Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Yalan değil kesinlikle Fallout'da MMORPGlerden daha güzel rp yapılır beyav.Haydi herkes FO oynamaya.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 kısacası oyundan zevk alacağın karakter aynı zamanda oyunda zorlanacağın karakterdir[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bloody mess de ayrı güzeldir :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Adamına gore degısır zevk meselesı bırı mınıgunla olum sacmayı zevklı bulur bırı konusup anlasarak zevk alır ...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 I shall dishonor your tribe.. :) doğrusunu söylemek gerekirse zilyon tane opsiyon yok iki oyunda da savaşmak namına. çok sayıda silah var ama sadece birkaç tanesi kullanılmaya değecek şekilde öne çıkabiliyor. "mp5 tepmez bana o uygun" ya da "m249'da mermi çok bana o gider" diyemiyorsun. gene gauss rifle gene gauss rifle.. desert eagle ile adamların kafasını patlatamıyorsun chow yun-fat hesabı yani, roleplay'in sosyal kısmına hiç girmiyorum.. (tek seçenek hanım evladı vault dweller ya da dağdan inmiş tribal olmak) :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 eheu mutate! formülleri..[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: Dragonutopia, 09 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: Adamına gore degısır zevk meselesı bırı mınıgunla olum sacmayı zevklı bulur bırı konusup anlasarak zevk alır ...[hline]A little less conversation a little more action please ben her zman önce konuşurum, karşımdaki şiddete başvurmayacksa kesinlikle lafla ikna etmeyi tercih ederim. ama "ben exp alınmak için gebertilecek bir badass'im, zalim gavatın tekiyim" diyen her kişiyi de minigun'la ikiye ayırmaktan zerre kadar kaçınmam. paladin hesabı.. :) fakat paladin'lerin "ödül almıyorum, mersi" düstürünu da benimsemem, greater good için yaptığım çalışmayı destekleyecek her kuruşu memnuniyetle kabul ederim.. :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Sam! are you serious??? -yes I am. İlk olay tabı konusmakta ben ıkna olarak solemıstım mesela en cok hosuma gıden sey bu slag ları modoc halkına oldurtmektı allahım nasıl guzel bır duygu topladım elemanları gıttım katlıyam yarattım coluk cocuk kım varsa kestım bagırsaklarını......neyse ne dıyoduk ohom arasıra elıne mını yı alıp bucudu tıtrestırmek lazım tabı ama genel olarak beyın kullanırım kas tan cok .....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 iki oyunun da başında sinirime giden böcükler oluyor. o kısımları hiç tepemedim malesef. şöyle baştan başlıyıp devamını getirceğim bir oyun düşünüyorum. inşallah olur.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bak en iyi karakter ne biliyomusun? tam hatırlayamıorum ing isimlerini Bak stryi 7 yap end actions ı 7 yap enduranceyede 1 ver zaten power armor giyince 7 str 9 olacak sonra alltan 2 tane özellik secıoduk unuttum yaw neysi biri fist shot mu ne silahların action point harcamalarını azaltıodu 1 tane cok iyi hatırlıyorum dierinide Adam Halter kaldırıyoya onu yap cok zevkli oluyo her statlar 2 ser artıo eğer 2 ser stat artan Pointi secersen stryi 6 yap action ı 8 yap enduranceada 2 ver süper bir warrior charın olur yanlız kazandıgın paraları zorunlu olarak kitaplara vermelisin kitaplar bilgini güçlendiriyo ar+ı 2 stat yükselten Pointi seçersen Bazı skillerini düşürüyor (treading healing stealth falan) bence böyle bir char ac dene cok güzel olur eğer 1 i oynicaksan IAN karakteri war npc cok sağlam bi insan ve sana cok sağdık ne dersen yapıyo 100 bottle cap verdınmı oké işi bitirir Ben Ian ı mutantlara kadar getiriyorum sonra ölüyo :( bi geçiremıom ondan sonrasına fallout 1 i en az 15 16 defa bitirmişimdir[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 eh fallout demişken şöye bir referansta bulunmadan olmaz.. 8-) [At a gun store.] The Terminator: The .45 Long Slide, with laser sighting. Pawn Shop Clerk: These are brand new; we just got these in. That's a good gun. Just touch the trigger, the beam comes on and you put the red dot where you want the bullet to go. You can't miss. Anything else? The Terminator: Phased-plasma rifle in the forty watt range. Pawn Shop Clerk: Hey, just what you see, pal.[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Int olabildigince yuksek olmasi lzm, int 1 olunca diyaloglar HI? hoo? what? dan oteye gidemiyor... 4-5 arasida idare eder de yuksek int de konusmalar super geciyor sirf konusarak kucuk carpismalarla bitirilebilecek bi oyun ztn. Birde bu zeka kupu karakterin yaninda yuksek agility ve luck la birlikte gamble,steal olayina girersen alemin krali oluyorsun.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 gamble ile steal sakın deneme, hele ilk oyununda aman diyeyim. hele hele f1'de asla.. :) f2'deki zengin sayılabilecek dünyada bile paraya en çok ihtiyacın olduğu başlarda çalabileceklerin 3-5 bira, 1-2 kitap ve üçer beşer altınla sınırlı. skillini iyice yükseltmeden de habire yakalnıyorsun, tam skillini yükseltince de artık paraya ihtiyacın kalmıyor. gamble da olsa olsa kumarbaz karakter rp'si gibi uçuk bir fantezin varsa belki olabilir tag! ile alınmış bi skill olarak..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 steal tag skill olmalı abanılmalı adamın üstünden power armorunu alıp yakalanmicaksın eheh[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: Sam, 08 May 2003 23:53 tarihinde demiş ki: şayet oyunları bitirir de "ben bir de yakın dövüş karakteri yapmak istiyorum, tavsiye lazım" dersen ben gene buradayım.. ;) aslında charisma'yı daha yükseltmek de mümkün ama daha ince hesap ve de questler'den gelen stat'ları en iyi şekilde almak gerek. benim 6 ch'li f2 karakterim de var (10 st, 10 ag, 10 en filan) bonus ranged damage iki oyunda da çok güçsüz, tactics'de vazgeçilmezdir mesela. lifegiver'ı alacaksan erken alman gerek (lvl 9 mu ne gerekiyordu emin değilim) yoksa fazla anlamı kalmaz.. f1'i lvl 15, f2'yi lvl 24 olunca kolaylıkla bitirebilirsin.. throwing ve melee'yi hayal bile etme iki oyunda da, sadece guns ve unarmed skill'leri işe yarar combat skill'leri. powerplay'le de ilgisi yok bu dediğimin, throwing'e dayanıp da oyun bitirmeye çalışırsan intihar edersin.. :) klavye olayını da halletmişken şu gazla gidip arcanum'u gunfighter'a bitirsem mi ne.. 8-) ekleme: her iki oyunda da sadece small guns'a dayanmak pek doğru değil, özellikleilk denemede cathedral'de ya da los angeles tankerinde acı bir şekilde anlarsın bu dediğimi.. :) önemli taktik: her iki oyunda da burst silahları kullanırken yakınına gelmelerini sağlamak için bina köşelerine saklan, gerizekalı yapay zeka ayağına getirecektir adamları. o zaman minigun'ın gücünü gösterirsin.. ;) (uzaktan bir tabanca kada etkisi var gerizekalı bir biçimde)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! [Bu mesaj Sam tarafından 08 May 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Oha arcanum'u gunfighter ile bitirebiliyor musun?Nasıl bir varlıksın sen böyle.. Dikkat Sam'in uzaylı olduğu anlaşıldı![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: arcane, 09 May 2003 20:46 tarihinde demiş ki: steal tag skill olmalı abanılmalı adamın üstünden power armorunu alıp yakalanmicaksın eheh[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye iniş izni verildi, tamam. :-p 1- power armor'u çalacağın yer san francisco'dur. oyunun sonu.. 2- san francisco'ya gelip de power armor satın alacak parayı toparlayamamış insan zaten oyunu bilmiyordur, bırakmalıdır. 3- san francisco'da iki satıcının üzerindeki 30000 gold'dan fazla parayı steal %17 (agility 8 ya da 9 ile gifted'in sonucu default) ile en fazla 1-2 load'da alırsın. gözün doymazsa bir hafta bekler gene soyarsın. ondan sonra power armor'dan vindicator'a herşeyi alırsın %17 ve tag edilmemiş steal ile. arcane'i ben vaktinde dinledim, pişman oldum. siz olmayın.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Hehe ben oyunu 10-15 kere bitirikten sonra oyle sallamasyon karakterler yapmaya baslamistim baya da egleniyodum valla :D Hele gamble a abandiktan sonra f1 de bi kumarhaneye girip 20 dakka boyunca 100$ ar dan oynayip gunnerlardan zengin oldugumu bilirim. Steal farzdir ama sam in dedigi gibi quick save/load yardimiyla %30 larda bi skill le butun sehri soyabilirsin.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: RamsesII, 10 May 2003 00:13 tarihinde demiş ki: Oha arcanum'u gunfighter ile bitirebiliyor musun?Nasıl bir varlıksın sen böyle.. Dikkat Sam'in uzaylı olduğu anlaşıldı![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger yamasız haliyle pek mümkün değil çünkü rezil bug'lar var gunfighter'lara özel oyunu oynanmaz hale getiren, en son 2 ay önce stillwater'a kadar zar zor gelmiştim ki kazayla save'lerim silindi. dün yamayı indirdim, onda silah dengesi ve bug'lar düzeltilmişse sorun olmadan biter sanırım.. işin sırrı kendi silahını kendin yapmamak, hazır silah almak. ve ilk fırsatta dex'i 20'lemek (onu da electric okuluna 2 puan verip charged ring'lerle yapacaksın, +4 dex)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! [Bu mesaj Sam tarafından 10 May 2003 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Fallout rahattır ya ben olesıne gırer cıkardım mıllete bı tek mılıtary base ın son katıyla o pıskopat mutıe death claw salıyodu ustume Navarroyu temızlemek sorun oluyodu oda oyunun ozel bug ını bulan bendenız 7 kısyle oynadıgım ıcın(bırbırlerını oldurmeseler bıde sagolsun Marcus :) )ve karakterde super oldugu ıcın pek bı olayı kalmadı.Ama Arcanum bazı yerlerde bayagı kasmıstı ben ama genede buyucuye yonel conjurer al bıtıyo oyun dırek... war.......war never changes.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 evet arcanum maalesef pek dengeli denemez combat bakımından ama fo1 ve fo2'de de benzer dengesizlikler vardı o denli olmasa da.. mesela .223 ammo, .223 pistol ve bozar (resim ve description sniper tüfeği güya tek atışlık) gibi uçukluklar ilk aklıma gelenler..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 arcanumda conj la nas bitiriyonuz yaw.. ben black magic verdim son adam 20 saniyede ölüyo (kabuk mhuabbeti yapıyo).. sonra bvvuruyon yatıyo :).. eft hakkatende dex en önemli stat bencede... beyler bu falloutta en sonunda başardım f2 oynuyom ama ne diyim metal armor giydim sniper rifle normal shotgun.bide smg var.. nerden ne alıyım (yanımda bi leather ar.. bi leather jk.. bide emtal armor satılık var onları veirp bişilre almam lazım güsel silah).. bide finese almak gibi bi hata yaptım..smg ile 3-5-7 gibi vuruyo hep fitil oluyom.. finese suxormu?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 conjurer olmana gerek yok ille ki, conjuring dalından destroyer ogre (3. rank) çıkarırsan oyun sonuna kadar götürür. gerizekalı bir biçimde 19 int ve 14 tech dalına (smithy ve mechanics doctorate olarak) puan vererek yapabildiğin automaton'dan (yapana kadar bir yerimden ter aktı) çok daha güçlü, lvl 5 iken the boil'i dağıttım onunla yani.. f2'ye gelince.. :) sniper rifle berbat, çok ap harcıyor. ncr'a gelince hemen bir p90c al şehir içindeki dükkandan. hem ammo'su kolay bulunur, hem ucuzdur (ammo'su da) hem dmg'si iyidir, hem az ap harcar hem de burst'ü dağıtır yakından. (12 kurşun birden atıyor) yine ncr'dan combat armor almaya çalışırsın ama biraz pahalı, para biriktirmeye bak.. vault city'e yeni geldiysen metal armor mk2 alabilirsin, fena değil combat armor bulana kadar. ncr'a kadar kanaat edeceksin, redding madenlerini ve new reno'da mafyayı temizleyeceksen esgeç dediklerimi alana kadar.. bana sorarsan finess emer büyük zaman.. :-p fast shot ve gifted gidilmelidir her fallout oyununu ilk defa oynarken. oyunun her yerini görünce keyfe göre yapılır sonra..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hazır fallout 3 muhabbeti yapılıyor, şu eski topici bumplıyım da, yeni önerileriniz varsa alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 tactics te ekleyelimmi bu başlıga bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 o kadar çok bitirdimki en son one hand gun & trap master gambler bir karakterim vardı agi luck int üstüne kurulu feci kumarbaz/thiefim vardı çok zevk aldım oynarken, özellikle new reno günlerimde XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar