Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Evet. Itiraf ediyorum: Starcraft oynamadim. Daha dogrusu oynadim da, ilk campaign'in bir iki bölümünü birakip birakmisimdir. O da herhalde 10 yil falan önceydi. SC2 cikiyor simdi. Oturup bitirmem lazim ilkini. Baska oynamamis varsa katilsin bana. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 oynayın valla cok guzel oyun single'ı campaigni falan güzel yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 starcraft ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bu soru sorulda ya bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 niye toplanıyorlar, taşlayacak mıyız? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 oynamadım, oynamam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 daha önce starcraft oynamış olanlara katılın, daha hızlı ilerleyin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ben ilk oynadım campaingi çocukken. ingilizce yoktu o zamanlar. bu ne lan böcekli oyun sevmem ben dedim. dune'a sardım sonra o ara baya dune oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ben geçememiştim bi bölümü. oynamadım sonrasında da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 herkezin kaderi ayni bir bölümü bitirin o oyun ici videolara bakin (burda blizzard#dan bahsediyoruz) hayran kalacaksiniz. bekleyin SC2'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 abi burada yıllardır içimde olan bir şey itiraf edeyim. çok ufakken internet cafe'de açıp öğrenmeye çalışıyordum starcraft. sonra yanıma askeri lise öğrencisi bi eleman geldi. bak şunu şöyle yap bak bunu böyle yap dedi. sonra mouse'u elimden aldı kendi oynadı 2 saat falan baya bana gösterme bahanesiyle. sonra kalktı gitti parasını ben vermiş oldum. sonra soğudum oyundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bi bölüm vardı terranların campaingde. üssü koruyoduk zerglerden. paso defans yapıyoduk, turretlar bunkerlar..30 dakka mı ne savunmamız lazımdı. o bölümü son 1-2 saniye kala bitirmiş ve sevinmiştim. sonrası ise başarısız lan denemelerimle dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Seele said: herkezin kaderi ayni bir bölümü bitirin o oyun ici videolara bakin (burda blizzard#dan bahsediyoruz) hayran kalacaksiniz. bekleyin SC2'yi. niye kasiimki abi bitirmeye youtube da var :P saka bi yana bende campaign ini baya bi oynamadim, ilk ciktiginda oyun bi denedim 3-5 bolum oynadim, sonra baydim. strateji genel olarak bana bayik gelio warcraft i da cok sevmedim mesela 1 ve 2 sini oynamistim ama 3 oynamadim dogru durust mesela. AoE hic oynamadim.. ama sc bir iki kez lan dan oynadim, ondada keyif almadim biraktim sc2 i de beklemiorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Hiç oynamadım lan 1 kere bile. Hatta izlememiş bile olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ben bir kere tunca'yı izledim sc2 beta oynarken, o günden sonra oyun oynamaya çok farklı bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 "Daha dogrusu oynadim da, ilk campaign'in bir iki bölümünü birakip birakmisimdir." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 en son bitirişim bayağa olduğu için açtım youtube dan izledim tüm brifing video vs leri kancık kerrigan sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 brifingleri izlemeyin, direk oynayın oyunu. oyun içinde sürekli story elementler geçiyor. sırf brifing izlenecek oyun değil. o yüzden oynayın tadını çıkartın. en iyi campaign hikayesine sahip oyun diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 İlk yorumlarım: Müzikleri güzelmiş. Grafikler hala çok rahatsız etmiyor. Zamanında mükemmel gelmiş olmalı. Ama bütün binalar birbirine benziyor gibi geldi bana. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Bone said: brifingleri izlemeyin, direk oynayın oyunu. oyun içinde sürekli story elementler geçiyor. sırf brifing izlenecek oyun değil. o yüzden oynayın tadını çıkartın. en iyi campaign hikayesine sahip oyun diyebilirim. tüm elementleri felan kaydetmiş eleman, film gibi izliyorsun valla o kadar oynadıktan sonra sarmıyor bi daha o kadar yıldan sonra terran müzikleri imba ötesiydi, 2. oyunda da acayip güzel şimdiye kadar, blizzard bu müzik olayını çok iyi beceriyor arkadaş http://www.youtube.com/watch?v=9wEs_1cGonk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 senaryoyu takip etmek için godmode açıp ünit basardım rastgele şu üstteki müzik ilkokul yıllarımda dilime dolanmıştı yine de fdsa dı dı dıdıdın dın dıın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 söyle biside var ayrica yutubta orkestra canli performans cart curt var bakilabilir baya keyifli.SCII will rockkkk http://www.youtube.com/watch?v=q4r7_a12btc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 eminence bu. blizzard'ın geçen sene cıkarttığı bi müzik albümüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mirage said: İlk yorumlarım: Müzikleri güzelmiş. Grafikler hala çok rahatsız etmiyor. Zamanında mükemmel gelmiş olmalı. Ama bütün binalar birbirine benziyor gibi geldi bana. :p o dönemin en iyi cinematiclerini yapmışlardı. müzikleri de iyidir özellikle terran 1 şarkısı çok popülerdi. grafikleri yıllara dayanıyor. 3 ayrı ırkı birbirinden daha net ayırmak için "bina mimarileri" birbirine benziycek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 27si sabahı kamp kurulur teknomarketlerin önünde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar