Castiel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 deadwoll said: Aslında çakma t7 ve yalan t9'u saymazsak, t10'ların biraz sönük kalmaları dışında setler iyiydi. Benim priest adına en sevdiğim setler t5 t6 ve t8'lerdi mesela. Hele t6'yı falan statları değişse sonsuza kadar giyebilirim. Eski setlerimiz çok güzeldi gerçekten benim sıralamam şöyle olurdu. T5>T6,5>T6>T2>T3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 druid icin valla t3>t6> digerlerinin hepsi kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Güzel guide var mı 80-85 için? Zonelar ve questler hakkında vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Castiel said: T5>T6,5>T6>T2>T3sen necisin? classın neci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 valla 1-) undead female warrior t2-t3 elinde asscandy 2-) human female warrior pvp set 3-) human female priest elinde anathema altında beyaz kaplan ama shadow formda. Tabiki üstünde t2 4-) t2 paladin seti 5-) t4 druid seti güzeldi bence ya da t5 miydi o? 6-) kanat açılan lock seti vardı o baya güzeldi, kanatlı priestte güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 shaman için t4 hariç hepsi diyebilirim t2 helm i yeter-t1 ilk epic ler :)- t6- t3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?26,5127135,5154780,page=7#msg-5154780 lan partiye gelin işsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Warlockların Black Temple-Hyjal gearı, o işte başlıkta kanat efekti falan olan, o en birinciydi :D Bir de ulduar seti şahaneydi warlockların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 TheRiverBelow said: Castiel said: T5>T6,5>T6>T2>T3sen necisin? classın neci? kimliğini açığa çıkarmak istemeyen, başka guildlerin veya türklerin progresslerine bok atan, tahminen 11/12 hc den 1 gram ileri gidememiş wow oyuncusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yok tutturamadin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 gerçekten cataclysmde akla kara belli olcak şu muhabbetler nolcak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Neyi belli olcak ki hehe iyi her zaman iyidir kötü her zaman kötüdür bırakın artık bu önümüzdeki maça bakıcaz olayını hehe türk futbolu gibi çökmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sizdede yuksek oranda sıkılma yok mu suan ? Bu sıkıntıyla catanın daha basında baycagımdan endiseleniyorum hatta. Guild wars 2nin vs tanitim videolarini izledim bizim oyun cok geride kalmis gozukuyo bilemedim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 content sonu, exp oncesi, cok normal. bu yuzden ara vericektin bikac ay oncesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Cata'ya kadar tüm sınıfları 80liyim diyorum. Bu aralıkta işe yarayabilir. Cata'da da artık hangisini seversem onla devam edicem. Hunter Druid hazır. Shaman levelliyorum, haftaya o da biter. Ardından bir rogue ve mage düşünüyorum. Önümüzdeki maçlara bakıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 oha .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 TheRiverBelow said: Castiel said: T5>T6,5>T6>T2>T3sen necisin? classın neci? Alıntının tamamında görüldüğü üzere priestim :p Castiel said: deadwoll said: Aslında çakma t7 ve yalan t9'u saymazsak, t10'ların biraz sönük kalmaları dışında setler iyiydi. Benim priest adına en sevdiğim setler t5 t6 ve t8'lerdi mesela. Hele t6'yı falan statları değişse sonsuza kadar giyebilirim. Eski setlerimiz çok güzeldi gerçekten benim sıralamam şöyle olurdu. T5>T6,5>T6>T2>T3 khala said: TheRiverBelow said: Castiel said: T5>T6,5>T6>T2>T3sen necisin? classın neci? kimliğini açığa çıkarmak istemeyen, başka guildlerin veya türklerin progresslerine bok atan, tahminen 11/12 hc den 1 gram ileri gidememiş wow oyuncusu. Eski nickim nessarien idi birçok kişi tarafından yeterince tanınıyor biliniyorum, trollük falanda yapmıyorum ne kimlik saklaması :) Başka guildlere ya da türk guildlerine bok atmıyorum, bok atmak o anlama gelmez. Benim yaptığım mevcut faktörleri göz önünde bulundurup bir değerlendirme yapıp bunun sonucunda bir yargıya varmak. Türk guildleri bütün mmorpglerde yetersizdir ortamları kalite standartları yeterince iyi bir pozisyonda değildir. Herkesin görebildiği bir gerçeği söyleyince bunu bok atmak diye adlandırmak epey yanlış oluyor. Bana gelince 11/12hcden kaç gram ileri gitmiş olduğumu sana vanilladan beri elde ettiğim top killerin world ranklerini söylersem hesaplarsın sanırım ama o zaman burada 3-5 kişi mevcut onlar ühühühüh görgüsüz işte bıdı bıdı bıdı moduna girecek gel biz onları üzmeyelim. Zaten her lafımdan alınıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ops. my bad. dikkat etmemişim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Login Screen http://www.youtube.com/watch?v=SYFskTHpJ3c&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 iyi olmus, karanlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bence de harika olmuş. Sindragosa gibi cırtlak cırtlak arkada yırtınmamasına sevindim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 iyi olmsu screech . sindragossa gürlüyo,i oyun acıkken yuya kalmışsan oyundan düşük logine gecince ekran, hatunun gürlemesiyle hopluyosun yataktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Login ekranı güzel olmuş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Cuce said: iyi olmsu screech . sindragossa gürlüyo,i oyun acıkken yuya kalmışsan oyundan düşük logine gecince ekran, hatunun gürlemesiyle hopluyosun yataktan. Delikanlı gamer uyuya kalmaz oyunu açıkken. Ayrıca ben çok özledim lan vanilla portalını login screendeki. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 oyun açıkken uyuyakalan insan varsa o da saerostur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar