Qahlel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 promo spoiler değildir. play'e basmadıktan sonra izlemiyorsunuz bile. onun dışında teorilerimizi bile spoiler tag'i altında veriyoruz. bence şu spoiler tag olayını kaldıralım. en son bölümü izlemeyen başlığa girmesin. birkaç kişi için tüm mesajlar spoiler tag'i içinde olmak zorunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ne tipler var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Topph ne tatlı olmuş dsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 9 çok iyi bölüm bending budur hocam, lin falan süperdi gene. Amon'da kan olmayabilir mi? bloodbendinge böyle resistlemiş olabilir. Promoyu tam izlemedim ama korra da firenation kıyafetleri ve gemiler falan vardı. Koh olması zor amon un, koh fazla güçlü kaldı ki yok anam babam firecılar tarafından yakıldı muabbeti yaptıydı. Cidden güzel yazmış kim yazdıysa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 abi şimdi flashbacklerin hiç birinde zuko'yu görmeyişimiz, daha serinin başında korra'nın ne aang, ne toph, ne sokka demeden direkt zuko'nun annesine nooldu? gibi bi soru yöneltmesi, zuko'nun teknik olarak ateş bükücülerden başının yanmış(!) olması... gibi olaylar amon'un harbi harbi zuko'nun oğlu olduğunu düşündürttü bana. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Önceden atıldımı bilmiyorum ama kitabın 2.ci bölüm türkçe çevrimi kitap2bölüm http://www.mediafire.com/?ec6wy9ske14knz1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 9 Bi ihtimal Amon'a bloodbend işlememesinin sebebi vücudunun çoğu bölgesinin android olduğu için olabilir vader misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 2. kitap 9. bölüm spoiler kitaplarda da zuko ile aang'in arası düzelmiş diil hala. ayrıca, geçen seriden içimde ukte kalan yegane şey zuko'nun annesinin durumuydu, ona da hala açıklama getirilmediği gibi insanın burnuna sokuluyor hem dizide hem kitaplarda. acaba bu anon ile zuko'nun annesinin arasında bir bağlantı mı var? bakın böyle yapıcaksınız spoylır başlıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Kitaplarda derken ? Sezon yerine kitap dedikleri icin diziden bahsediyorsun sandim ama hem dizide hem kitaplarda deyince bi afalladim simdi. Ayrica kitaplari mi var acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 the promise diye çizgi roman serisi var ya ayol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Amon hakkinda Fakat daha 3 bölüm önce dedi Amon Korra'ya... Senin siran daha gelmedi diye. Güclerini daha sonra alicakti. Ne degisti ki bu kadar kisa sürede? Bir de Yakone pek bi kim vurduya gitti. Cok hizli kaybetti güclerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bölüm hakkında Çok kasıtlı gösterdiler hem aang'in hemde amon'un bending alma gücü olduğunu. Twist yapmak için milleti yemliyorlar gibime geliyor. Ayrıca Amon'un blood bend'i pek yememesinin nedeni vardır diye umuyorum. Resist çalışmış değil de pek bükecek kanı olmayabilir belki. Yarı robottur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 @Ayfon -Arenayı basıp kapatarak equalistlerin gücünü gösterdi. -Tarrlok un salaklığı sayesinde benderların gerçekten baskı uyguladığı düşüncesi topluma yayıldı, sonuçta equalistlerin haklılık konusunda söyleyecek sözleri oldu(bu sırada bol bol destekçi toplamışlardır kesin). -Tarrlok a parmağı basarak adaleti sağladı(Korra kesin konuşur, Korra konuşmasa bile kendisi açıklama yapar baskıcı faşist benderı dövdüm lan diye). -Konsey içerisindeki kapışmalardan dolayı şehrin yönetimi bayağı sarsılacaktır, equalistlerin darbe yapması için mükemmel ortam. -Şehrin 2 güvenlik teşkilatı da sıçmış durumda. Tarrlok un hain olduğu ortaya çıktığından taskforce batar zaten, metalbender polisler de hem başlarına dalkavuk tıfılın teki geçti, hem bir sürü adam kaybettiler filan, equalist darbesine karşı savunacak adam kalmadı ortada. Bunların haricinde Korra yı asıl bitirmeme sebebi(en azından kendisinin söylediği kadarıyla) o durumda bitirirse Avatarın kaybı yüzünden insanlar equalistlere karşı harekete geçer birleşir filan diyeydi, yani Korra yı bitirmeden önce benderları politik açıdan bitirmesi lazımdı. Tarrlok sayesinde bu büyük ölçüde gerçekleşti, şimdi Korra yı toplum içerisinde adil bir şekilde döverse durum Korra yı kıskıvrak yakalayıp kıyıda köşede dövmesinden çok farklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 season finale promo promo'nun sonunda amon bending'i alirken, korra'nin gozunun kapanisi --> go go avatar state !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 gelecek sezon hakkında da spo içerir ona göre bak yapımcı sezon 2 villaini amon olmayacak diye bi açıklama yapmış galiba. o yüzden sanırım tam bendingi giderken avatar statee geçip yok edecek amonu. ya da amon yok olmadan önce bendingini alacak 2. sezonda ise ruhlar aleminde o bendingler geri kazanılmaya çalışılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 final promo 2. sezon sonu avatar state'e gecerken elektrigi yemesi gibi olacak gercekten alacak bence bendingini, konu yok zira veya var aslında zukonun annesi vsye dallanırlarsa da kac yil gecmis aradan ana konu olacak kadar onemini korudugunu sanmıyorum amon da zuko çıkmaz herhalde lol gelecek sezon spekulasyon seysi amon ana antagonist olmayacak bence daha sonra geri gelecek, yokedecegini zannetmiyorum dizinin hızından dolayı tam tarif edemiyorum da amon cok havada kalmıs vaziyette su an, bir saatte yoketmemeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Emaleth said: the promise diye çizgi roman serisi var ya ayol.. Allah beni kahretmesin ozman. Tesekkur ediyorum deliler gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 9 ama korraa bu arada unutmayalım, dizinin adı "legend of korra". Daha bu hatun legend olacak, yani çooook esaslı olaylar olması ve ciddi iz bırakması gerekio dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 korra'nın yaptıkları legend olacak, dilden dile anlatılcak. kendisi on avatar gücünde efsanevi bir yaratık haline gelmiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 999 e aksini iddia etmedik zaten o uzun boylu hatun kadar ossun yeter toparladı ama dizi, 2 bölümdür real bending görüorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Korra'nın Legend olabilmesi için Kyoshi gibi 200 küsür yaşına gelip Dai Li gibi elit bi örgüt kurup Chin gibi sağlam bi elemanı indirmesi lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 iyiydi bu bölüm ya, beğendim. (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Suark said: 999 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar