fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ucuz yiyoruz dediysek eşşek de yiyoruz demedik. eşşeğe saygımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 BiTcH_oFBaT said: Chemical said: BiTcH_oFBaT said: Bunun yerine ev yemekleri yapan yerleride tercih edebilirsiniz bence :p ev yemeği gayet KOL gibi fiyatlarda oluyor. yerini bulucaksın işte :) ne 4 tabak 10 tl ye gidecen, ne de tek tabak 8 tl ye gidecen. rahat bulursun bi' yerlerde KOL gibi giren yere girmicen abi. Esnaf lokantası bulacaksın. etli yemek 5 tl olcak. Pilav 3 TL, Su 50 kr olcak. Mesela İstanbul/Çapa otobüs duragın arkasında var bi lokanta. İlk adım et lokantası diye. Fiyatlar bahsettiğim gibi. bir yemek yapıyolar. Diğer yediklerini sorgularsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 pişirip yedikten sonra istersen zebra ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 son zamanlarda izlediğim en kolpa propaganda videosu. yorumlar süper :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Chemical said: KFC'de yemek yerken defalarca banvit kamyonunun yanaşıp içeri kasa kasa tavuk taşıdığını gözlemlemiş birisi olarak söylüyorum ki bildiğiniz tavuk abi onlar, 8 bacaklı falan değil Türkiye öyle, amarikada zergling yiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hahah yerim ben zergling gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 valla ben de yerim saf protein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 goldbären said: son zamanlarda izlediğim en kolpa propaganda videosu. yorumlar süper :)-D ibretlik paylaşım reis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yakından tanıdığım güvenilir bi avukat arkadaşım forward etmiş: 1 hafta içinde geliyomuş kfc barbekü sosları. bağımlılarına duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 http://www.kentuckyfriedcruelty.com/ o tuysuz tavuk olayı yalanda.. bu dogru bak.. ezıyet cektırıyolar hayvanlara fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dasaaa said: 12liralık dediğiniz aslında 13,75liralık Extreme menü mü? bir de nasıl 2kişi doyuyor onunla?valla ekstra içecek alıp sevgilimle ben doyuyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 fede said: Rewendor said: Helcaraxe said: hçte doymuyo. 1 insan anca doyar öle şeyle. Onla tek başına doyana insan demiyoruz genelde :P xtreme menüden bahsediyosanız ben doymuyorum onunla. 85 kiloyum. 1.84 de boyun varben yarısıyla doyuyorum lan insafsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 CthuLhu said: dasaaa said: 12liralık dediğiniz aslında 13,75liralık Extreme menü mü? bir de nasıl 2kişi doyuyor onunla?valla ekstra içecek alıp sevgilimle ben doyuyoruz =) abi ben sevgilimle o menuyu yesem, ardından sevgilimi de yemek zorunda kalırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 olm ben mi 100küsür kiloyum siz mi uyuz etmeyin adamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Undisclosed said: http://www.kentuckyfriedcruelty.com/ o tuysuz tavuk olayı yalanda.. bu dogru bak.. ezıyet cektırıyolar hayvanlara fena.. gagaları niye kesiyorlar, orda anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 daha hızlı yem yiyebilmeleri için. ama bir belgesel izlemiş arkadaşımın anlattığına göre, tavuklar bir süre sonra öyle hareketsiz belirli yerde kapalı kalmanın verdiği psikolojik etkiyle delirip birbirlerini gagalamaya başlıyorlarmış. Bir sebebi de buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 türkiyedeki kfcnin tavugları banvitten geliyor amma velakin tabi genel olarak KFC karşıtı bir tavır sergilememek için gitmemeyi tercih edebilirsin. KFC muhtemelen en yağlı ve unlu fastfood yapan yerlerden biri heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Şahsen bende gayet doyuyorum 2m boy 106kg'luk biriyim ve yeterli geliyo gerçi biraz daha hotshots fena olmaz çerez niyetine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ardeth said: türkiyedeki kfcnin tavugları banvitten geliyor. banvit değil keskinoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 eskisehirdeki kfc banvitten alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 burger king ve mc donalds'ın barbekü soslarına göre kfc'nin bayağı yoğun ve güzeldi. bende üzüldüm kaldırmalarına, iyi gidiyordu tavukların yanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 amerikanın oyuunu bunlar uyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 marifaritiko said: Ardeth said: türkiyedeki kfcnin tavugları banvitten geliyor. banvit değil keskinoğlu. benim istanbulda gördüğüm bir kfcde banvit sertifikası vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 CthuLhu said: olm ben mi 100küsür kiloyum siz mi uyuz etmeyin adamı =) DareJedi said: Şahsen bende gayet doyuyorum 2m boy 106kg'luk biriyim ve yeterli geliyo gerçi biraz daha hotshots fena olmaz çerez niyetine :) abi siz nasıl 100 kg oldunuz? yok ben çok aşırı miktarda yemek yiyen, kuzu budunu ısırarak yiyen, posiyon manyağı birisi de değilim hani. büyük ihtimalle içecekle mideyi dolduruyorsunuz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben extreme menü üstüne panini yiyerek 100kilo oldum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar