Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft oynamamislar buraya toplansin

Mirage

Öne çıkan mesajlar

abi burada yıllardır içimde olan bir şey itiraf edeyim.

çok ufakken internet cafe'de açıp öğrenmeye çalışıyordum starcraft. sonra yanıma askeri lise öğrencisi bi eleman geldi. bak şunu şöyle yap bak bunu böyle yap dedi. sonra mouse'u elimden aldı kendi oynadı 2 saat falan baya bana gösterme bahanesiyle. sonra kalktı gitti parasını ben vermiş oldum. sonra soğudum oyundan..
Sosyal ağlarda paylaş

bi bölüm vardı terranların campaingde. üssü koruyoduk zerglerden. paso defans yapıyoduk, turretlar bunkerlar..30 dakka mı ne savunmamız lazımdı. o bölümü son 1-2 saniye kala bitirmiş ve sevinmiştim. sonrası ise başarısız lan denemelerimle dolu.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

herkezin kaderi ayni bir bölümü bitirin o oyun ici videolara bakin (burda blizzard#dan bahsediyoruz) hayran kalacaksiniz. bekleyin SC2'yi.

niye kasiimki abi bitirmeye youtube da var :P
saka bi yana bende campaign ini baya bi oynamadim, ilk ciktiginda oyun bi denedim 3-5 bolum oynadim, sonra baydim. strateji genel olarak bana bayik gelio warcraft i da cok sevmedim mesela 1 ve 2 sini oynamistim ama 3 oynamadim dogru durust mesela.

AoE hic oynamadim..

ama sc bir iki kez lan dan oynadim, ondada keyif almadim biraktim sc2 i de beklemiorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

brifingleri izlemeyin, direk oynayın oyunu.
oyun içinde sürekli story elementler geçiyor.
sırf brifing izlenecek oyun değil.
o yüzden oynayın tadını çıkartın.

en iyi campaign hikayesine sahip oyun diyebilirim.

tüm elementleri felan kaydetmiş eleman, film gibi izliyorsun valla

o kadar oynadıktan sonra sarmıyor bi daha o kadar yıldan sonra

terran müzikleri imba ötesiydi, 2. oyunda da acayip güzel şimdiye kadar, blizzard bu müzik olayını çok iyi beceriyor arkadaş

http://www.youtube.com/watch?v=9wEs_1cGonk&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

İlk yorumlarım: Müzikleri güzelmiş. Grafikler hala çok rahatsız etmiyor. Zamanında mükemmel gelmiş olmalı. Ama bütün binalar birbirine benziyor gibi geldi bana. :p

o dönemin en iyi cinematiclerini yapmışlardı.
müzikleri de iyidir özellikle terran 1 şarkısı çok popülerdi.
grafikleri yıllara dayanıyor.
3 ayrı ırkı birbirinden daha net ayırmak için "bina mimarileri" birbirine benziycek evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...