Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Aslında çakma t7 ve yalan t9'u saymazsak, t10'ların biraz sönük kalmaları dışında setler iyiydi.

Benim priest adına en sevdiğim setler t5 t6 ve t8'lerdi mesela. Hele t6'yı falan statları değişse sonsuza kadar giyebilirim.

Eski setlerimiz çok güzeldi gerçekten benim sıralamam şöyle olurdu.

T5>T6,5>T6>T2>T3
Sosyal ağlarda paylaş

valla
1-) undead female warrior t2-t3 elinde asscandy
2-) human female warrior pvp set
3-) human female priest elinde anathema altında beyaz kaplan ama shadow formda. Tabiki üstünde t2
4-) t2 paladin seti
5-) t4 druid seti güzeldi bence ya da t5 miydi o?
6-) kanat açılan lock seti vardı o baya güzeldi, kanatlı priestte güzeldi
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

Castiel said:
T5>T6,5>T6>T2>T3
sen necisin? classın neci?

Alıntının tamamında görüldüğü üzere priestim :p

Castiel said:

deadwoll said:

Aslında çakma t7 ve yalan t9'u saymazsak, t10'ların biraz sönük kalmaları dışında setler iyiydi.

Benim priest adına en sevdiğim setler t5 t6 ve t8'lerdi mesela. Hele t6'yı falan statları değişse sonsuza kadar giyebilirim.

Eski setlerimiz çok güzeldi gerçekten benim sıralamam şöyle olurdu.

T5>T6,5>T6>T2>T3

khala said:

TheRiverBelow said:

Castiel said:
T5>T6,5>T6>T2>T3
sen necisin? classın neci?

kimliğini açığa çıkarmak istemeyen, başka guildlerin veya türklerin progresslerine bok atan, tahminen 11/12 hc den 1 gram ileri gidememiş wow oyuncusu.

Eski nickim nessarien idi birçok kişi tarafından yeterince tanınıyor biliniyorum, trollük falanda yapmıyorum ne kimlik saklaması :)

Başka guildlere ya da türk guildlerine bok atmıyorum, bok atmak o anlama gelmez. Benim yaptığım mevcut faktörleri göz önünde bulundurup bir değerlendirme yapıp bunun sonucunda bir yargıya varmak. Türk guildleri bütün mmorpglerde yetersizdir ortamları kalite standartları yeterince iyi bir pozisyonda değildir. Herkesin görebildiği bir gerçeği söyleyince bunu bok atmak diye adlandırmak epey yanlış oluyor.

Bana gelince 11/12hcden kaç gram ileri gitmiş olduğumu sana vanilladan beri elde ettiğim top killerin world ranklerini söylersem hesaplarsın sanırım ama o zaman burada 3-5 kişi mevcut onlar ühühühüh görgüsüz işte bıdı bıdı bıdı moduna girecek gel biz onları üzmeyelim. Zaten her lafımdan alınıyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

iyi olmsu screech .

sindragossa gürlüyo,i oyun acıkken yuya kalmışsan oyundan düşük logine gecince ekran, hatunun gürlemesiyle hopluyosun yataktan.

Delikanlı gamer uyuya kalmaz oyunu açıkken.

Ayrıca ben çok özledim lan vanilla portalını login screendeki. :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...