Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

alnina parmak koydu diye, nasil kesin oluyo, belki baska bisey yapicak. veya energy bending benzeri bisey yapiyo ama bendingden bagimsiz teknolojik filan, elektrosok tedavisi belki, belki lobotomi yapicak, bilemeyiz.

Teknolojik bişeyler filan yok ya. Ben sordum kendisine, "eheh ama bak kaşları emrah gibi oluyo eheheheh" dedi.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551383_332896316766949_145078575548725_917164_791299597_n.jpg

http://galeri.uludagsozluk.com/20/kucuk-emrah_14799.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

amon kesin energybender. işte bu işleri daha güzel heyecanlı kıldı. hatta g*tüm korktu birden. of müthiş olacak. ben şuna eminim ki amon aangin nonbender oğlu bumi. başka bir ihtimal veremiyorum. sonuçta dünya üzerinde energybendingi bilen tek canlı aang, geri kalanı ruhlar muhlar biliyor. çünkü avatarlıktan bile eski bir şey. muhtemelen hiçbir şey bükemeyen oğluna bunun sırlarını vermiştir, çünkü aslan kaplumbağa enerji bükmek için herhangi bir şart vermemişti, sadece senin ruhun bükülmez olmalıydı, yoksa corrupt olursun diyordu. ya da bir ihtimal daha var, bu bumi aslında herhangi bir bükücüydü, enerji bükmeyi öğrenince birine denerken corrupt oldu ve bütün bükme yeteneğini kaybetti falan. evillaştı. çok pis teoriler yazdım

ben senden önce tahmin ettim genc
Sosyal ağlarda paylaş

amon'un yaptığı energy bending değil bu arada, kim öğrettiyse şu önceki serideki cambaz kızın yaptığı bending yapanın chakrasını kilitleme tekniği kullanıyormuş adamlar.
direk sitesinde yazıyormuş hatta.

energy bending olursa fazla abartı olur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

oh rahatladım, herif chi blockermış.
energy bending istemiyoruz, o iş ilk seri finaline ait kalsın. fazla imbalanced hareketler onlar. denge önemli.

dilek ağacı:
korra tenzin'in 3 yavrusuyla birden air bending çalışsın! 3'ü birden dalsınlar minik tefek, sıkıyosa yakalasın korracan. şahane egzersiz olur, avatara yakışan hareketler olur, başka kim 3 mini bükücü ile hava bükme çalışabilir ki di mi ama. k3wlness.

<3 meelo <3
Sosyal ağlarda paylaş

Energy bending işin içine girerse ya Ozai(veya Azula nın soyundan gelen biri işte) ya Bumi çıkacağı kesin gibi birşey de bu iki ihtimalin gerçekleşmesi fazla tahmin edilebilir ya, daha dolambaçlı daha gizemli bişeyler çıksın istiyorum(daha kendisini bir kere gördük, bir de previewleri izledik bin tane teori çıktı ortaya:P)
Ben açıkçası daha derin bir senaryo bekliyorum o yüzden Ozai veya Bumi ise çok ayıp ederler. Orijinal karakterler oluşturma konusunda bayağı başarılı bir ekip zaten, böyle basit bağlantılarla çıkmasınlar.

Daha arka planda kalmış ama bir şekilde kendini gösteren bir karakter çıkması Ozai veya Bumi ye kıyasla daha muhtemel bence (tabii senaristlere güvenip bariz 2 seçeneğe kaçmadıklarını varsayarak söylüyorum bunu). Lahanacı amca mesela. Bender değil, benderlardan çok çekti, Aang'e garezi var; mükemmel aday. Evet sanırım olayı çözdüm, Amon lahanacı amcanın oğlu filan çıkıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...