di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Eski oyunlar icin 5 al 1 ode muhabbeti yapmis. Kitap icin D&R'a gittigimde gordum. Fallout 1, Fallout 2, MDK 2, Collin Macrae 2005 ve adini bilmedigim 1 oyun daha aldim ciktim. Totalde 5 ya da 6 oyun var zaten alabileceginiz. Oyunlarin fiyati sabit bu arada. 5 tane alip 9.90 oduyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 oha iyiymiş, başka gözüne çarpan oyunlar var mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ek olarak adini bilmedigim dedigim ve yine adini hatirlamadigim baska bir oyun daha var iste. Baska bisey gormedim. Tukenmistir belki digerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ben arala girince sinirleniyorum yurtdışından 20 liraya aldıgımız oyunları 100 küsür liralarda satıyor insan gorunce sinirleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 internette yok mu bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abi bugün ben de gördüm de, fallout serisi ilgimi çekmediği için değmez dedim. Ama sevenler için çogzel. Ben colin mcrae için almak istedim de, salla dedim sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ben de sever miyim emin degilim ama burda millet manyak gibi her seferinde "super", "mukemmel", "ne oyundu bee" falan dedigi icin merak edip aldim. Sevmezsem tepelicem alayini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Di eğer fallout 1 ve 2yi sevmezsen bilgisayar oyunları bölümü olarak biz gelir teperiz seni. O yüzden sevmeye bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Red said: ben arala girince sinirleniyorum yurtdışından 20 liraya aldıgımız oyunları 100 küsür liralarda satıyor insan gorunce sinirleniyor abi o 1 al 5 öde kampanyasıydı ya.. sen yanlış zamanda gitmişsin.. tüh.. neyse artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Sırf mağazada geçerli sanırım, internette göremedim ama d&r'larda ara ara görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 dasaaa said: Red said: ben arala girince sinirleniyorum yurtdışından 20 liraya aldıgımız oyunları 100 küsür liralarda satıyor insan gorunce sinirleniyor abi o 1 al 5 öde kampanyasıydı ya.. sen yanlış zamanda gitmişsin.. tüh.. neyse artık.. red haklı sen haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 2 farklı antalya d&r'ı, yine 2 farklı istanbul ve 2 farklı havaalanı d&r'ına girdim son 1 ayda bu kampanyaya denk gelmedim :(, şimdi d&r görme şansım da yok internette olmaması kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dnr larda mi war ok direk aliyim bugun fallout 1 2 felan evde orjinal bulunsun cocuklarima birakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Aral yurtdışında 50 dolar olan oyunu 50 ytl de yapabiliyor yalnız. İlerleme var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bone said: dasaaa said: Red said: ben arala girince sinirleniyorum yurtdışından 20 liraya aldıgımız oyunları 100 küsür liralarda satıyor insan gorunce sinirleniyor abi o 1 al 5 öde kampanyasıydı ya.. sen yanlış zamanda gitmişsin.. tüh.. neyse artık.. red haklı sen haksızsın. sen yargıç mısın lan kemik! yürütgit kırarım kemiklerini! dehayde kampanya devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Ya arada bir tane esprin güzel olsa gerisine katlanıcam yine ama bir tanesi bile güzel değil arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Haters gonna hate Takilmayin o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dasaaa said: sen yargıç mısın lan kemik! yürütgit kırarım kemiklerini! dehayde mümkün. hayır. deh deh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Red said: ben arala girince sinirleniyorum yurtdışından 20 liraya aldıgımız oyunları 100 küsür liralarda satıyor insan gorunce sinirleniyor yurtdışında 49$ olan bf bad company 2, TR'De 55TL ye satıldı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Valla ben bir dragon age awakening i ucuz gördüm, Dow2 expansion alacaktım 70-80 milyon fiyat çektiler mesela. Çok berbat fiyat politikaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yabancı dağıtımcılardan bazıları türkiyeye ayar çekiyor galiba mesela 50$'lık ea oyununun 50 tl olması gibi ama 30 dolarlık thq oyununun 100 tl olması falan filan. aralın suçu olduğunu sanmıyorum, ne kadar ucuzlatabilirlerse kendileri için daha iyi olur bence sürümden kazanmaları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 mesela All points bulletin dışarda 100 lira, içerde 55 lira. arada işe yarıyor aral tamamen de hakkını yemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 EA oyunları Türkiye'de sabit olarak 55-60TL gibi rakamlarla satılır. Bunda Aral'ın tek katkısı, EA ile partnerlik anlaşması imzalıyor olması. EA'nın oyunlarını ülkemizde ucuza satmasının tek sebebi ise bizzat firmanın pazarına giriş yaptığı ülkelerde uyguladığı fiyat politikası, EA'yı son zamanlarda gerçekten sevmemin bir nedeni de bu fiyat politikası, reel kur üzerinden mi ne hesaplanıyordu yanlış bilmiyorsam ki bu da ülkenin genel alım gücüne tam oturuyordu :D Birde yine Aral'ın suçu olmayan birşey varsa o da oyunlar vs. lüks olarak görüldüğünden alınan yüksek vergiler. Aral'ın kendine koyduğu pâyın normale göre yüksek olduğu zaten bilinen birşey fakat bir taraftanda devletin de yaklaşık %32 oranında vergi koyduğunu okumuştum bir yerde, nakliyeydi, bandrol parasıydı vs. derken oyunun normal fiyatı üzerine Türkiye'de %50-&60'lik bir eklenti oluyor ki Aral'ın kârı da var burada, Ha bu fiyatlarla satış yapamayan sektörün tek firmasının ise hiçbir atılımda bulunmayıp, yüksek kâr ile satmasına bizim lafımız. Hem tekelsin, yeni girişimcilere izin vermiyorsun hemde fiyatlandırma üzerine hiçbir şey yapmıyorsun. EA'nın ucuza ülkemizde sattığı oyunlardan 'bizim sayemizde' diye havalanmayı biliyorlar ama, ya da Sony'nin kendi kendine karar verdiği Türkçe dil destekli oyunlarını yine kendi imkanlarıyla Türkiye'de satışa sunacak olmasından kendine pay çıkarabiliyorsun. Türkiye şartları da çok ahım şahım olmasa da Aral'ın rezil bir firma olduğu konusunda herkes hem fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar