Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Songbird yaptığı şeyleri en iyi yapan bence de ama kesinlikle yetersiz. EQ yok, kulaklık çıkartıldığında müziği otomatik kesme yok, daha PowerAMP'da olan bir sürü şey yok. Yukardaki ikisine her programı tek tek deneyerek 2-3 günde ulaştım ben. En iyileri o ikisi bence, hangisini şeçersen. PowerAMP'daki kulaklık çıkartınca müziği durdurma hiç birinde yok ama sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Locale diye bir program var, farklı durumlarda telefonun farklı şeyler yapmasını sağlıyor. Durumlar lokasyon, telefon oryantasyonu, saat aralığı, pil durumu, gelen arama vb. olabiliyor. Bir sürü de add-on'u varmış ama nerede listeleniyor bulamadım. Astrid add-on'u var (Astrid todo list/not alma programı); o durumlarda astrid'den not görüntülemeyi seçebiliyorsunuz.

Siri konuşulurken mevzusu geçmişti böyle bi ihtiyacın. Başka programlar da var ama bu iyi duruyor, paylaşıyım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Normalde para veren üye bile olsanız Android'de Last.fm dinleyemiyordunuz. Bu versiyonu yükleyince dinleniyor: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=959074

Tavsiye edilir Last.fm. Ayda 3$ karşılığında 2G ile performans veren süper radyonuz oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bu istemediğimiz appleri nası silecez telefon ile birlikte gelenleri ama

oovoo
evernote gibi paralı şeyleri silmek istiyorum mesela

onun dışında google maps harıcı 3-4 tane daha navigasyon programı var sanırsam onları da silmek istiyorum

unistaller diye bişi indirdim ama sadece benim marketten yüklediğim programları gösteriyor.

bide task manager tarzı bişiler var mı andoridler için
bide bu 3g'nin edge'nin kota aşımını limitleyebilen bir program arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

trafik denetleyen ve task killer'lar aşırı derecede pil ömrünü kısaltıyor. ayrıca telefonu yavaşlatıyor.

task killer için yazılmıştı çok detaylı şeyler önceden, alet açık programları kontrol edip kapatmaya harcadığı enerjiyi onları açık tutarken harcamıyor. (genellikle)
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

trafik denetleyen ve task killer'lar aşırı derecede pil ömrünü kısaltıyor. ayrıca telefonu yavaşlatıyor.

task killer için yazılmıştı çok detaylı şeyler önceden, alet açık programları kontrol edip kapatmaya harcadığı enerjiyi onları açık tutarken harcamıyor. (genellikle)

Android'in eski versiyonları için task killerlar faydalı oluyordu. Ama android 2.0dan sonra 2.3e kadar her yerni versiyonda performans ve pil ömrünü ciddi geliştirdi. Güncel versiyonlarda dediğin gibi arkada açık kalan uygulamalar (uygulama çok aptal bi şekilde kaynak tüketmiyosa) pilden çok yemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

eski verileri alsaydı iyiydi de neyse bu da yeter.
turkcelliyim bu arada. turkcell de kesin baktırıyordur tabi netten neyi ne kadar kullandın fln

yalnız bu arkada çalışan programların işini ben anlayamadım, ben kapatıyorum bunlar yeniden açılıyor

istemiyorum abi arkada weatherbilmemne oovoo musicplayer fln çalışmasını core modüller çalışsın yeter bana diğerleri de ben kullancağım zaman devreye girsin

dell sync diye bişi var kapanmıyor veled

bu mu lan smartphone anlayışı sdf
Sosyal ağlarda paylaş

arkada calisan programlarin zarari yok yahu.zaten program idle ise kapatiliyor ya da ram de duruyor oyle yanlis bilmiyosam.hemen de bok atmayim yahu.bak mesela webde gezin bi iki pencere ac.sonra birak telefonu bi sure, tekrar baktiginda o pencerelerin kapandigini goreceksin.

turkcell in android icin online islemler uygulamasi mevcut.ordan paket bilgilerine kota durumuna falan bakabiliyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

eyi o zaman problem yok.
ama hep 90mb civarında boş yer var diyor memory'de, çok az değil mi bu?

bide bu androidlere ne yüklemek lazım ki başka
task manager
traffic counter
angry birds
navigasyon
feys/twit
whatsapp
firefox

bunlar var, başka basic bişiye gerek yok sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...