Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Darqainu said:

Msn skype ivir zivirdan mesaj atip alabilmen icin programlarin acik/online olmasi lazim.Whatsapp push notification kullaniyor.

msn'de online olması gerektiğinden emin misin? facebook veya gtalk'da gerekmiyor. gtalk ile sesli ve görüntülü de konuşabiliyorsun, hatta normal telefonlar da aranabiliyor ve sms atılabiliyor (bu ikisi için ek para alıyor ama normal tarifeden ucuz)

whatsapp'ı ben de çözemedim, belki kullanırsam bi gün anlarım yararını, baya kullanan var galiba
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yani, facebook'tan da açık olması gerekmiyor, push ile geliyor. Hem daha yaygın. Yani push notif destekleyen bi messenger ve ilk yıldan sonra paralıymış. Peh..

Olmayana da normal sms atsın bu uygulama, msn messenger bir ara bedavaya yapıyodu, hala vardır muhtemelen. Yani o kadar övmüş ki millet atıyo zannettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dolphin Browser - Default Browser olarak
gReader Pro - Telefonu kulllanimimin %80 ini olusturuyor. Google reader i cacheliyor, okumani sagliyor. two way sync
Yammer - Sirket ici twitter
Skype - Kullanimimin %5 i, sirket ici yine
IM - Samsung un default IM'i, bi telefonda kullandigim en iyi gtalk. Default olani kullanmiyorum cunku o baska hesaba bagli.
Alarm Clock Xtreme Free - Matematik islemi cozerek alarmi kapatmanizi saglayan bi alarm, snooze yapmak icinde on saniye telefonu salliyorsun. ozetle uyandiriyor
Places - Google places, bi ton yer kesfettim guzel
DroidAnalytics - Google analytics yerine, ama IPhone da ki daha iyiydi
PdaNet - tethering icin
ConnectBot - SSH baglantisi icin
Angry Birds serisi
Dropbox - Dosya paylasimi icin
Docs - adi ustunde, google docs
Catch - Catch.com not tutmak icin
1Password Reader - Password manager
Shazam
Goggles - Bunu DVD store a gittigimde kullaniyorum, DVD nin resmini cekip IMDB den puanina bakiyorum.
Radardroid - Hiz ve kirmizi isik kameralari icin
Barcode Scanner
JuiceDefender - Battery manager, otomatik ayarliyo, yararini gordum
SmartKeyboard - SSH ve kod yazmam gerekirse ozel bi keyboard, istedigim tuslari ekliyor
Harvest - Time Tracking
Sosyal ağlarda paylaş

Gece boyu sensör çalışacağı için pil muhtemelen yetmeyecek, elektriğe bağlı bırakman gerekecek telefonu.

Yatakta açık olarak bırakmak sürekli olarak rahatsız edici olabilir (radyasyon, gece gelen aramalar-mesajlar vs.).

Yatakta fişe takılı olarak durursa da kabloyu iyi muhafaza etmek lazım, düşmesi çok kolaylaşır.

Bunlar dışında; ben denemedim ama işe yaradığını söyleyenlerle karşılaştım. Bilmiyorum ne kadar yarıyordur..

(Telefondaki standart alarmı kullanıyorum, asıl saatten 5dk önce aşırı hafif (kuş sesi, su sesi vb.) biraz ses çıkarıyor. Başka kimse uyanmadan kalkıp kapatıyorum alarmı. Yurtta 4 kişi kalırken kimseyi rahatsız etmiyordu sanırım. Sinir bozucu bi şekilde de uyandırmıyor.)
Sosyal ağlarda paylaş

selam beyler android noobuyum.

facebook ve youtube için en rahat video deneyimi yaşatacak, yada genelde en güzel browser hangisi casual kullanıcı için.

bir de favori kişilerimi masaüstünde tek dokunuşla aramak istiyorum onun için güzel görsellik sunan bişi var mı

tşk
Sosyal ağlarda paylaş

Dolphin. Browserların birbirinden çok farkı yok aslında, tabdır hızdır hepsinde var falan. Ama dolphinde gestures diye bişey var baya güzel. Mesela elinde yukarı ok yapıyosun ekranda, sayfanın en üstüne gidiyo. Aşağı ok yapıyorsun en altına. Atıyorum P çiziyorsun, bunu paticik.com olarak ayarlayabiliyorsun. Bunun haricinde mirenmiş firefoxmuş operaymış ciddi bi fark göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...