Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 kojirohun dediklerini diyecektim.zencinin ne dediği umrumda değil.ama turkyiede yaşayıpta avrupanın amerikanın bize karşı onyargısını sorgulamak hatta aksini savunmak saçma her seferinde adamlara koz veriyoruz yani.bizi deveyle fesle alkol yasak olan bir ülke olarak bilenler hiçte az değil. e saçmalıklarla dolu bir ülkeyiz.herkesin kabul gordugu şeyieri yasaklarız terör desen belli zamanlarda artıyor azalıyor ama düzenli olarak var.büyükşehirlerede sıçrıyor. yani 10 sene öncesini çok görmezden geliyosunuz.turisti gelmezdi ünlüsü gelmezdi.gelişme kaydettik ama ilerlerken geriliyoruz o yuzden bi cacık olmuyor bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 temiz olduğumuzu belirtmek için milli söylemimiz haline gelmiş "adamlar önce götünü yıkasın teharet muslukları bile yok" a bi son verilmesi lazım artık. hiç bişe ifade etmiyor çünkü. adam sana ter kokuyosun diyo sende haha benim götüm temiz ama diyosun.iyide bu senin ter koktuğun gerçeğini değiştirmiyor kaldı ki şöyle de bişey var sanki herifler sıçıp direk donunu çekip çıkıyor,envai çeşit steril tuvalet bezi falan var türkiyede kullanılmayan.bütün dünyanın götü boklu bitek bizimki temiz. ha pis insan heryerde var viyanada da metroya binsen alırsın ter kokusunu bu sıcakta. ama bu türkeyedeki insanların büyük bi kısmınını düzenli yıkanma alışkanlığı olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 gevur bi kere sicio yani sdfsdfsdf yok abi turkler kotu kokuyor genellemesinin hakli cikarilabilir bi yani yok maalesef. her millette pis insan vardir, fillandiyaya gitsen herkes davidoff kokmuyordur eminimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 E sen günde kaç kere sıçıyosun ki zaten gavur 1 kere diye garipsiyosun? Hasta ishal vs olmadıkça 1 kereden fazlası çok nadir olur normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Evet çünkü terör sadece binlerce kişinin olduğu stadyumu bombalamakla oluyor, çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten. Yahu adamların konakladığı otelin dışında ses bombası patlatsan bile yeterli bir terör eylemi olur. Her gün şehit haberi gelirken "LOLOL TERÖR VAR DİYE KORKUP GELMEMİŞLER" demek nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 @kojiroh: zor.. çünkü ilk başta senin adamın gol diyor yahu.. "allahın amerikalısı işte, ne eğitim alıyor ki standart düzeyde... dünyadan haberi yok" diyorsun (ki bu bir gerçek) "bizde eğitimli kesimin ortalaması çok çok üst düzey değil belki ama dünyadan haberi vardır" diyorsun.. da yanlış diyorsun işte.. ilk başta senin eğitimli adamın gol diyor.. bir eziklik, bir kendinden iğrenme.. "aman onlar çok üstünleeer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 said: Yahu adamların konakladığı otelin dışında ses bombası patlatsan bile yeterli bir terör eylemi olur. http://forum.paticik.com/read.php?13,4988361,page=5#msg-4988491 berlusconi'ye vuran adamın da eli çok ağır ama ha.. ben olsam acaip korkardım.. eski ira'dan adamlar da geçen gün eylem yaptılar.. fecii.... grubu dağıtalım bence.. said: Evet çünkü terör sadece binlerce kişinin olduğu stadyumu bombalamakla oluyor, çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten. ben de onu diyorum ya.. salak vallahi geri zekalı bu adamlar! said: Daha önce kuliste hiç bu kadar çok insan görmemiştim. Ve birçoğunun kimliği yoktu ve birçoğu da yolumu kapatmaktan başka bir şey yapmıyordu. Tekrarlayacak olursam, kendimi hiç güvende hissetmedim. İşin iyi tarafı bomba patlayacak olursa en azından benimle bomba arasında 30 kişilik bir sığınak olacaktı. aynı noktada buluştuk bak bu bakımdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Gol denilen durum farklı ama dasaaa. Türkiye'nin genel olarak yaşam düzeni, alışkanlıkları, kültürü içerisinde hakikaten çok pis şeyler var. Günlük hijyen alışkanlığından tut da geleneklere kadar gidiyor. Bekaret mevzusu mesela, zaten başlı başına saçmalık orasını geçtim de, "nasıl anlıyorlar" diye soran bir kanadalıya zamanında gerdekte çarşafta kan muhabbetini anlatmaya başlar başlamaz iğrenip kusacak hale gelmişti (gerçek anlamda, öğürmeye falan başladı adam). Ki şöyle bir düşününce haklı da. E günlük hijyen falan gibi konularda da pek geride olduğumuz açık. Bunlar zaten gol. Adamımız gol diyor da, gole gol diyor. Kojiroh'un bahsettiği durum bu gerçeklerin ötesinde işin abartı kısmını, işte develi kerpiç evli hikayeler olsun, terör muhabbeti olsun, onları kesmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 gavurlar da klorak gibi kokuyo, biz bi şey diyomuyuz... hemen hemen tanıştığım tüm turistler klorağa batırılmış gibi kesif kesif kokuyodu. hep zayko rocker tripleri bunlar ya, lanet olasıcasıcılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 adam terörden çok korktuk, duyduğumuz an oracıkta bıraktık hemen sonra biri geldi üstüne bastı dememiş. hangi gün oldu lan bu konser ? işte o sıralarda pkk askeri otobüsü falan bombalamadı mı ? eylemler oldu vs. dünyanın hiç bi yerinde " açık havada konsere saldırmazlar abi boşver gel şurda 2 çay içelim bu headbangcileri mi koruyacaz zittir et" demez güvenlik güçleri. o yüzden yığmışlardır oraya herhangi bi olay olmasın diye zibilyon tane polisi, güvenlik görevlisini. adam ne demiş blogunda yazıda ? bi bomba patlasa benle bomba arasında 30 kişi var anca buffer görevi görürler o yüzden rahattım demiş. çoğu öylesine etrafta dolaşıyor, herhangi bi kimliği vs yok sadece kalabalık yapıyor demiş. bukadar kişi beni güvende hissettirmedi , bana ayak bağı oldu demiş. yani ortada terör var bizi koruyun, çok korktuk olayı yok. terör var diye deli gibi güvenlik önlemi almışlar ve bu bizi güvende hissettirmek yerine rahatsız etti olayı var. pekte kuul olmayan bi story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bunun haber değeri yok alice in chains kokarsa haber değeri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 İşte anlamadığım bi konu da o mesela. Öz eleştiri niteliği taşıyan dizilerden filmlerden falan gördüğüm kadarıyla Amerikalılarda da bi "Avrupalılar daha üstün" görüşü hakim. Ama bizdeki kadar açıkta değil bu. Bizde neden bu kadar ortada, bu kadar belirgin? Bu halkın daha ileri gitmesini, "aa aslında biz de fena değiliz yani" demesini engelleyen bi etken, bi güç mü var, nedir. Ek olarak, adamın yanında hiç mi sağduyu adamı yokmuş da dedektörü es geçen adam için "abi merak etme o istihbarattandır/gizli polistir/organizatörün oğludur" desin asfsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 var öyle bir güç kojiroh, her gün çevrene her baktığında gördüğün türkiye gerçeği bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Rewendor said: Gol denilen durum farklı ama dasaaa. Türkiye'nin genel olarak yaşam düzeni, alışkanlıkları, kültürü içerisinde hakikaten çok pis şeyler var. Günlük hijyen alışkanlığından tut da geleneklere kadar gidiyor. Bekaret mevzusu mesela, zaten başlı başına saçmalık orasını geçtim de, "nasıl anlıyorlar" diye soran bir kanadalıya zamanında gerdekte çarşafta kan muhabbetini anlatmaya başlar başlamaz iğrenip kusacak hale gelmişti (gerçek anlamda, öğürmeye falan başladı adam). Ki şöyle bir düşününce haklı da. adam 2 gün istanbulda kaldı diye tüm türkiye'nin sorunlarını çözmüş meğerse... işsizlik sorunu, aşiret sorunu, töre sorunu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 sorunları çözmesine gerek yok ki, sorunların ufak da olsa bir kısmını gözlemlemiş olması yeter. ki biraz dikkat edince çok fazla dikkate bile gerek yok gözlemlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bone çok kastın ama haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 topiği baştan sona okudum, dasaaa ve huun, haklısınız, ve size repler hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Bu haklı, lokanta gibi bir yer işletsem elamanlara bunu zorunlu tutarım. Adamların terlemeleri gayet doğal, kokmasınlar ama. Kahve kokusu yerine ter kokusu almayalım lan cafelerde barlarda. Ama elaman haksız. Hem keşke özet geçseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 abi bu avrupalılar tuvalet adabını bile sonradan kazanmış insanlar değil mi?kesinlikle ter kokan insanları kınamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 cCc bunların dedeleri 10 kişi bir kapta ağzını burnunu yıkarken, bizim dedelerimizi cariyeler gül sularıyla silerdi. cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ahaha adam sizi trollemis mis gibi kokuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 çalışma şartları ortada "günde 2 kere duş alsın" demek kolay da adam sabah duş aldı çıktı 12 saat eşşek misali çalıştı eve dönerken nasıl kokmasın.terli terli sıkın bakalım güzel kokacak mısınız.ağır işlerde çalışılan yerlerde bile işçilerin duş alabileceği yerler olmuyor. mazeret de değil yani bende çok çektim kokudan otobüste filan misal sigara kokanlardan nefret ediyorum bende leş gibi geziyorlar kendleri de farkında değil kokunun.sabah işe gitmek için otobüse biniyosun yanındaki adamın ağzı sarımsak kokuyor yaşadım yani.kahvaltıda nie sarımsak yiyorsun hadi yedin hiç mi çaresi yok o kokuyla dolaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Gündüz vakti adliyede 2 saat boşu boşuna bir sırada beklediğim sırada tanıştığım gerçekten daha önce hiç duymadığım kadar sert sarımsak ve alkol kokan amca geldi aklıma. Kusacak gibi oluyorum aklıma geldikçe ki kötü kokudan çok da sarsılan birisi değilimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 yıkanmadanda ter kokusunun önüne geçilir abi. iş yerinde temiz çamaşır ve kıyafet bulundurursun ve gerektiğinde değiştirirsin. sıradan bir kağıt havlu/mendil ve kolonya ikilisi teri sildikten sonra gayet etkilidir. üzerine temiz iç çamaşırı ve kıyafet giyersenizde gün sonuna kadar kotarabilirsiniz durumu. akşam eve geldiğinizde kıyafetleri sırf suyla bile yıkayıp durulasanız ve sabaha giymek üzere assanız yeterlidir. kısacası ter kokusuyla baş edilebilir. önemli olan özen göstermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Red said: bone çok kastın ama haksızsın Rewendor said: sorunları çözmesine gerek yok ki, sorunların ufak da olsa bir kısmını gözlemlemiş olması yeter. ki biraz dikkat edince çok fazla dikkate bile gerek yok gözlemlemek için. öeh. dandirik bir şarkıcıyı "siyasi otorite" etiketi yapıştırdınız resmen. yahu şarkı sözlerinde "kafa kopardım kelle uçurdum gittim öldürdüm karnını biçtim yaşasın lanet yaşasın öfke yaşasın kıyım yaşasın ölüm" gibi sözler geçen bir müzik türünden gelmiş bir adam var ortada, "aboo terör olacaktı çok korktum ben" dedi diye "aa haklı lan valla, bak bizim burda önemli siyasi sorunlara parmak basmış" diyorsunuz. yağlı saçlar, pis içinde sakallar, bir yıldır yıkanmayan vücutlar, homelesslar, junkieler, motorcu çeteleri olan is kokan mekanlarda şarkı söyleyen adam gelip de "bir kişi koktu, zaten siz hepiniz kokuyorsunuz, ay pisler sizi" diyince de "bak ben demiştim koltuk altına sprey sıksalar olmaz bu, pis fakirler, bizim türkler çok reröre" moduna giriyorsunuz. paris hilton sanmış adam kendini. yahu manowar diyorum size, adam gereken cevabı vermiş zaten: http://www.youtube.com/watch?v=VCqZLKgLj38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar