cemss Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1551632/ yeni bir dizi daha çıkmış.1 bölümü internette yayımlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 said: Little girls are sugar and spice...and everything vice. omg MMMMM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 2.bölümü yayımlandı.. idare eder bi dizi.. csi 'ın daha bi polisiye ağırlıklı olanı ve kadınlı olanı gibi düşünün. tough kadın polisimiz var, bir tane de forensic kadını var.. ilk bölümde flashforward'dan dyson frost da var.. gerçi diziye geliyor ve gidiyor.. adam dizilere gelip gidiyor sadece yahu. açılış müziği güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 güzel dizi tutar. 2. bölümde güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 http://static.euronews.com/articles/235958/606x341_235958.jpg adam intihar etmiş ya 29 yaşında, dizi çekimlerine gelmeyince ortaya çıkmış. işe bak, yazık. :/ iyiydi de dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 cennete giremez ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 yeni seyretmeye başladım, Angie Harmon sayesinde... severek izliyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Digiturk Play'e tum bolumleri gelmis, izlemeye basladim. Guzelmis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 hani oturup sırayla izlediğim bir dizi olmadı ama ne zaman rastlasam izlerim, polisiye dizi olarak sıkmıyor ve karakterlerin etkileşimi eğlenceli hep. antipatik kimse yok kadroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 +1 sam askerde karakolun kütüphanesinde bunun kitabını bulup okumuştum hatta güzel dizidir sıkmaz çerezlik tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 çok güzel dizi karakterler gayet sempatik, hızlı bitirmiştim kaç sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar