cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bu topice uygun bir şarkı arıyorum.yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 cemss said: kızlar iyi insanlar aslında. Aksini ispatlayana kadar herkesler kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bi de ayrıldı(k) denmez. sepetledi denir, tekmeyi bastı denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ayrıldıda denmez bence bitirdi,finito,over vs denir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yazik vanille hemcinslerini her topikte savunmaya calisiyor. olsun yinede kayda deger seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 emre ayvalığa gel ağustos ortasına doğru, ayvalık rüzgarını yedin mi bele bele, iki de denize girdin mi bir şeyin kalmaz. nihan da iyi kızdır bu arada, orta okulda sıra arkadaşımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bir baska deyisle Nihani ye diyorsin Deno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 tabi canım en azından heyecan olur kafa dagılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ben de bi şuraya ayrıldık diye topaç açabilsem artık ya poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 önce sefkilim var (:D diye topaç aç hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 VİRGÜL KULLANIN ALLAH KAHRETSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bir tw nin isyanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kız ayrıldıysa noktalama işaretlerini bile öğrenemediğin için ayrılmıştır. e hakkını da yememek lazım, ilkokul öğrencisi biliyor bunları! edit: kazadan sonrasını okuyamadım. bıraktım öyle. çalışmadığım yerden sormuşsa hoca "ama hocum! ama hocum! teşekkür bekliyordum ben!" baskısı kuracağım hoca çalışmadığım yerden sorunca bi deneme daha yapıp okudum ama ikinci paragrafı %40 ve son paragrafı da %50 civarı anladım (sanırım) belli bir süre geçsin aradan. sonra şansınızı tekrar deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Kızla yan yana uzanıyorsun ve kız ağlıyor yanında.Sende izliyorsun.Ben olsam ben de terkederdim seni duygusuz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 vaniLLe said: said: bunlara 4 şişe tekile falan içtik hani kısaca bokunu cıkardık kusuyoruz miğdemiz rahatlasın diye içip gene kusuyoruz falan iğrençlikte son noktadayız. bu ne lan. liseli misiniz? kiz hakli, götü basi dagitan ''sorumsuz'' gözüken insandan herkes sogur. bi de father issues girerse isin icine double kill olur. katılmadan edemedim, kız yakın zamanda ağır travma yaşamış içki ve otomobil sürmek ile ilgili, pek aşırı reaksiyon denilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Sparkcaster said: vaniLLe said: said: bunlara 4 şişe tekile falan içtik hani kısaca bokunu cıkardık kusuyoruz miğdemiz rahatlasın diye içip gene kusuyoruz falan iğrençlikte son noktadayız. bu ne lan. liseli misiniz? kiz hakli, götü basi dagitan ''sorumsuz'' gözüken insandan herkes sogur. bi de father issues girerse isin icine double kill olur. katılmadan edemedim, kız yakın zamanda ağır travma yaşamış içki ve otomobil sürmek ile ilgili, pek aşırı reaksiyon denilemez kızların babam yaptı bari sen yapma olayı çok fena peder beyfendi ile aynı fikiri paylaşsanız bile kız soğuyor sizden çekilmez dert valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ooo liseli genc gelmis naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hiiiç üzülme hocam. he üzüleceksin orası kesinde en azından bir daha o kadar bağlanma kimseye. neticede karşı taraf sana o derece bağlı değilse olan sana oluyor. eğer bağlıysa nişan-evlilik-bir ömür boyu mutluluk vs. gelişiyor olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 gecko said: Sparkcaster said: vaniLLe said: said: bunlara 4 şişe tekile falan içtik hani kısaca bokunu cıkardık kusuyoruz miğdemiz rahatlasın diye içip gene kusuyoruz falan iğrençlikte son noktadayız. bu ne lan. liseli misiniz? kiz hakli, götü basi dagitan ''sorumsuz'' gözüken insandan herkes sogur. bi de father issues girerse isin icine double kill olur. katılmadan edemedim, kız yakın zamanda ağır travma yaşamış içki ve otomobil sürmek ile ilgili, pek aşırı reaksiyon denilemez kızların babam yaptı bari sen yapma olayı çok fena peder beyfendi ile aynı fikiri paylaşsanız bile kız soğuyor sizden çekilmez dert valla sadece kizlar degil ki. aynisinin erkek versionu da mevcut mother issues'dan müzdarip. tabi erkekler kizlara oranla daha cok piclik yapmaya yöneliyorlar ya da halk arasinda ''kasar'' diye tabir ettiginiz insanlar olusuyor falan. ne yasadiysa yasadi gecmisinde yani, father issues degilse baska bi bok cikar. kimse mükemmel degil. begenmiyosaniz barinaktan alin siz de evladim. cekmek zorunda degilsiniz ki rahatsiz oldugunuz insani, nedir bu dert yanmalar. madem seviyorsun, dikkat edeceksin hareketlerine, azcik katlancaksin. ki buna fedakarlik diyoruz biz, bi iliskide olmasi gereken seylerden en önemlisi. sevmiyosan da birak gitsin.odunla kovaliyolar sanki o kizla cikacaksin diye.. ben sahsen annesiyle sorun yasamis hafif sayko bi adami anakuzusu olan adama tercih ederim. ps: geckocugum sana püskürmedim, genel olarak yazdim belirtiyim dedim^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 değişiklik iyidir. bi sefer anakuzusuyla çıkarsın, sıkılırsın, sonra saykoyla çıkarsın yorulursun. sinüs dalgası şeklindesi makuldur ilişkilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abi öyle tiplerle çıkarsan -1 le -2 arasında dalgalanır ama ya sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Nihan'ın bu yazdığın parçada hiçbir misyonu yokken onu anlatmışsın. Demek ki senin aklın Nihan'da, ona yaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 herkes ilişki uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hic gece 4 te evime gelen kız arkadaşım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar