sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 1'i biraz önce bitirdim. geth'leri temizledik, saren'ı öldürdük, soveregn'i parçaladık, ashley'e yapıştırdık. neden bitti abi bu oyun şimdi, hiç bitmeseydi ömür boyu oynardım. ne oynayacağım ben, kim verecek bunun hesabını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 2 ye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 1den sonra 2 biraz üzücek seni ama aynen 2ye devam daha yapıcak iş dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sipeyskeyk said: 1'i biraz önce bitirdim. geth'leri temizledik, saren'ı öldürdük, soveregn'i parçaladık, ashley'e yapıştırdık. neden bitti abi bu oyun şimdi, hiç bitmeseydi ömür boyu oynardım. ne oynayacağım ben, kim verecek bunun hesabını ? aynen beynim durdu şuan efsaneymiş <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 iki de fıstık gibi oyun bence. vururum ağzına emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bu oyuna başadımda , bazen indiğim gezegende garip yıkıntılatr oluyor (debris) onları açmak için electronics skilli istiyor bende de yok. Ama squad memberlarda o skile sahip elemanalr var. Onlar açamıyoru mu ? yada bir şekilde o squad üeyisini kontrol edemiyor muyum ? yada o zamazingoyu electronic skilli olamdam açamnın yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 sipeys :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 2 3 yalan ya 1 abi ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 3 hakikaten berbat da 2'nin yeri ayrı benim için bu arada favori karakterim liara.. miranda falan halt etmiş yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mass Effect neymiş. Kotor oynayın. Kotor 1-2 candır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Law said: Bu oyuna başadımda , bazen indiğim gezegende garip yıkıntılatr oluyor (debris) onları açmak için electronics skilli istiyor bende de yok. Ama squad memberlarda o skile sahip elemanalr var. Onlar açamıyoru mu ? yada bir şekilde o squad üeyisini kontrol edemiyor muyum ? yada o zamazingoyu electronic skilli olamdam açamnın yolu var mı ? benim bildiğim yanındaki elemanın skilline göre oluyordu o. düşük kalıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar