Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

abi oda kotu buda kotu

TBC en guzeliydi

TBC nin aynisini yapip EZ normal modelar vs hardmodelar geyigine girmeden 10 kisilikleri TBC 25 leri ile ayni zorlukta yapicaklardi

gating i sadece heroicler icin sakliycaklardi, haftalarca oynadigimiz halde mal mal gate acilsin beklemiycektik

ulduari cok begeniyorum bu konuda, cidden expansion o ayar olmaliydi, puglaniyordu guncel content iken ama bir noktaya kadar, freya mimir hodir filan birbiriyle oynamaya alismamis insanlarla yapmak imkansizdi, anca cok iyi oyuncular pugliyabiliyordu

ICC de kollunu sallasan bossa carpsa geberiyor zaten

meh
Sosyal ağlarda paylaş

abi easy mode hard mode en basit cozum bence
en de guzeli
ben he ayni seyi diyorum
ben contenti gormek istiyorum abi
arthas konussun
ne biliyim ragnaros sinirlensin
demo gibi izliyorum
bide mesela bazi herolar war
ornegin patchwerk
ben vanillada yapamamistim bizim guild 6 boss kesiyodu vanillada naxxda
patchwerk yapamiyoduk

ben sirf o fighti gormek icin beklemisim 4 senedir
bole eran yazi ile dolsun diye
kacmaca yok
kovalamaca yok
sadece spam

eskisi gibi olsa mesela vanilla gibi benim o fighti gormem gene imkansiz olcakti
Sosyal ağlarda paylaş

abi blizz sunucuları pvp-pve diye ayırana kadar hard-soft diye ayırsın..

hani bazı sunucularda o bossu kesmek zor olsun ve orada ki progrwss soft daki prgressden daha değerli olsun özel achi versin

ben de content görmek istiyorum ama hani davşan keserek 80 leyen adamın da artas kestiğini görünce benim bütün keyfim kaçıyor

"abi bossların kendi hard mode u var zaten" derseniz o da bir şey ifade etmiyor.. sonucunda hani hard mode kesildiğinde "meh" diyorum önemli olan o sunucuda kaç kişinin kesebildiğ işte bu rekabetdir

"amcamın oğluda kesti olum" dendi mi bana bir haller geliyor sponra uçuyorum fln
Sosyal ağlarda paylaş

Puglar max 6/12, 7/12... Kimse Lichking'i farma baglamis degil yani bol keseden sallamayin.
Mesela ben daha 5 boss görmedim ICC'de. Token da düsmedi daha.
Bi casual olarak mutluyum. Özledigimde Ulduar'a giriyorum pugla. Zaten badge veriyo o da direk para demek. Weekly ler nereye götürürse gidiyoruz. ToC bi garip bi ona girdigimi söyleyemem.
Oyunu su durumda cok güzel. Eskiden Guild'i olmayan insan karazhan bile göremezdi. DKP altinda ezilirdin. Her zaman senden yüksek dkp li adam vardi.
Druidi kasarken bi guild'a girim dedim, basvuru filan herneyse yaptik aldilar. Iki hafta adamlar 10man yaparken ben yedekte raid e bagli ama disarda bekledim. En sonunda girmedim bi seferinde gittim pug yaptim. O sirada da adamlarin bana ihtiyaci olucagi tuttu. Direk atti beni guilddan. Ben onlari 2 hafta beklemisim ses etmeden, adam niye pug yapiyosun bizi bekliyceksin diye yolverdi. Bi daha da guild'a fln girmedim. Puglarla icc7/12 ye ciktim. Bakalim ins bigün LK de görürüm. Bu oyun artik günde 6-7 saat oynayan yada hafta sonlarini raidlere ayirabilenlere hitab etmiyo malesef. Umarim da hicbi zaman öyle olmaz. Blizz'in hitab ettigi kesim %95 lik, eskiden hic content görememis olan, kesim ve parayi da onlardan kazaniyo. Böyle devam.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi bi video wardi hatirlar misiniz bilmem
vanillada pek dps warrior yoktu
adam fury warriordu gnome
bole dmg akiyodu
deli ozenmistim

nihilum'un kel thuzad kill videosunda ud fury warrior nazgul'mu ne onun povdan izlemiştim mest olmuştum çıkan damage'e.

ayrıca sadece spam yapacaksanız hello kity online oynayın. :p
Sosyal ağlarda paylaş

derFremdeSohn said:

BonePART said:

abi ben anlamiyorum
contenti gorememekten ne zevk aliyosunuz
abi herifler 6 ay urasibo bi instance yapiyo
%3 u goruyo nufusun
ne anlami war ki
zorluk eyvallahda
herkes arthasi kesemedikce bi anlamiyo yok arthasi modellemenin

%100 dogru
3-5 kisi gral olsun serverda isim yapsin millet özensin diye yapmiyo heralde adamlar onca content'i

Evet haklısınız ama Icc nin 6 ayda yapıldığını düşünmüyorum resmen 15 günde yapmışlar çıkmışlar.Totc'a mı zaman harcadılar.Bi ulduar başka bişey yoktu bu expte content olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi bide casual ve pug olayinin guzel kismi su
dkp yok ya
bi guilde girersin
admalar 6 aydir kasiyodur
herkesde 500 dkp wardir
sen 0 bi item alman 2 sene surer
pugla giriyosun
sansin warsa kapiyosun bisi

olm ulduarda sana calsitik lan asdfdasf

cok iyi hatirliyorum, oyle bri bal vardiki paso kimsenin istemedigi abidik shaman itemlari dusuyordu ehueeh
Sosyal ağlarda paylaş

derFremdeSohn said:

Puglar max 6/12, 7/12... Kimse Lichking'i farma baglamis degil yani bol keseden sallamayin.

valla ravencrestte iyi puglar oluyor bazen. ben spamlerine rastlamıstım gecen hafta 11/12 diye. belki LK da kesmislerdir. yani sallamayın degil. gayet kesiyor puglar herseyi.

hatta soyle diyim. yarısı guildden olusan gerisi pug alan raidler heroic kesiyolar belirli bir kısma kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim dedigmiz sey yeni 80 olmus adam direk girmesin 1 ay sonra exp. son raidine. yavas yavas gelissin. gitsin naxx girsin. naxx itemı olmadan digerine girdiginde zorlansın.

ne anlamı var boyle oynamanın cidden. herkes lich king gorsunmus... e herkes mimiron da gorsun o zaman. cok eglenceli bir fight mesela.

heroic zorlugu bahsettigimiz gibi bir zorluk degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...