ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Amon İlk olarak cyborg teorilerine katılmıyorum, o kadar da olmaz heralde. Ayrıca kolu bacağı robot olsa bloodbending yediği zaman bariz bir şekilde zorlanmazdı, robot değilse de sonradan resistlemezdi zaten. Bloodbendingin olayı kanın içerisindeki suyu kontrol etmek; Katara ya öğreten cadı kadın da çiçeklerden, havadan, ağaçlardan filan su çekip kullanmayı anlattıktan sonra bloodbendinge geçmişti zaten(Toph un metalbendingi keşfettiği durumun aynısı aslında, o da metalin içerisindeki mineralleri bükerek metalleri kontrol ediyodu işte). Robot olsa niye az da olsa bloodbending yesin, termostattaki suyu mu bükücek Tarrlok:P Gövdesi insan kolları bacakları makine desek bile geride tutmayı başarırdı en azından(suyu büküp havada tutar gibi insanları da kaldırıp fırlatabiliyo mesela, kolunun bacağının insan olmaması gövdesini yere yapıştırmasını, geri itmesini, kaldırıp fırlatmasını engellemez) Bence o resist sahnesi Amon un energybender olduğu fikrini desteklemek için koyuldu. Aslan kaplumbağa energybendingi anlatırken biz eskiden element bükmezdik içimizdeki enerjiyi bükerdik diyodu, aynı şekilde kendisine energybending uygulayarak içindeki suyun bükülmesini engellemiştir diye tahmin ediyorum. Bloodbender da olabilir gerçi, o şekilde de resistlenebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 amon ful arti ful teori aklima sey geldi energybend millete bir seyler ogretmek icin de kullaniliyordu aang birine ogretti diyelim cok ozel sebepten oturu* bu kisi ya amondu ya da baskasiydi sorun o degil amon bir sekilde evil degilken ogrendi bunu bir energybenderdan (ek : tenzin korradan bendingi muhurleyebildigini duyunca kas goz oynatmisti biraz maksat animasyon olsun diye yapilmadiysa belki de energybendinge dair bir olaylar dondugunu biliyor ama soylemedi korra'ya, sonradan ya aslinda mumkun diye kacamak cevap verdi zira bu meseleyi amon kendisi cozmeye baslayinca sorun kalmadi herhalde diye biraktilar, kendisi de hazirliksiz yakalandi) bunu takiben amon buldugu en klas benderlara/gurulara/dovus teknikcilerine ben sana energybend ogretecegim sen de karsiliginda beni bukerek ve gostererek kendi tekniklerini ogret demistir, evasion acmaya yetecek kadar tanimistir tum bukusleri teknigin otesinde direk bending verebiliyor da olabilir, "ogretme"nin limitine dair bisey yoktu seride bloodbendinge resist cakabilmesinin sebebi de waterbender olmasi ; avatar state ile energy shield acmak veya su bukebilip karsi koyabilmek gerekiyor bu sebepten oturu de biraz sendeledi komple resistlemek yerine, katarayi hatirlayin ote yandan suni avatarlar meydana geldi bir noktada, energybenderlar birbirlerine ogretti tekniklerini * : aang havabukuculerin soyunun tukenmemesi icin ekstradan birilerine hava bukmeyi de ogretmis olabilir dostlugumuz pekissin tiriviri ayagina bu kisi (amon) de zukonun ailesinden yeni dogan bir cocuktu belki de babami orklar oldurdu muhabbetini de kendi babasindan arakliyor olabilir amon bir sekilde amonun basi yandi bundan (kelime manasiyla belki de hakkaten) buna ben yol actim ben duzelticem derken idealleri yozlasti, komple bendingde gordu sorunu, bugune geldi senaryoyu yazdim nikolodyin hadi gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Amon sezon finali teori Resimlerdende görüldüğü gibi kan bükerek yere yatırıyor bizim Team Avatar'ı. Bence Bloodbender olduğu için resistledi Tarrlok'unkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 toph veya kızı da kan içersindeki demiri kontrol etsin o zaman ya madem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 peki toph un kızının soyadı niye beifong, kendi başına mı yapmış çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 balls of steel ondan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 o zaman soyadı kanunu yok das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 toph'un ailesi kalite ya, ondandir, soylu falan, bi de kendi basina yapmasa da evlenmemistir belki euheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 demirden tastan yapmıs işte abi. memeler tas gibi beifongda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mortis said: toph veya kızı da kan içersindeki demiri kontrol etsin o zaman ya madem hehe Metalbending demir bükmek demek değil yalnız, metalin içindeki mineralleri(veya toprak elementini işte) bükerek metali kontrol etmek için kullanılıyor. Bu yüzden gizli fabrikadaki kapıyı ve mechalarda kullandıkları saflaştırılmış metali bükemediler mesela. Toph metalbendingi bulurken göstermişlerdi. http://www.musogato.com/avatar/pics/bametal.jpg Kanda mineral değil pigment olarak bulunduğundan aynı mantık geçerli değildir muhtemelen eheh (Kemik bükmek için kullanılabilir mi emin değilim ama. Eğer bloodbendingle aynı mantık geçerliyse kemik bükebilmesi lazım aslında...) Sparkcaster said: peki toph un kızının soyadı niye beifong, kendi başına mı yapmış çocuğu Topraktan çıkarmıştır direkt. Allah gibi hatun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Amon Amon su bükücü, baska türlü aciklama getiremiyorum resistleme olayina. Ayni zamanda waterbender'larin iyilestirme özellikleri var. Acaba enerji bending adi altinda waterbending'in farkli bi teknigiyle mi karsi karsiyayiz gene... Ah katara nerelerdesin. Sen yokken bunlarin hali nice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ShadowFury said: Mortis said: toph veya kızı da kan içersindeki demiri kontrol etsin o zaman ya madem hehe Metalbending demir bükmek demek değil yalnız, metalin içindeki mineralleri(veya toprak elementini işte) bükerek metali kontrol etmek için kullanılıyor. Bu yüzden gizli fabrikadaki kapıyı ve mechalarda kullandıkları saflaştırılmış metali bükemediler mesela. Toph metalbendingi bulurken göstermişlerdi. http://www.musogato.com/avatar/pics/bametal.jpg Kanda mineral değil pigment olarak bulunduğundan aynı mantık geçerli değildir muhtemelen eheh (Kemik bükmek için kullanılabilir mi emin değilim ama. Eğer bloodbendingle aynı mantık geçerliyse kemik bükebilmesi lazım aslında...) Sparkcaster said: peki toph un kızının soyadı niye beifong, kendi başına mı yapmış çocuğu Topraktan çıkarmıştır direkt. Allah gibi hatun zaten. abi bide açıklamışın agdfgdf mantık aramaya girceksek çok saçmaydı o kısım metali bükemediği yok metalin içindeki minerali büküyomuş bıdıbıdı bıdı mineral nedir, hangi elementleri bükebiliyolar mesela, karbonu mu döküyolar, hadi karbon desek toph ün büktüğü metallerin max %6-7 si karbon felan gsdhsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 kitapKitapta bi kiz var, kendini fire milletinden sayiyor ama earth bender. Amon da fire ailenin water oglu olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 az önce bi de arkadaşla beraber izledim son bölümü sanırım amon'u tutuyorum ben artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ya evet bendede öle bişiler oldu 9 ki bölüm boyunca amon gelsede şu salaaa tokatlasa diodum. evil bile gözükse adam prime evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 promo izlemeyim diodum promoyu izledim şimdi pek bişi belli deil aslında gene rüya olabilir, yalnız aangin kafasına amon maskesi takmışlar :p. eğer böle gemielr uçaklar geliosa, arkasına fire nation'u almış olabilir bu adam. ya şey olmasın hiç düşünmüos bunu, bizim sirkçi hatun vardı bitane azulanın kankası sonra kaçtı falan. onunla zukonun oğlu olmasın nan. chi block atıodu, lol tabi efsane karakter toph bu chi blocka başlayınca etrafını taşla örmüştü ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 zuko onla evlenmiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 zuko dier Tsundere ile birlikteydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 korra ilk bölümde nagayla bi gezintiye çıkıyo, arkadan da kemanlı bir müzik giriyor acayip gaz bir sahneydi şu sahneyi bulabilecek var mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Mortis said: zuko dier Tsundere ile birlikteydi zuko aang sonrasını anlatan kitabın 2incisinde ondan ayrılmıştır.Suki ile bi seyler oluyor gibi idi zuko arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Amon teori Amon Aslan-Kaplumbağa'nın oğlu falan olmasın insan vücudu içine girmiştir belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 amon teori aslında tenzen'in kardeşi. çocukken çocuk felci geçirdiği için yarı robot sayılır ve sarılık geçirdiği için de gözleri sarı. ama aslında havabükücü. babası ile sorunları var. avatardan ondan nefret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hatta çocukken cildi yandığı için de derisinin üstü kabuk bağlamış, AC'ye +4 alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 SPOİLER OLDUĞU İÇİN ŞİKAYET ETTİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ulan amma çok teori ürettiniz amon için be. babam nick'in ceo'su, sordurtucam sizin için. tamam, onu da yapıcam. bu arada son bölüm çok iyiydi, adam akıllı bending kullanmaya başladı artık herkes. amon bana göre de vader tarzı bir eleman. tarrlok'un gg oluşu da çok erken oldu, bender kalmayacak ortalıkta yakında. korra'dan daha güzel kombolar da bekliyoruz. aang, toph ve sokka da çok karizma olmuşlar yanınca, hele toph'u ısırırım. yalnız aang daha bir ağır abi takılsa güzel olurmuş, çok toy kalmış yaşına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar