Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Artariel said: bu arada amonun yaptığı energybending falan değil. muhtemelen god tier chi-blocker gibi bir şey. allaam noolur öyle olsun, spirit bending böyle çapulcunun, çocukluk issuelarını çözemeyip bok yere bendinge düşman olan, dev genellemelerle dünya görüşü oluşturan lavukların eline düşmesin. bi de yani çok imbalanced bişey, bu tehlikeyle sezon mu geçer yha? hem kosskoca aslanbağa bu hıyarı mı buldu spirit bending öğretecek? kınıyorum. korra'nın ayı kız olduğunu ilk bölümden tespit etmiş, onu öyle bağrımıza basmıştık, ama yani bu durum bir avatar olarak MAL olmasına excuse değil. 4. bölüm trailerından anladığım kadarıyla henüz eksik olduğunu anlamış, air bending olsun, spiritual kısımlar olsun, avatar tarihi olsun, buralara bir ilgi geliştirmiş görünmüyor kendisi. hala sanıyo ki amon'u ateş atarak, duvar bükerek, su şaplatarak dövecek. kızımız azıcık mal gerçekten. yakın zamanda aklını başına devşirir inşallah :P ayrıca bu bölümde yeteri kadar meelo göstermeyen nickelodeon'u kınıyorum. bu durumu önümüzdeki bölümlerde bol bol aang göstererek telafi etmelerini salık veriyorum. yoxa karışmam yane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 spiritbending dedik spirit bending dedik inanmadınız bakın şimdi ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 inanmak istemedik :/ hala da istemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 spirit bending olmaması lazım cidden artarielin dediği gibi bişey çıkacak bence de. öbür türlü heriflerle kapıştırıp kola bacağa vurulunca "ahh bending yapamıyorum", "merak etme chi ni blockladılar geçer", muhabbeti yapmazlardı gibime gelio. bendinge bu kadar karşı olan olan bi grubun liderinin herhangi bi tür bending yapmaması lazım, yoksa kafasına vurururm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 altyazı çıktı. edit: yanlış anons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bu sefer geldi altyazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 air osuruk fire ateş water su earth doprah başka da yok herhalde hah. tamamdır bu kadar zaten altyazı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Suraya episode preview koyarken , hadi koyduk; yorum yaparken biraz dikkatli olsak? Sahsen bunlardan kosarak kacan bir insan olarak konuya bakarken bunlari gormek beni cok rahatsiz ediyor. Gerekli gereksiz spoiler yiyoruz. Spoiler in kaynaginin dizinin ta kendisi olmasi izleme keyfini daha az spoil ettigi manasina gelmiyor sonuc itibariyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 pardon gardaş. earth'ün doprah olduğunu söylemeyecektik. pardon hakkat pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 but you can airbend!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 dasaaa said: pardon gardaş. earth'ün doprah olduğunu söylemeyecektik. pardon hakkat pardon kusura bakma, asla affetmeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 SPOYLER yav şimdi izledim bölümü de sprit bending efekti böle deilki, bu chi block yapıo kalıcı tarzda sprit bending baya hayvani efektli bişi bu arada ya belkide o gang leaderla anlaşmıştır ayak yapıolardır kalıcı bendıng falan yoktur sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 KHaRoN said: Suraya episode preview koyarken , hadi koyduk; yorum yaparken biraz dikkatli olsak? Sahsen bunlardan kosarak kacan bir insan olarak konuya bakarken bunlari gormek beni cok rahatsiz ediyor. Gerekli gereksiz spoiler yiyoruz. Spoiler in kaynaginin dizinin ta kendisi olmasi izleme keyfini daha az spoil ettigi manasina gelmiyor sonuc itibariyle... ulan adam daha şimdi dedi suark'a diyorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 edit . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Ya öyle olmasa bence ilk kısımda chi block dialogu koymazlardı gibime geliyor. Böyle bir sistem var, bunun üzerinden gelişecek senaryo gibisinden bir tanıtımdı bence o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 3 rol yapmiyorlar random kacirdilar bizim eleman konudan tamamen habersiz ona da aynisini yaptiktan sonra rahat rahat bendleyebilirdi, anlami olmazdi agzindan alev atamiyor mu salaklar, kol mol gitti hadi bloklasin bari diye durdu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bana bu gücü ruhlar bahşetti falan diyo ne ayak bu Amon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Belki amon'un kendisi spirit'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 gene olsa gene izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 çok pis energybend dediğin çok pis hayvani efektli bir şey olur. ve chiyi bloklamaz, direk özelliği çekip atar bildiğin. ama bu şarlatan chi blokluyor. yani bending hala içinde var herifin. muhtemelen eğer 4. bölümde korranın chi bloklanırsa uzun bir süre ruhlar aleminde bunu açmak için uğraşır. ben hala inanmıyorum çünkü amon ve energybendinge bu arada o bolt zoltun chi bloklanırken herife acayip acıdım lan lightning fire'a döndü sonra komple kesildi ağladım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bence de kafada bi yer vardır bloklanan ve sen bir şeyler yapmadıkça açılmayan. oraya dokunuyordur. veya aang'ın oğullarından biridir, thenzin'e airbend geçmişken buna energybending geçmiştir ama sonra farketmiştir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ozai ile alakalı amon çok bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 energybending Aang kullandığı zaman efektler filan çok abartıydı da bunun gerçekten ışık yayıp yaymadığını filan bilmiyoruz, o efektler spiritlerin sembolik ifadesi, aurası hedehödö filan da olabilir(yani kullanan ve/veya yiyen haricinde kimse göremiyodur filan). Sadece chi blocking olması da olası tabii. Bayağı imba bi teknik, Ty Lee nin sırf bending block, kol bacak felci değil bütün vücudu komple kilitlediği dövüşleri filan çok oldu. Ama chi blocking tekniği genelde darbelerle filan oluyodu, öyle tutup bastırarak chi block kullanıldığını daha önce hiç göstermemişlerdi sanırım. Ama gerçekten energybending kullanıyosa ya Ozaiyle ya Aangle doğrudan ilişkili birisi olması şart, aslan kaplumbağa gidip te random adama öğretmemiştir sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar