayamadım, ben kapatıyorum bunlar yeniden açılıyor istemiyorum abi arkada weatherbilmemne oovoo musicplayer fln çalışmasını core modüller çalışsın yeter bana diğerleri de ben kullancağım zaman devreye girsin dell sync diye bişi var kapanmıyor veled bu mu lan smartphone anlayışı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi onlar çalışmıyo merak etme :D yani senin kullanımını etkilemez çalışıyo gözükmeleri. aktif pasif gibi düşün. ekmek yemiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 arkada calisan programlarin zarari yok yahu.zaten program idle ise kapatiliyor ya da ram de duruyor oyle yanlis bilmiyosam.hemen de bok atmayim yahu.bak mesela webde gezin bi iki pencere ac.sonra birak telefonu bi sure, tekrar baktiginda o pencerelerin kapandigini goreceksin. turkcell in android icin online islemler uygulamasi mevcut.ordan paket bilgilerine kota durumuna falan bakabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Eski rom'da yoktu o olay. Yani kısmen vardı, şimdi browser'dan çıkıp başka bişeye geçip geri döndüğümde sayfa gitmiş oluyor, delirtiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 eyi o zaman problem yok. ama hep 90mb civarında boş yer var diyor memory'de, çok az değil mi bu? bide bu androidlere ne yüklemek lazım ki başka task manager traffic counter angry birds navigasyon feys/twit whatsapp firefox bunlar var, başka basic bişiye gerek yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar