Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

değişen zonelar 80-85 arası olucak gibi izlenim oluşmuş sanırım ama öyle bişey yok.Eski zoneların lvling aralıkları yine aynı.Ama yapılan questler komple yeni olucak eğer yanlış bilmiyorsam çünkü zoneların değişimini ve lore'la alakasını gösteren videolarda elemanların yaptıkları questlerin hepsi low level.phase in/out yukarıda dendiği gibi yok.yine lvl 10'da crossroads'a gidilecek vs.Harita herkes için değişecek yani low lvl'ların 80+'ları görmemesi diye bir şey yok.
O yüzden şu an indirdiğimiz patch'in içinde değişecek azeroth'ta vardır ama expention gelene kadar aktif olmaz.Expention'ı alıp yükleyenlerde yeni zone'ları(80-85),worgen-goblin starter zone'larını vs. yüklemiş olur diye düşünüyorum yoksa 6gb patch iki talent ve prof. değişikliği için çok büyük.Loremaster olayı içinde
GC said:

Ghostcrawler says,:
"The exploration and quest achievements probably won't change. If you have the achievements, you won't lose them. If you don't have them, you can still get them, but obviously you'll have different quests or areas to explore. The greatest risk is to players who are almost done with one of these achievements, because they might suddenly have to do more than they thought (say 100 quests instead of 50).
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Şimdi hiç Cata yüklememiş adam ile, Cata yüklemiş adam, aynı yerde Loremaster Questlerini yaparken birbirlerini görecek mi? Eğer görecekse, diyelim ben ejderhamla geldim görevi yapmaya, e adamda o content yok nasıl görecek beni? Göremeyecekse, ben nasıl eski görevleri yapabilicem? Sanki Loremaster için eski görevleri yaparken uçan bineksiz olunacakmış gibi hissediyorum..

cata almayan adam seni ejderjha ile görecek ama kendisi binemeyecek. Kullandığımız client aynı olacak sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim elimde 39 tane frost badge var amma velakin icc ye hiç giremedim ki girebilecek gibi değilim gear ve achi eksiğini kapatamıyorum bir türlü

işmdi elimdeki frostbadgelerle en iyisi orb alıp satman mıdır yoksam zam gelmeden heirloom mu alsam?

paraya acil ihtiyacım yok ama hani 3-5 gold daha kenarda dursa fena olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...