Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan biliyorum tek benderı katara olduğunu, tek erkeğide zaten sokka.

e o zaman anası değilmiydi bu waterbednerlarla gemiyi yukarı kaldıran, benderlar diye toplananların arasındaydı işte alla lla. yarıkm yamalak bakıyosun sonra bana ataralnıyosun.
Mesaj tarihi:
Gemiyi kaldıran waterbender Katara nın annesi değil, Katara ya bloodbendingi öğreten yaşlı teyze. Güney kabilesindeki waterbenderların hepsinin yakalanıp toplanması da onun zamanına denk geliyor.

Ondan sonra güney kabilesindeki tek su bükücü Katara. Orada bir su bükücü olduğunu öğrenen askerler saldırdığında Katara nın annesi Katara yı korumak için o su bükücü bendim diyor, askerlerin kaptanı da hiç sorgulamadan gerçekten waterbender mı diye soruşturmadan infaz ediyor işte. Ama annesi waterbender değil.
Arada başka waterbender çıktı mı yoksa cadı teyzeden sonraki tek güney kabilesi waterbenderı Katara mı bilmiyorum. Ama Katara nın zamanında güney kabilesinde başka waterbender olmadığını net bir şekilde söylediler.
Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

Legend of Korra'nın 2.oyunu. Bence gayet iyi ama hırs yaptım geçemiyorum :(

http://www.nick.com/games/legend-of-korra-the-last-stand.html?xid=LOKFB

Oyun hakkında

Lanet olası kaçtığı yeri geçemiyorum

şu ana kadar gördüğüm en iyi oyun
Mesaj tarihi:
Katara'nin ananesi bükücüydü. Hatta kuzeydeki kabilede su bükmek kadinlara yasak oldugundan güneye gelmis. Katara ile aang su bükmeyi ögrenmek icin kuzeye gittiklerinde ögrenmislerdi bunu. Kuzey kabilesindeki su bükücü usta da katara'nin dedesiydi.
Mesaj tarihi:
Kuzey kabilesindeki waterbending ustası Katara nın ninesinin nişanlısıymış ama Katara nın ninesi onunla evlenmemek için güney kabilesine kaçmış. Yani o waterbending ustası Katara nın dedesi değil.

Ayrıca Katara nın ninesi de su bükücü değil, kuzey kabilesinden kaçmasının sebebi de su bükmeyi yasaklamaları değil evleneceği adamın bayağı öküz olması. Tabii onun da payı vardır elbet, Kuzey kabilesi bayağı ataerkildi, o yüzden de kaçmış olabilir^^
Mesaj tarihi:
Utandim kendimden. Bi de her boku biliyorum diye geciniyodum. Halbuki yalanlar silsilesi icinde kaybolmus yolumu kaybetmisim. Artik bu diyarlari terk etme zamani. Kendimi bir manastira kapatacak ve kalan ömrümü günahlarimdan ruhumu arindirarak gecirecegim.
Mesaj tarihi:

10

toph deil o lin
blondbend de yiebilir gayet yani metal varsada.

asıl saçma olan havabükücülerin milletin içinde ki havayı alamaması.

hadi bunu açıklayın atayistler

Mesaj tarihi:

airbending

ya da akciğer alveollerini patlatamaması.
oldukça güzel olurdu.

aslında bloodbending ile uzun vadede anevrizma verip, hiç farkettirmeden de öldürebilirsin.

ne güzelmiş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...