White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Arkadaşlar bir ödevim var ama google da yeterince bilgi bulamadım. O zamanlar yaşça küçüktüm, o yüzden de pek bilgim yok.Beni bi siteye yönlendirebilirseniz yada nedenlerini kısaca da olsa yazarsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 günay oldugundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ağustos 96'da kaldırıldı. erbakan dönemindeydi, sebep ideolojik bence tabi ama bahane olarka cinayetler gösteriliyordu. binlerce kişinin o dönem işsiz kaldığı falan söyleniyordu, ama tabi ben de çok büyük değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bi yere kumarhane şehri kurulsun, türkiyenin las vegası olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 kıbrıs var işte. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 o dönemleri hatırlarsanız mafya başbakan bile yumrukatıyor, banka ihalelerine karışıyor, memleketi kafasına göre yönetiyordu. susurluk sonrası derin devlet+mafya kombosunun bir çok kumarhane sahibiyle hareket ettiği, kara para aklama, antin kuntin işlerin finansmanının kumarhaneler üzerinden yapıldığı anlaşıldı. kumarhaneleri yeniden düzenlemek yerine hepsinin tasfiyesine karar verildi, işin kolayına kaçıldı. kumarhaneleri denetlemek baya zor devlet açısından. ufak miktarlarda çok fazla para alışverişi olduğu için karanlık işleri gizlemekte büyük faydası oluyor. kapatılması bence de aşırı bir tepkiydi; ama belki de o günler için iyi olmuştur. çok boktan zamanlardı türkiye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 iyi olmuştu kapatıldıkları açıkçası. hatırlıyorum bu ataköy de falan vardı kumarhane benzincinin orda sahilde. baya bi silahlı çatışmalar oluyordu. ölümle sonuçlanan saldırılar olmuştu. intiharlar ayyuka çıkmıştı diye hatırlıyorum kumarhane olayları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 kara para aklanmasını önlemek için kapatıldı, yurtdışından gelen milyarlarca lira dövizde yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 fizban said: ağustos 96'da kaldırıldı. erbakan dönemindeydi, sebep ideolojik bence tabi ama bahane olarka cinayetler gösteriliyordu. binlerce kişinin o dönem işsiz kaldığı falan söyleniyordu, ama tabi ben de çok büyük değildim. Daha çok teftiş edilemediği, vergilendirilemediği, kontrol altında tutulamadığı için kapatıldı bence. Madem biz kar payı alamıyoruz kapatalım dediler. İdeolojinin de etkisi vardır tabii. Ama gösterilen sebep cinayetler ve mafyalaşmaydı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 aquila said: bi yere kumarhane şehri kurulsun, türkiyenin las vegası olsun. ne güzel olur he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Var zaten öyle bir yer, yavruvatan Kıbrıs diyoruz. Hava durumu haritalarında bile topraktan sayıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 las vegas gibi olsun heryer strip barlarla dolsun öyle istiyorum ben kumar oynamam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 senin derdin başka o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Kıbrıs'ta olan Kıbrıs'ta kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yada yada devlet kendi kumarhanesini kursun daha güzel olur T.C turizm bakanlığı İ.B.B. Çoluk çocuğun rızkını karıyla kızla yeme ve dinlenme tesisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ben anladımki ni ülke bir neislini kumrhane sktörüne kaptırabilir. hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Birde bu kumarhanelerin kapatılmasının asıl nedeni kazanılan paranın takip edilememesi vergi kaçırmak olduğu falanda söyleniyor doğrumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 asıl sebebi bu o işler random olduğu için "parayı ne yaptın" yada "parayı nereden buldun" sorunun cevabı hep aynı oluyordu ona sebep direk kapattılar türk mantığı bu youtube da video var 1 tane uygunsuz tüm youtube'u kapatalım gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 şöyle bir fark var, 123123 kumarhanın 1'inde değil 123123'ündede aynı sorun yasanıyordu. Üstüne türkiyede bütün mafya kumarhane üstüne kurulmustu, gelir kaynakları, üstüne vurustukları hep kumarhanelerdi. bende o zaman ufaktımda sonradan okudum ettiğim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abi zaten o aralar kumarhaneler sözleşmeyle, anlaşmayla el değiştirmiyordu. bir mafya gidiyor diğer mafyanın kumarhaneyi basıyordu alıyordu. teksas gibiydi ben öyle yarım yamalak hatırlıyorum. bu dediğim gibi ataköy sahilinde mavi marmara lokantasının ordaki kumarhanede öyle olaylar olmuştu. zaten mekan süperdi orda. yanda devletten tokatlanmış tesislerde fuhuş dönerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Devlet kontrolünde degildi kumarhaneler ve tamamen mafyanın elindeydiler. Tek sebebi bu. Zarar goren insanlar falan uyduruk bahanesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 intiharlar, cinayetler kamuoyu bakımından önemliydi. o aralar öyle düzenlemeyle, denetlemeyle çözülecek gibi değildi ayrıca. mafya, derin devlet , çeteler vs. hepsi bu işin içindeydi. belki ilerde 0 dan düzenleme getirilir açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bence genel ülke üzerinde diilde hakikaten las vegas gibi bi yer yapılabilir ya. ne bilim hani marmarada uygun bi ada varsa mesela,veya atıyorum istanbul'da kocoman duvarlarla çevrilmiş oteller ve kumarhanelerle dolu bi alan olabilir. hani sonuçta kumarhaneler ciddi döviz girdisi sağlıyor,bu aşikar. ama kontrolsüz şekilde açılınca da devlet otoritesi bi süre sora ister istemez sallanıyor. Kıbrıs'ı saymayın abi bizim toprakta olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 TR'de ve kıbrısta (her yerde) kumarhaneler en iyi kara para aklanan mekanlardır, TR'de kumarhaneleri denetleyebilecek bir mekanizma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ömer Lütfü Topal'ın öldürülmesi ve akabinde gelişen olaylar bir anlamda önayak oldu bu konuda. Bir de ideolojik yanı da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar