aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Sonuç olarak whatsapp kurulu olmayan bi telefona mesaj atamıyorum. O zaman gayet sıradan bi uygulama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 O senin mesajlastigin kisilere bagli.Benim smartphone parami cikardi o program yurtdisinda arkadaslarimla sevgiliyle vs mesajlasirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 nokia e71 e whatsapp yükledim. program kapanmıyor birileri msg fln atınca direk mesaj geliyor offline olamıyorum. ücretlendirmesi nası oluyo bu programın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Kac kb harciyosa data paketinden okadar harcamistir iste.750 mesaj atarak 11mb gibi bisey harcamisim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Darqainu said: Msn skype ivir zivirdan mesaj atip alabilmen icin programlarin acik/online olmasi lazim.Whatsapp push notification kullaniyor. msn'de online olması gerektiğinden emin misin? facebook veya gtalk'da gerekmiyor. gtalk ile sesli ve görüntülü de konuşabiliyorsun, hatta normal telefonlar da aranabiliyor ve sms atılabiliyor (bu ikisi için ek para alıyor ama normal tarifeden ucuz) whatsapp'ı ben de çözemedim, belki kullanırsam bi gün anlarım yararını, baya kullanan var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Whatsapp ile ilgili sahsen yazdigim yazi; Whatsapp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Evet yani, facebook'tan da açık olması gerekmiyor, push ile geliyor. Hem daha yaygın. Yani push notif destekleyen bi messenger ve ilk yıldan sonra paralıymış. Peh.. Olmayana da normal sms atsın bu uygulama, msn messenger bir ara bedavaya yapıyodu, hala vardır muhtemelen. Yani o kadar övmüş ki millet atıyo zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Dolphin Browser - Default Browser olarak gReader Pro - Telefonu kulllanimimin %80 ini olusturuyor. Google reader i cacheliyor, okumani sagliyor. two way sync Yammer - Sirket ici twitter Skype - Kullanimimin %5 i, sirket ici yine IM - Samsung un default IM'i, bi telefonda kullandigim en iyi gtalk. Default olani kullanmiyorum cunku o baska hesaba bagli. Alarm Clock Xtreme Free - Matematik islemi cozerek alarmi kapatmanizi saglayan bi alarm, snooze yapmak icinde on saniye telefonu salliyorsun. ozetle uyandiriyor Places - Google places, bi ton yer kesfettim guzel DroidAnalytics - Google analytics yerine, ama IPhone da ki daha iyiydi PdaNet - tethering icin ConnectBot - SSH baglantisi icin Angry Birds serisi Dropbox - Dosya paylasimi icin Docs - adi ustunde, google docs Catch - Catch.com not tutmak icin 1Password Reader - Password manager Shazam Goggles - Bunu DVD store a gittigimde kullaniyorum, DVD nin resmini cekip IMDB den puanina bakiyorum. Radardroid - Hiz ve kirmizi isik kameralari icin Barcode Scanner JuiceDefender - Battery manager, otomatik ayarliyo, yararini gordum SmartKeyboard - SSH ve kod yazmam gerekirse ozel bi keyboard, istedigim tuslari ekliyor Harvest - Time Tracking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 pushlu msn vs yapan android applicationlarida var Darqainu said: Msn skype ivir zivirdan mesaj atip alabilmen icin programlarin acik/online olmasi lazim.Whatsapp push notification kullaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 @nedanko miren browserin yaninda cok hikaye kaliyor dolphin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 elinde com.motorola.blur.library.utilities.jar olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Livelocker bomba bir lock screen uygulamasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?7,5728901,5728901#msg-5728901 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Evvet androidçiler, bu iki programdan birini/ikisini deneyen var mı yada programların işe yarayıp yaramadığını deneyebilirmisiniz? Eğer işe yarıyorlarsa, androidli bi telefon alıcam. yaramıyosa almıycam. uyku meselesi benim için çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Facebook for HTC Sense uygulaması çalışmıyor telefonu aldığım günden beri. Facebook için başka uygulama kullanıyorum da kişileri eşleştirme olayını yapmak istiyorum ben. Var mı aynı sorunu yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Facebook'da tüm app'leri kapatırsan öyle olur tabi dfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Alarm Droid kullanıyorum ben gayet güzel uyandırıyor. Horozlu alarm ayarlıyorum bütün evi inletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Gece boyu sensör çalışacağı için pil muhtemelen yetmeyecek, elektriğe bağlı bırakman gerekecek telefonu. Yatakta açık olarak bırakmak sürekli olarak rahatsız edici olabilir (radyasyon, gece gelen aramalar-mesajlar vs.). Yatakta fişe takılı olarak durursa da kabloyu iyi muhafaza etmek lazım, düşmesi çok kolaylaşır. Bunlar dışında; ben denemedim ama işe yaradığını söyleyenlerle karşılaştım. Bilmiyorum ne kadar yarıyordur.. (Telefondaki standart alarmı kullanıyorum, asıl saatten 5dk önce aşırı hafif (kuş sesi, su sesi vb.) biraz ses çıkarıyor. Başka kimse uyanmadan kalkıp kapatıyorum alarmı. Yurtta 4 kişi kalırken kimseyi rahatsız etmiyordu sanırım. Sinir bozucu bi şekilde de uyandırmıyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 beyler samsung s2 de çalısacak,altyazı sorunu olmayan guzel bır video player lasım.mobo yukledım bir anime acıyorum gosterıyor farklı bır anıme acıyorum gostermıyor anlamadım neden.varmı bıldıgınız guzel bısı?altyazıda sorun yaratmasın yeterlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 rockplayer kur,mkv dahıl oynatır,turkce altyazıda sorun cıkarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 selam beyler android noobuyum. facebook ve youtube için en rahat video deneyimi yaşatacak, yada genelde en güzel browser hangisi casual kullanıcı için. bir de favori kişilerimi masaüstünde tek dokunuşla aramak istiyorum onun için güzel görsellik sunan bişi var mı tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Go launcherın (bu default gelen ana ekranını istediğin gibi değiştirip görsellik sunan bi addon) contacts diye bi widget ı var. Masaüstüne istediğin bi grubu koyabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tşk ederim güzel gözüküyo peki browser? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Dolphin. Browserların birbirinden çok farkı yok aslında, tabdır hızdır hepsinde var falan. Ama dolphinde gestures diye bişey var baya güzel. Mesela elinde yukarı ok yapıyosun ekranda, sayfanın en üstüne gidiyo. Aşağı ok yapıyorsun en altına. Atıyorum P çiziyorsun, bunu paticik.com olarak ayarlayabiliyorsun. Bunun haricinde mirenmiş firefoxmuş operaymış ciddi bi fark göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi bende optionsa girip ayar yapmaya çalışınca crash oluyor bu dolphin ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar