Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

Gangren said:

Eskilerden çok değişen yok, birkaç birşey geldi sadece ama baya önemsiz.

Güya bayağı değişecekti, yinemi vazgeçtiler acaba. Gereksiz raciallar kalksın artık =P

Valla goblin/worgen passive bonusları baya iyi scale oluyor, benzer şeyler gelmesi lazım.

Undeadlere PvE için hiçbirşey yok halen.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız o sayılanlar minor stuff, hala revamplar açıklanmadı, en azından ben öyle umuyorum çünkü mesela

Goblin şöyleyken;

said:
Rocket Jump : Activates your rocket belt to jump forward. 2 minute cooldown, shared with Rocket Barrage.
Rocket Barrage : Launches your belt rockets at an enemy, dealing X-Y fire damage. (24-30 at level 1; 1654-2020 at level 80). 2 min. cooldown.
Time is Money : Cash in on a 1% increase to attack and casting speed.
Best Deals Anywhere : Always receive the best discount regardless of faction standing.
Pack Hobgoblin : Calls in your personal servant, allowing you bank access for 1 min. 30 minute cooldown.
Better Living through Chemistry : Alchemy skill increased by 15 (and you gain bonuses for healing/mana potions you made; 25% more mana/hp from potions).

Tauren şu şekilde

said:
War Stomp : Activate to stun opponents - Stuns up to 5 enemies within 8 yards for 2 seconds. 2 minute cooldown.
Endurance : Base health increased by 5%.
Cultivation : Adds a 15 point skill bonus to Herbalism as well as increases the speed you can gather herbs. (Note, this also raises the cap by 15 at each level of herbalism). Faster gathering speed added in .
Nature Resistance : Reduces the chance you will be hit by Nature spells by 2%

Blood Elf yine mesela

said:
Arcane Torrent : Activate to silence all enemies within 8 yards for 2 seconds. In addition, you gain 15 Energy, 15 Runic Power or 6% Mana. 2 min. cooldown.
Arcane Affinity : 10 point skill bonus to Enchanting (note, this also raises the cap by 10 at each level of enchanting).
Magic Resistance : Reduces the chance you will be hit by spells by 2%.

Hani yeni birşeyler gelmezse Goblinden başka bir ırktan olmanın bir anlamı olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Tauren'in Endurance'ı hala çok sağlam yahu, %5 hp increased, adamlar ekstra stamina için JC oluyor. Bazı raciallar az olabilir ama bazıları da güzel yine de. Worgen'de skinning 0.5 saniye daha hızlı olacakmış, çok mu mühim?

Bu değişeli baya oldu artık %5 değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmıcaklar bence yaparlarsa zaten pointless'a kaçıyor.

Mage'in büyüsüyle mi aynı cooldown'a sokucan? Nigga please.

O kadar ugrasmaz bile Blizz. Goblin warrior'lar orada oraya hoppidi hoppidi dövücek herkesi aha buraya yazıyorum.

Rogue'ları shadowstep + jump heyooo.

Priest'leri önce çekip sonra atlayacaklar.

Hatta triple goblin rmp oynayayım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...