Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 betaya seçildiniz diye mail gelmiş herkese geldimi spesyal hissetmelimyiim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 değişen zonelar 80-85 arası olucak gibi izlenim oluşmuş sanırım ama öyle bişey yok.Eski zoneların lvling aralıkları yine aynı.Ama yapılan questler komple yeni olucak eğer yanlış bilmiyorsam çünkü zoneların değişimini ve lore'la alakasını gösteren videolarda elemanların yaptıkları questlerin hepsi low level.phase in/out yukarıda dendiği gibi yok.yine lvl 10'da crossroads'a gidilecek vs.Harita herkes için değişecek yani low lvl'ların 80+'ları görmemesi diye bir şey yok. O yüzden şu an indirdiğimiz patch'in içinde değişecek azeroth'ta vardır ama expention gelene kadar aktif olmaz.Expention'ı alıp yükleyenlerde yeni zone'ları(80-85),worgen-goblin starter zone'larını vs. yüklemiş olur diye düşünüyorum yoksa 6gb patch iki talent ve prof. değişikliği için çok büyük.Loremaster olayı içinde GC said: Ghostcrawler says,: "The exploration and quest achievements probably won't change. If you have the achievements, you won't lose them. If you don't have them, you can still get them, but obviously you'll have different quests or areas to explore. The greatest risk is to players who are almost done with one of these achievements, because they might suddenly have to do more than they thought (say 100 quests instead of 50). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 eski kıtadaki qlerim biri 370-700 biri 320/700 gibi bi sey nerden bulucam ben bu kadar q i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Cons said: betaya seçildiniz diye mail gelmiş herkese geldimi spesyal hissetmelimyiim? account a eklemişlerse sevin, eklememişlerse sevin, öte yandan bikaç gün önce zibilyon tane invite gitti, 2k sıra var mekkatorque da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 evet aynen starer zone'lar adam kaynıyor herkez spawn camp yapıyor adam gibi level kasamadım stress test'e falan mı başladılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 |Joker| said: Şimdi hiç Cata yüklememiş adam ile, Cata yüklemiş adam, aynı yerde Loremaster Questlerini yaparken birbirlerini görecek mi? Eğer görecekse, diyelim ben ejderhamla geldim görevi yapmaya, e adamda o content yok nasıl görecek beni? Göremeyecekse, ben nasıl eski görevleri yapabilicem? Sanki Loremaster için eski görevleri yaparken uçan bineksiz olunacakmış gibi hissediyorum.. cata almayan adam seni ejderjha ile görecek ama kendisi binemeyecek. Kullandığımız client aynı olacak sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Loremaster için zor olacak yeni questler eklenecek, ama explore questi için uçan binek ile olay daha kolay olacak gibi :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yeni questler gelcek ama birçok eski quest de gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 tamamen değişen zonelar hangileri olacak ? bazı factionlar da gidecekmiş sanırım, horde tarafında gidecek olanlar hangileri? şu 2 ayda bari onların rep grindini yapayım :) loremaster için de yapabildiğim kadar yapayım bari . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ya benim elimde 39 tane frost badge var amma velakin icc ye hiç giremedim ki girebilecek gibi değilim gear ve achi eksiğini kapatamıyorum bir türlü işmdi elimdeki frostbadgelerle en iyisi orb alıp satman mıdır yoksam zam gelmeden heirloom mu alsam? paraya acil ihtiyacım yok ama hani 3-5 gold daha kenarda dursa fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 heroism yok mu la.. ayrica o heirloomlarin 81-85 arasi calismadigini biliyorsun di mi ildeniz (hani amacin oysa).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yok amacım hani goblin alt kasacağım ama ne kasacaişımı bilemedim.. be rıogue kasıyorum da acaba goblin warriori fln mı kassam diyorum sornasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 achivement mı? Add-on'u çıkmış onun adını bilmiyorum da istediğin achi'n varmış gibi paste edebiliyorsun o achi'yle. Bi araştır derim tek eksik achi'yse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ya bu racial bonuslar değiştimi? Tam listesi nerededir? Goblin/worgen bonusları aşmıştı en son, diğerlerine göre tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Eskilerden çok değişen yok, birkaç birşey geldi sadece ama baya önemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 o kadar da aşmış değil, orc şu an öküz gibi ama, blood fury sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 goblinlerin 30 dk cd li 1 dakikalık banka açmaları acaip imba olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Worgen Warrior'un ne akarı var yaa :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 yunusemre said: achivement mı? Add-on'u çıkmış onun adını bilmiyorum da istediğin achi'n varmış gibi paste edebiliyorsun o achi'yle. Bi araştır derim tek eksik achi'yse Underachiever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 portalların hepsi kalkıyor mu yauw Blizzard doesn't want you to use Shattrath and Dalaran as portal hubs anymore, the latest beta update removed all the portal to the cities and replaced them with class trainers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hareket iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 mageler yaşadı wts portal 50g .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 eski günlerdeki gibi bol bol dolaşırıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Gangren said: Eskilerden çok değişen yok, birkaç birşey geldi sadece ama baya önemsiz. Güya bayağı değişecekti, yinemi vazgeçtiler acaba. Gereksiz raciallar kalksın artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Pipet said: mageler yaşadı wts portal 50g .. Sana direk 100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar