senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 feedbackleri alalim arkadaslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 offline practice'e baktım da l4d'i anımsattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Akşama yaparız gurup, kendi takımımız ile giremiyorsak bir anlamı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ben de indiriyorum şimdi, hızlı da iniyor. akşam katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Vay vay bende indiriyeyim gidince, Sam amca arkanı kollarım merak etme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 http://steamcommunity.com/id/Bonecrusher/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 huun ara verde yorum yap nasıl coop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hahah gayet güzel ya. bazı bölümlerde fazla karambol oluyor ama dengeli ve birbirini tamamlayan bir ekip kurmak lazım. öyle lambur lumbur dalmayla zor. easyde bitirdik campaigni elemanlarla. biraz tecrüne edinin de akşama hard yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi bazı at kafalı insanlar var paso ff yapıyor, sabah füksüyle oynadık güzel baya ben de bikaç oyun attım level 5 şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 asduhsudhs bu arada trailerdaki shiploads of weapons süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 L4D'den esinlenerek şunu açtım: http://steamcommunity.com/groups/patiswarm burdan buluşmak daha kolay olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ah birde flamethrowerın önüne atlayanlar olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Flamethrower'ı en arkaya geçip kullananlar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bikaç oyun atçam bone var şu an gelcek varsa w spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Hoş bir oyun gibi gözüküyor. Yükleyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 iniyo ama aheste aheste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dün gece bir bölüm hariç bütün camp'ı oynayıp bitirdim, oyun şahane olmuş. tek eksiği bölüm azlığı ama onu da zamanla ekleyebilirler nasılsa. l4d'den çok daha taktiksel oynamak gerekiyor, lambır lambur oyunu değil hiç. tam takım çalışması gerekiyor, şahsi ramboluk gg ile sonuçlanıyor. yalnız minigun hevesiyle girip medic oynamak zorunda kaldığım kaçıncı oyundur bu hesabını şaşırdım artık. en son tf2'de aynısı başıma gelmişti. burada da "sen iyi medic'sin medic ol" denirse http://www.blogcdn.com/www.massively.com/media/2009/05/smashedcomputer_thumbnail.jpg şimdi giriyorum oynamaya heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 eve gidiyim de indireyim bari. free iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Harika oyun ama flamethrower biraz imba geldi bana :D Şapkamıda aldım hani tf ye >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 tfye şapkası mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 akşam gidince bende gireyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 tüh boyutu büyükmüş, ben anca yarın gelirim, Sam amca boost me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 eheh çok feci minigun ile dağıtıyorum, nasıl keyifli belli değil. bekleriz renodon :p Bone said: tfye şapkası mı var? hat trick achievement ile facehugger şapka açılıyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Sam amca ID ne , çektim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 XM214, friend ekle şimdi buluruz birilerini. :) pati alien swarm grubuna da girin oradan buluyoruz okeye dördüncü hep. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar