aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 lan verenin ne ruh hali olucak, her zaman yaptğını bu sfer kaba bırakıyo boşa gitmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ahuahuahauh "gideyim de bankaya boşalayım bari" piggy bank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 hmmffpss ben bi bankaya gidip geliyorum. faiz de vardı belki, 0.1% faiz uygulasalar ayda fena değil getirisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 sperm bankasına bi kere donörlük yapılabiliyo dimi? ayrıca yüksek miktarda parada alıyosun diye biliyorum doğru mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 saçma sapan bir olay bence de. allahtan feminizm treni fazla yol almadan feministlerin hepsi evlerine kocalarına geri döndü. kim bilir başımıza neler gelirdi feminizm modası 10 yıl daha devam etseydi. dün akşam kağıt oynuyoruz arkadaşlarla, bi tanesi delirdi "erkeklere ölüm erkeklere ölüm" diye bağırıyor. "ne oluyor lan" dedim, meğerse tvde haberlerde (münevver karabulut haberi sanırım) kadın derneklerinden birisi nümayiş yapıyormuş mahkeme önünde "kadın cinayetlerine hayır" diye. eleman ona tepki göstermiş. "kadın cinayetlerine hayır, erkeklere ölüm". yüksek para verdiklerini sanmam. bi bardak 1 lira falandır işte en fazla. çekirdekten daha kıymetli bişe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 adamınbiri said: sperm bankasına bi kere donörlük yapılabiliyo dimi? ayrıca yüksek miktarda parada alıyosun diye biliyorum doğru mu bunlar? olur mu abi öle şey, ellerindeki ürün biterse tekrar gidersin, belki çok tutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 serbest ticaret diyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Böyle ünlü, başarılı falan bir adamsan çok para verirler heralde. Genetik açıdan mükemmellik derecene göre ödeme yapıyorlardır diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 aslında verimliyken dondurup bi köeşeye atmak lazım bikaç sperm, sonra problem olursa kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 1000 dolar verirlerse bende bağışlıycam şişko ve üniversite öğrencisi derlerse kimse almaz zaten teknik olarak benimde çocuğum olmaz son kullanma tarihi biter sprem'in gider yenisini bağışlarım güzeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 mükemellik derecesi ne yaw.. amerkanın mükemellik derecesinden ne olacak? avukat olur amerikada, broker olur.. tr'de kadın alır bu spermi sonra bi işe yaramayan hırs küpü bir çocuğu olur elinde patlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 aquila said: aslında verimliyken dondurup bi köeşeye atmak lazım bikaç sperm, sonra problem olursa kullanılır. aslında bu backup olarak iyi bir sistem hani.. dondurtalım, ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 millet neye para verceğini şasırmış erkeklik gururunuzu koruyun cocuklarınızı satmayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ya ne bileyim sonuçta belli bir rağbet vardır. Yüksek IQ'lu olanlara yada işte iyi bi okulu bitirmiş olanlara, fiziksel olarak sorunu olmayanlara üstüne de yakışıklı olanlara daha çok rağbet ediliyordur. E rağbet edilen mal değerli olur, o yüzden o adam daha çok kazanır sperm bağışlarken. Yoksa herkese aynı ödemeyi yapsalar kötü bir gen havuzu oluşur o sperm bankasında ve iyi bir seçenek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 nileppezdel said: Ya ne bileyim sonuçta belli bir rağbet vardır. Yüksek IQ'lu olanlara yada işte iyi bi okulu bitirmiş olanlara, fiziksel olarak sorunu olmayanlara üstüne de yakışıklı olanlara daha çok rağbet ediliyordur. E rağbet edilen mal değerli olur, o yüzden o adam daha çok kazanır sperm bağışlarken. Yoksa herkese aynı ödemeyi yapsalar kötü bir gen havuzu oluşur o sperm bankasında ve iyi bir seçenek olmaz kalıtsal zihinsel özelliklerin hepsi araştırılıyor.birsürü test yapıldıktan sonra spermler donduruluyor fiziksel sorunu olan birinden kim çocuk yapmak ister ki? bunların hepsi önceden araştırılıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bu arada yasa da tamamen saçmalık.kimin kimden çocuk yapmak isteyeceğinden kime ne. belkı evlenmek istemiyor ama kendi çocuğuna sahip olmak istiyor kime ne yani.çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 neden sperm bankası açmıyolar içinde %100 türk spremi olsun gönül rahatlığı ile türk çocuğu doğursun tüm hatunlar bide işsiz gençlerimiz ellerindeki birikimi nakite çevirsin ekonomiye cenabet bi hareket gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bence köpek alsın öyle bişey yapacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 barınaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 türk spermini kim alır abi leş doğrudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 $1200 burada sperm donationu. ve öğrenci gazetelerinde reklamları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Bella said: nileppezdel said: Ya ne bileyim sonuçta belli bir rağbet vardır. Yüksek IQ'lu olanlara yada işte iyi bi okulu bitirmiş olanlara, fiziksel olarak sorunu olmayanlara üstüne de yakışıklı olanlara daha çok rağbet ediliyordur. E rağbet edilen mal değerli olur, o yüzden o adam daha çok kazanır sperm bağışlarken. Yoksa herkese aynı ödemeyi yapsalar kötü bir gen havuzu oluşur o sperm bankasında ve iyi bir seçenek olmaz kalıtsal zihinsel özelliklerin hepsi araştırılıyor.birsürü test yapıldıktan sonra spermler donduruluyor fiziksel sorunu olan birinden kim çocuk yapmak ister ki? bunların hepsi önceden araştırılıyor yani. Ya hastalık olarak değil de işte adam çok zayıftır yada göbeklidir, kimi tam fit brad pitt gibi adamdan çocuğum olsun ister, kimi aman sağlıklı olsun kafası çalışsın da göbeği olsa da olur der falan o açıdan söyledim. Yoksa kalıtsal hastalığı olanları falan tabi kabul etmezler sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Bella said: bu arada yasa da tamamen saçmalık.kimin kimden çocuk yapmak isteyeceğinden kime ne. belkı evlenmek istemiyor ama kendi çocuğuna sahip olmak istiyor kime ne yani.çok saçma. Konu evlenip evlenmemek değil, doğmamış çocuğun babasını tanıma hakkını güvence altına almak. Ben mantıklı buluyorum mesela, gerçekten bir ihtiyaç olduğu durumlar harici (misal çiftin hiç bi şekilde çocuk sahibi olamaması vb.) düzenleme gerektiren bi konu. Bu haberlerin de kaynağı belli tabi, bu tür hizmetleri sağlayan hastaneler vs. TÜRK SOYUNU KORUMAK İÇİN YAPMIŞLAR CCC diyerek olayı ırkçılığa vuruyorlar, halbuki gayet güzel bi ekmek kapısı. Ha kararnamenin bazı maddelerini eleştirirsin ya da benimle aynı fikirde olmazsın, keza kısıtlama olmadan tüm insanların sperm bankasından bebek sahibi olabilmesi lazım diyen hukukçular da var ama TÜRK IRKI diye haber yapınca saçma oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 hepsi var abi hepsi var detaylarda. donörün her türlü fiziki özelliği, hastalıkları, genetik durumu , eğitim düzeyi vs. katalogdan git seç işte. millet öyle seçiyor. doğacak çocuğun göz renginden, boyuna kadar herşeyi önceden planlı programlı yapmaya kasıyorlar işte. sperm bankası fikrini ben saçma buluyorum hatta bir çocuğun biyolojik ailesini tanıması, bilmesi gerektiğini düşünüyorum. ama devletin görevi düzenleme yapmak insanların özgür iradelerine set çekmek değil. ayrıca yasalar, kanunlar , düzenlemeler mantığa uygun olmalı. yani sperm bankasından çocuk sahibi olmakla 1 gecelik ilişkiden çocuk sahibi olmanın sonuç açısından zerre farkı yok. ayrıca neden yurtdışında yapılan bir iş için türkiye yasalarına göre ceza kesiliyor ben bunu anlamıyorum. yurtdışında kumar oynayanları yargılıyormuyuz biz türk aile yapısını, türk parasını koruma adı altında. yasalara uygun olabilir bir takım şeyler ama o yasaların mantıklı olduğu, öyle olması gerektiği anlamına gelmiyor. resmen tasmayla dolaşıcaz yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Babasının kim olduğunu bilmeye hakkı vardır da o zaman hakkaten one night standden hamile kalan kadını da taşlayalım falan bari sdfsdf babasının kim olduğunu bilmeye hakkı olduğu gibi kadınların da anne olma hakları var ve bunun için de kimseye muhtaç değiller, nasıl çıkılır bu işin içinden? =D Dünyaya yeni bir can gelmesini engellemek, babasını bilmesini engellemekten daha büyük bir ayıptır bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar