Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Artariel said:

bu arada amonun yaptığı energybending falan değil. muhtemelen god tier chi-blocker gibi bir şey.

allaam noolur öyle olsun, spirit bending böyle çapulcunun, çocukluk issuelarını çözemeyip bok yere bendinge düşman olan, dev genellemelerle dünya görüşü oluşturan lavukların eline düşmesin. bi de yani çok imbalanced bişey, bu tehlikeyle sezon mu geçer yha? hem kosskoca aslanbağa bu hıyarı mı buldu spirit bending öğretecek? kınıyorum.

korra'nın ayı kız olduğunu ilk bölümden tespit etmiş, onu öyle bağrımıza basmıştık, ama yani bu durum bir avatar olarak MAL olmasına excuse değil. 4. bölüm trailerından anladığım kadarıyla henüz eksik olduğunu anlamış, air bending olsun, spiritual kısımlar olsun, avatar tarihi olsun, buralara bir ilgi geliştirmiş görünmüyor kendisi. hala sanıyo ki amon'u ateş atarak, duvar bükerek, su şaplatarak dövecek. kızımız azıcık mal gerçekten. yakın zamanda aklını başına devşirir inşallah :P

ayrıca bu bölümde yeteri kadar meelo göstermeyen nickelodeon'u kınıyorum. bu durumu önümüzdeki bölümlerde bol bol aang göstererek telafi etmelerini salık veriyorum. yoxa karışmam yane!

Sosyal ağlarda paylaş

spirit bending olmaması lazım cidden artarielin dediği gibi bişey çıkacak bence de.

öbür türlü heriflerle kapıştırıp kola bacağa vurulunca "ahh bending yapamıyorum", "merak etme chi ni blockladılar geçer", muhabbeti yapmazlardı gibime gelio.

bendinge bu kadar karşı olan olan bi grubun liderinin herhangi bi tür bending yapmaması lazım, yoksa kafasına vurururm.
Sosyal ağlarda paylaş

Suraya episode preview koyarken , hadi koyduk; yorum yaparken biraz dikkatli olsak?

Sahsen bunlardan kosarak kacan bir insan olarak konuya bakarken bunlari gormek beni cok rahatsiz ediyor. Gerekli gereksiz spoiler yiyoruz. Spoiler in kaynaginin dizinin ta kendisi olmasi izleme keyfini daha az spoil ettigi manasina gelmiyor sonuc itibariyle...
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Suraya episode preview koyarken , hadi koyduk; yorum yaparken biraz dikkatli olsak?

Sahsen bunlardan kosarak kacan bir insan olarak konuya bakarken bunlari gormek beni cok rahatsiz ediyor. Gerekli gereksiz spoiler yiyoruz. Spoiler in kaynaginin dizinin ta kendisi olmasi izleme keyfini daha az spoil ettigi manasina gelmiyor sonuc itibariyle...

ulan adam daha şimdi dedi

suark'a diyorun
Sosyal ağlarda paylaş

çok pis

energybend dediğin çok pis hayvani efektli bir şey olur. ve chiyi bloklamaz, direk özelliği çekip atar bildiğin.

ama bu şarlatan chi blokluyor. yani bending hala içinde var herifin. muhtemelen eğer 4. bölümde korranın chi bloklanırsa uzun bir süre ruhlar aleminde bunu açmak için uğraşır. ben hala inanmıyorum çünkü amon ve energybendinge

bu arada o bolt zoltun chi bloklanırken herife acayip acıdım lan lightning fire'a döndü sonra komple kesildi ağladım resmen

Sosyal ağlarda paylaş

energybending

Aang kullandığı zaman efektler filan çok abartıydı da bunun gerçekten ışık yayıp yaymadığını filan bilmiyoruz, o efektler spiritlerin sembolik ifadesi, aurası hedehödö filan da olabilir(yani kullanan ve/veya yiyen haricinde kimse göremiyodur filan).
Sadece chi blocking olması da olası tabii. Bayağı imba bi teknik, Ty Lee nin sırf bending block, kol bacak felci değil bütün vücudu komple kilitlediği dövüşleri filan çok oldu. Ama chi blocking tekniği genelde darbelerle filan oluyodu, öyle tutup bastırarak chi block kullanıldığını daha önce hiç göstermemişlerdi sanırım.

Ama gerçekten energybending kullanıyosa ya Ozaiyle ya Aangle doğrudan ilişkili birisi olması şart, aslan kaplumbağa gidip te random adama öğretmemiştir sonuçta.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...