Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

toph sokka vs olan sahneden bahsediyorum, ya hiç kıvırmayın işte çok saçma fena sıçtılar orda

sıçtıkları ne, onu anlamadım.

kıvırttığım bişi yok, soruyorum taşın bending geçirmeme özelliği mi vardı da bloodbending'e karşı taşla kaplatsın kendini?
Sosyal ağlarda paylaş

belki vucudunu tasla kaplasa bloodbending yapan adam tası bukemeyecegi icin oyle kolunu falan ters bukemez falan, onu mu kastedıyorsun spark ehueh ? o mantık olsa tla'de de kullanılırdı ama, hatta direk chi blocking'e karsı kullanıldı bu geyik bloodbending yerine ehueh...
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:

belki vucudunu tasla kaplasa bloodbending yapan adam tası bukemeyecegi icin oyle kolunu falan ters bukemez falan, onu mu kastedıyorsun spark ehueh ? o mantık olsa tla'de de kullanılırdı ama, hatta direk chi blocking'e karsı kullanıldı bu geyik bloodbending yerine ehueh...

orda mistik bi olay yokya, sadece kilitnoktalara vurmakla ilgili. e metal zırh olunca vuramıyosun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

evet o en başından biliniyodu sanırım twitterda mı bi yerde mi ne yazmışmış. ben de merak ediyorum. sanırım amon is amon durumu olacak yani özel biri beklemiyorum artık. çünkü o 1 saat reklamlarla birlikte, reklamsız 40-45 dakika avatar izleyecez. bi ton açıklanmamış şey var buna amonun eskilerden tanıdık bir yüz olmasının açıklamasından tut bi ton şey, sanmıyorum yani. umarım artık avatar state görürüz, airbending kesin görürüz çünkü book air.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...