Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Sokarım böyle işe, şu tavuğun yanında en güzel barbekü sos gidiyor, artık yokmuş gelmicekmiş. kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 neden yasaklanmış ya? çok seviyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kfc'ye dokunmayın ya gidin md'a falan ne yaparsanız yapın ama kfcye dokunmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 KFC çok pahali hiç biz fakirlere göre değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ayaklanmamız lazım, az önce sipariş vercem diye arayıp sos yoksa almam diyip kapattım, sen de yap, herkes yapsın 444 3 555 arayın sipariş vercem diyip, en sonda barbekü sos isteyin, sos yok diyince de yok vazgeçiyorum diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 E kendileri kaldırmamışlar ki bakanlık yasaklamış. Adamları cezalandırmanın mantığı ne? Bir de neden yasaklanmış onu da öğrenmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ya kfcnin nesi pahalı xtreme menü 13.75'e 1.5 kişiyi doyuruyor içecek dahil, sokakta sosis ekmek abanmadığınız sürece daha ucuza tadı güzel fastfood mümkün değil o miktarda. evde yemek yapmayla karşılaştırmıyoruz zatem. yasak olmasının sebebi çok büyük ihtimalle açık sos satmaları. mesela burger king'in barbekü sosları kapalı geliyor, ketçap mayonez gibi, onlar hala duruyor. sağlık bakanlığına mı telefon edelim, bu işi anca kfc sorunu çözmek isterse çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sağlık bakanlığı sizin iyiliğinizi düşünüyor ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ben de tüm barbekü soslar içeriği sebebiyle kalkıyor falan sandım ya. kfc'nin barbekü sosu kalkabilir, kapalı yapsınlar ehaukds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kesin bir yomaga vardir sosun, yoksa yassak gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abi bana yolladiklari soslar o kadar kotu oluyoduki yiyemiyodum bole bayat falan gibi bi acaip vardir biseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Longshanks said: KFC çok pahali hiç biz fakirlere göre değil ya 12ytl'ye Zinger Burger + 6'lı Hot Shots + 3'lü Hot Wings + Coleslaw + Normal boy patates kızartması + Kola veriyorlar halen "biz fakirlere göre değil" diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ahah saglik bakanligi yasakladi diye kfc'yi protesto etmek teenage rage boyle bisi olsa gerek lesti zaten o soslar, isabet olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bone said: Longshanks said: KFC çok pahali hiç biz fakirlere göre değil ya 12ytl'ye Zinger Burger + 6'lı Hot Shots + 3'lü Hot Wings + Coleslaw + Normal boy patates kızartması + Kola veriyorlar halen "biz fakirlere göre değil" diyorsun. bizim asagidaki simitci 12tl ye tezgahi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bu ürünler aşırı pahalı değil evet ancak 20 tl ye alinazik yediğimde şu saydıklarınıza 10 tl verdiğimde içimdeki kazık yemiş duygusu oluşmuyor. Niye mi? Çünkü adamlar zaten seri üretimde ve senin yediğin yemeğin aynısını zilyon tane insan da yiyebiliyor. Sen bu sefer yedin, sonraki sefer yerken de aynı şeyi aynı tadı benzer şekil ve sunumdaki şeyi yiyceksin. Ama bi alinazik öyle mi? Etin kalitesi, etin sunuş şekli, lezzeti, yanındaki sostur mezedir vs. Herşeyin sana özel, en azından az kişinin sahip olabileceği bir lezzetin olduğu yemekler bu açıdan en azından "verilen parayı hakediyor" pahalı dahi olsa. Bu tarz fast food firmalarına verilen paralar bu sebeple insanların gözünde büyüyor. Çünkü yenilen şey matah bişey değil, çok daha ucuz olmalılar bence, ancak acil durumlarda vs yenilmeli bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ek olarak, closlaw zaten dayıyolar lahanayı saçma bi tat, patatesler zaten leş. hamburget ufak biraz, hot wingsler de ancak atıştırmalık. bir de yanına ekmek almadıysan açlıkla karşı karşıyasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 doymak için yiyoruz, seri üretim felsefesi yapmak için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Rasmon haklı ama yapcak bişey yok tadları güzel yiyoruz öte yandan 10 küsür lira olmasının istediğimiz her saatte aynı şekilde aynı lezzeti alabilmemize dayandırabilir bu yüzden fiyatlarının az bile olduğunu bile savunabiliriz fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bariz pahalı 12liralık şeyin ucuz olduğunu savunmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yok ben savunmam zaten, empati yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ucuz demiyorum pahalı değil diyorum. bariz pahalı diyen birisi herhalde 3 öğün simit tüketiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Abicim sağlık bakanlığı sağlığa zararlı bulmuş yasaklamış. Kur kendi laboratuvarını olmadığını ispatla orasına karışmam ama sos yoksa istemiyorum demen de çok saçma çünkü kabul et o sos artık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bu dipsos faldanmı yok ozaman pizza hutınki. onlarda acıktı cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Necro said: Bariz pahalı 12liralık şeyin ucuz olduğunu savunmayalım lütfen 12 liralık şey dediğine 2 insan doyuyor, kişi başı 6 lira yani. Hadi 1.5 insan de, 8 lira. Dışarıdan yemek olarak düşünüyorsan gayet makul bir ücret. Tek kişilik yemeğin çok daha fazlası bir miktar çünkü. Ha, anca kesiyo beni dersen, zaten o zaman herhangi bir kebapçı, pideci ya da başka bir fastfood restoranında da daha ucuza kalkamazsın zaten o mideyle. Evde 3 liraya makarnamı yapar sosumu koyarım diyosan klasmanı farklı evde yapılan yemek her zaman daha ucuz olur tabii ki, simit yiyorum diyosan zaten yemek pahalı olduğundan değil sen normali bile reddettiğinden o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 pahalı ucuz diye tartışmanız çok manasız. belki insanların çok düşük gelirleri vardır, olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar