Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 baydı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bu konuyu tartışmamış mıydık ya :).yine mi pörtledi neyse havalar serinledi.biraz rahatlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Cassiline said: Adamlar haklı, leş gibi kokan bir milletiz maalesef, kimsenin de umrunda değil. Onu geçtim, banka da bombalandı bu şehirde, elçilik de, ben de olsam ben de endişelenirdim. Heriflere gelmeden 1 gün önce bombalama olduğunu söylemişler sanırım, doğru mudur değil midir bilmiyorum da, tuzu biberi olmuş bu da olayın. İstanbul isterse 10 milyar yıllık bir şehir olsun, bizim İstanbul'da megaköy kültürüyle yaşadığımız gerçeğini değiştirmiyor maalesef. arkadaşım burnunuz ne hassasmış, her günümün 3 saati belediye otobüslerinde metrolarda sıkış tepiş geçiyor, burnumun dibinde 6-7 tane orta yaş üstü hayattan bezmiş amca yoksa(ki adamların bu hayatta son dertleri güzel kokmaktır heralde) zerre koku almıyorum. LAN YOKSA BEN DE Mİ KOKUYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://josh-wyxl.itmblog.com/files/2010/06/deodorant-tester.jpg http://www.piercemattie.com/blogs/BO-is-the-pits.gif http://distractible.org/wp-content/uploads/2009/06/deodorant-testers.jpg http://1.bp.blogspot.com/_lZoQPvGfdG8/SnoGV0YF7qI/AAAAAAAABeI/wvWKLtIxI84/s400/ArmpitSniff.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 cnnturk te 5n1k da tartısıyolardı vay ak dedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
propiyonik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 çok çalıştıkları içindir yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 "İstanbul daha önce gittiğim hiçbir şehre benzemiyor. Dünyanın en büyük dördüncü şehri, yani devasa ve kültürel olarak Amerika'dan çok farklı. Bu kültürel farklardan biri de deodorant. Otelde üç kez boş asansöre bindim ve üç seferde de lobiye olan sadece yedi katlık yolculukta kusuyordum. Benden önce asansörü kimin kullandığını bilmiyorum ama kişisel koku bombası bırakmıştı. Eğer böylesine kokuyorsanız bir kalıp sabun size yardımcı olabilir." "Türkiye ilginç bir ülke ama ne yazık ki, program ve havadan dolayı dışarı çıkıp gezemedim. Otelden çıkmama sebeplerimizden biri de güvenlikti. İstanbul'a gelişimizden önce gerçekleşen bir bomba eylemi vardı ve konserin de teröristlerin hedefi olabileceği konuşuluyordu. Otelin girişinde metal dedektörler vardı. Eğer teröristler dürüst ve kurallara uyan adamlar olsalardı, kesin yakalanırlardı. Ama dedektörlerden geçip, alarmı kapayarak yollarına devam da edebilirlerdi, tıpkı lobide gördüğüm adam gibi. Kendimi güvende hissetmedim. İstanbul’daki konserde şartlar çok da iyi değildi. En azından bir bomba imha ekibi, bir çift eğitimli köpek ve bir ton güvenlik personeli vardı. Önemli bir iş yapıyorlardı ama kulise gelen başıboş insanları engellemekte çok ağırdılar. Daha önce kuliste hiç bu kadar çok insan görmemiştim. Ve birçoğunun kimliği yoktu ve birçoğu da yolumu kapatmaktan başka bir şey yapmıyordu. Tekrarlayacak olursam, kendimi hiç güvende hissetmedim. İşin iyi tarafı bomba patlayacak olursa en azından benimle bomba arasında 30 kişilik bir sığınak olacaktı." Bu laflarda ırkçı ifade yok, herhangi bi terbiyesizlik de yok. 1) Yükselen, değerli ve kalitesi yüksek bi millet olabilmek için başkalarının düşüncelerine önem verip kendimizi ıslah etmemiz lazım. Aynen öyle ülkemizde baya bi pis insan var metrobüste kaç kişi nefes alabiliyor? Adamın da dediği bu. Olması gereken, şikayet etmek yerine kokan adamların bunu okuyup temizlenmesi. 2) Türk medyasının bir kesimi sık sık saçmalamayı çok sever. Al sana kritik anlam farkı doğuracak bir haber çarpıtma daha! Bu habere bu başlığı koyan adamdan kaliteli haberci olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Kış geldi lan, o kadar da kokmuyoruz artık hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 turk yemekleri ii kokar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 istanbul new york dan daha temiz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Friedman said: Adam otel asansörü kokuyo demiş zaten 76E kokuyo dememiş 76e kokar mı lan,bahçeşeer-taksim ekspresi,beyaz türklere özel bir otobüs hattı o,kokmaz. 76-d ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bulgarıstandan turkıyeye geçiyorlar konser için ve bunlarımı yazmış alice grubu hahahahaha quote etmedim hocamda hangi hotelde kalmış bu herif kadıköy kara kedide mi ? hani bunuda geçtim 2 kişi koktu diye bütün türkler mi kokuşkan oldu geçelim bunları basit bakış acıları. kusura bakma hocamda senin kadar evrensel bakılcak bir olay değil.Tabiri caizi konuşmak için konuşmuş eleman maksimum güvenlik önlemi almışlar ne kadar güzel işte ne terrörü ne bombası..geçelim bunları eğer kafayı bu lafa takacaksak ohooo. İşin komiği o konserin bulgar versiyonu çok çok çok daha i.ler acısıydı bundan vesile bu tip konuşmalar yapmacık kaçıyor. laleler deyip geçiyorum devamını getirmiyorum modumuzu arada bırakmayalım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Yazin tatile geldigimde otobüse binemiyorum, insanlar büyük bas hayvan gibi kokuyo. Toplu tasima araclari resmen kümes. Hala sokak köseleri cöp yiginlariyla doluyo, sulari akiyo. Les gibi kokuyo yollar. Müslümanlar, taharet muslugu kullanmadiklari icin hristiyanlari pislikle sucluyolar ama malesef gercek öyle degil. Adamlar gayette temizler ve temizlik nedir biliyolar. Türkiyede kizlar bile kokuyo. Igrenc lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 türkiyede kızlar horluyor bide evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 evet bende zaman zaman kötü kokuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Türkler parfüm kokuyo dese böbürlenirsiniz ama dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Adam hakli beyler.Hergun yikanma adetimiz yok pek, adamlar kicini yikamiyor suyla ama zctiktan sonra dus aliyorlar hergun. Eski kiz arkadasim Amerikaliydi. Ilk bende kaldigi gunun ertesi gunu "darling dun dus almadin farkindamisin?" diye bir soruyla karsilastigimda verdigim "ohmaygod nasilda unuttum eki eki" cevabi silkinip kendime gelmemi sagladi. 3 gun once yikandim, ne dusu lan diyemedim, hak verdim hatuna. Bi anda evrim basamaginda bir kademe atladigimi hissettim, Darwin gorse gozleri yasarirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 haftada bir yikanmak yeter, pazar gunleri o da, bizimkiler dizisi bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 NoTwisT said: Eski kiz arkadasim Amerikaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 NoTwisT said: "darling dun dus almadin farkindamisin?" diye bir soruyla karsilastigimda verdigim "ohmaygod nasilda unuttum eki eki" cevabi silkinip kendime gelmemi sagladi. nediyon lan diyip agzina carpman gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sonra da mutfağa göndermen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sonra da mutfaga gondermen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 fede bi araya girme ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 geç kaldın senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar