Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 toph sokka vs olan sahneden bahsediyorum, ya hiç kıvırmayın işte çok saçma fena sıçtılar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ha orası mı? neden bükemesin abi, bi tünelden bi borudan gayet su çekebiliyolar su bükücüler. Kan da büker yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 şaka maka aang havabükücülerin ademi oldu. havabükücüler kendine aangoğlu falan der artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Sparkcaster said: toph sokka vs olan sahneden bahsediyorum, ya hiç kıvırmayın işte çok saçma fena sıçtılar orda sıçtıkları ne, onu anlamadım. kıvırttığım bişi yok, soruyorum taşın bending geçirmeme özelliği mi vardı da bloodbending'e karşı taşla kaplatsın kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 belki vucudunu tasla kaplasa bloodbending yapan adam tası bukemeyecegi icin oyle kolunu falan ters bukemez falan, onu mu kastedıyorsun spark ehueh ? o mantık olsa tla'de de kullanılırdı ama, hatta direk chi blocking'e karsı kullanıldı bu geyik bloodbending yerine ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3zo567yXo1qf96qso1_1280.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 kfg said: belki vucudunu tasla kaplasa bloodbending yapan adam tası bukemeyecegi icin oyle kolunu falan ters bukemez falan, onu mu kastedıyorsun spark ehueh ? o mantık olsa tla'de de kullanılırdı ama, hatta direk chi blocking'e karsı kullanıldı bu geyik bloodbending yerine ehueh... orda mistik bi olay yokya, sadece kilitnoktalara vurmakla ilgili. e metal zırh olunca vuramıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 spark biraz aptal oldugu icin bazi seyleri dusunemiyo, cok zorlamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ayrıca kafası da sunroof'dan dışarı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 koltugu ayarlamayi akil edemediginden iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 şükrü bu butthurtün sebebi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 normalde spark döver de akilanın arkasında da amerika var. dengeleri değiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 yok merak ettim başarısız trollükten başka gizli bi sebep mi var ayrıca atla da toph bloodbender kadınla veya sukiyle karşılaşmadı hiç diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 aptallari hic sevmem, ondan. toph kor oldugu icin, zaten bloodbendinge karsi pek bi avantaji yok. adam durdugu yerden, gozunu bile oynatmadan bukuyo, toph napsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 mahkeme salonundaki bloodbenderdan bahsediyorlar ayrıca http://www.youtube.com/watch?v=QJsVqM03cYE karşılaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 burda toph yok ama sukiyle karşılaşıyodu galiba 2. sezonun son bölümünde tam hatırlamıyorum chi block yemiyodu galiba azulaya teslim olmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 suki? ty lee mi diyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ty lee miydi circus freak olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hee. suki, kyoshi bacilarinin basi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 tylee evet, üstünü taşla kaplıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ty lee chi-blockerların atası olabilir :P baya bi yamultuyordu çünkü hatta azula'yı disorient manyağı yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 beyler yarın stream için hazır olmalıyım. lolerstream "we are doing maintenance" hatası veriyor. ne hikmetse herkes izliyo bende bu hata geliyor. justin tvde de bir dakikada bir satın alın uyarısı geliyor. pmleri esirgemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 aynısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 2.sezon teori Bikaç forumda okuduğuma göre 2.sezonun villain'ı başka birisi olacakmış ve dünya gezme olayı 2.sezonda olacakmış. Bukadar şeyi 1 saatlik sezon finaline nasıl sığdıracaklar acaba soru işaretleri falan kalacak kafamızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 evet o en başından biliniyodu sanırım twitterda mı bi yerde mi ne yazmışmış. ben de merak ediyorum. sanırım amon is amon durumu olacak yani özel biri beklemiyorum artık. çünkü o 1 saat reklamlarla birlikte, reklamsız 40-45 dakika avatar izleyecez. bi ton açıklanmamış şey var buna amonun eskilerden tanıdık bir yüz olmasının açıklamasından tut bi ton şey, sanmıyorum yani. umarım artık avatar state görürüz, airbending kesin görürüz çünkü book air. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar