Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 annesı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 yok, hicbiri degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 abı annesı benderda, firenation'ının o gemisini kaldırıyolar işte havaya. sonre fire nation daha cok gemiyle geliyp topluyoya butnu benderları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 lan degilmis diyorum, neyi iddia ediyosun. koyun son/tek waterbenderi kataraymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ulan biliyorum tek benderı katara olduğunu, tek erkeğide zaten sokka. e o zaman anası değilmiydi bu waterbednerlarla gemiyi yukarı kaldıran, benderlar diye toplananların arasındaydı işte alla lla. yarıkm yamalak bakıyosun sonra bana ataralnıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 iman gucuyle kaldirmis, bender deigl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Gemiyi kaldıran waterbender Katara nın annesi değil, Katara ya bloodbendingi öğreten yaşlı teyze. Güney kabilesindeki waterbenderların hepsinin yakalanıp toplanması da onun zamanına denk geliyor. Ondan sonra güney kabilesindeki tek su bükücü Katara. Orada bir su bükücü olduğunu öğrenen askerler saldırdığında Katara nın annesi Katara yı korumak için o su bükücü bendim diyor, askerlerin kaptanı da hiç sorgulamadan gerçekten waterbender mı diye soruşturmadan infaz ediyor işte. Ama annesi waterbender değil. Arada başka waterbender çıktı mı yoksa cadı teyzeden sonraki tek güney kabilesi waterbenderı Katara mı bilmiyorum. Ama Katara nın zamanında güney kabilesinde başka waterbender olmadığını net bir şekilde söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 tamam abı işte, kadın yalan söylemiş ben ne yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 HarveyQuinn said: Legend of Korra'nın 2.oyunu. Bence gayet iyi ama hırs yaptım geçemiyorum :( http://www.nick.com/games/legend-of-korra-the-last-stand.html?xid=LOKFB Oyun hakkında Lanet olası kaçtığı yeri geçemiyorum şu ana kadar gördüğüm en iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Katara'nin ananesi bükücüydü. Hatta kuzeydeki kabilede su bükmek kadinlara yasak oldugundan güneye gelmis. Katara ile aang su bükmeyi ögrenmek icin kuzeye gittiklerinde ögrenmislerdi bunu. Kuzey kabilesindeki su bükücü usta da katara'nin dedesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Kuzey kabilesindeki waterbending ustası Katara nın ninesinin nişanlısıymış ama Katara nın ninesi onunla evlenmemek için güney kabilesine kaçmış. Yani o waterbending ustası Katara nın dedesi değil. Ayrıca Katara nın ninesi de su bükücü değil, kuzey kabilesinden kaçmasının sebebi de su bükmeyi yasaklamaları değil evleneceği adamın bayağı öküz olması. Tabii onun da payı vardır elbet, Kuzey kabilesi bayağı ataerkildi, o yüzden de kaçmış olabilir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Sanirim haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Utandim kendimden. Bi de her boku biliyorum diye geciniyodum. Halbuki yalanlar silsilesi icinde kaybolmus yolumu kaybetmisim. Artik bu diyarlari terk etme zamani. Kendimi bir manastira kapatacak ve kalan ömrümü günahlarimdan ruhumu arindirarak gecirecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 sanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 http://www.variety.com/article/VR1118055781 linkdeki posteri istiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Cuce said: tamam abı işte, kadın yalan söylemiş ben ne yapabilirim. hahah ne kıvırmışsın gökçen çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 toph un bloodbend yemesi de çok saçmaydı, taşlardan kendine zırh yapsa nasıl bloodbend yapacak adam yani tamamen saçma bi plot aletiydi bu bloodbending işleri eğer ilerde kullanmayacaklarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 taşların bending geçirmeme özelliği mi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Hayır. Hatta yanılmıyorsam bloodbending yediği sırada üzerinde metal zırh vardı, metal varken yiyorsa taş varken hayli hayli yer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 10 toph deil o lin blondbend de yiebilir gayet yani metal varsada. asıl saçma olan havabükücülerin milletin içinde ki havayı alamaması. hadi bunu açıklayın atayistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 airbending ya da akciğer alveollerini patlatamaması. oldukça güzel olurdu. aslında bloodbending ile uzun vadede anevrizma verip, hiç farkettirmeden de öldürebilirsin. ne güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar