Regalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 30 kb ile 1.74 gb patch çekmekde mehmiş yane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 serverlar kapalıydı demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 benim beta patch cekmio ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Regalya said: 30 kb ile 1.74 gb patch çekmekde mehmiş yane.. Aynen. Bir de şimdi 4.45 gb oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Bu 4gb neyin patchi ya,cataclysm i onden mi saliyolar arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/september/hordescorpion.jpg FCK YEA! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Daha da çekeceğimiz var gibi :P Gerçi zone dosyaları var mı patchte bilmiyorum ama beta tadında patch çektirirlerse bu buzdağının görünen yüzü asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ben hic begenmedim horde guild mountunu zaten onu alana kadar kesin 12 tane mount almıs oluruz yer mountu olarak.. hala chopper ftw ah bi de su chopper a nitro koysalar eglencelik.. arada bassak falan =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Guild mount'un Cata tarafı, sadece 5 faction ile exalted istiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 aquila said: Masq musaadenle sana oha salak demek istiyorum. kırıldım. :( 4.45 daha gelmiş. cata almayanlarda da zone change olacağına göre bu patch belki old world change içeriyor olabilir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 abi bence ally'ınkine gore cok daha guzel olmus, biraz farklı en azından, digeri bildigin tiger'ın yeleli hali ehueh, bi de bunda tabard yeri yok(boyle daha guzel gerci de, ally'da varsa bunda da olur kesin), son hali degil belki de ? ayrıca o az'aqir simdilik gecici olarak eski aq mountların modelini kullanıyor diye biliyorum, onun da modeli degisecek sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 said: Running Wild is indeed the new racial "mount" for worgen. Functionally the ability works exactly like a mount. This does mean the worgen are not bringing faction mounts to the table which other Alliance races can access. This is also of course very different from the original Plainsrunning implemented for taurens. We have no plans to try and bring that ability back in any form. Ultimately, we feel Running Wild fits very well with the nature of the worgen race. Rather than getting a physical mount, they get down and sprint on all fours. When you're playing a worgen, it just feels awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 furry worgen e binip eğerine vurup vurup dağlara taşlara sürmek.. mmmhhppffhmm güzelmishhh asfdsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 oha süpermiş lan wowa başlayasım geldi namussuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Yaşasın worgen açan wannabeler sayesinde güce denge gelecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Masquerade said: al'ar a ebaydan verdiğim 500 dolara yanıyorum ben ya, gladiator mount kullanıyorum çünkü. :pabi 500 dolar verilir mi ya sabancı mısın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 abi bi mount'a 500 dolar verdikten sonra, degil gladiator, alexstrasza gelse mount diye, yine para verdigimden baskasını kullanamam ehueh, icine oturur adamın =)... edik: bu arada model simdi belli oldu ya, bu zamana kadar female worgen acamıyor muydunuz beta'da ? yoksa acılıyordu da male gibi mi gozukuyordu yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 anne ben worgen oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ASENA, WORGEN SHAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 abi goblinle worgen i değişsek ya :((((( yemin ediyorum bütün karakterlerimi worgen yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 buda running wild in son hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Arkadaslar benım anlamadıgım nokta su butun bu paclerden sonra sadece keyı bulsam ılk gun oyuna gırebılırmıyım? ankara yada ıstanbuldam arkadaslara aldırıp keyı ıstıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 http://img443.imageshack.us/img443/8905/femaleworgen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama 3.9 patchi ne zaman gelecek bilgi var mı? Dünya değişecekti sanırım o patch de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar