samaella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 peki sen dürbünden bakarken arkadan bir rog ambushla girebiliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Sence :P Diğer gatheringlerde girebiliyorsa bunda da girebilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Arkeoloji kasmak cidden ölüm 1 saatte 15 filan kasabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 benim de seçmeli arkeoloji vardı ya ama devamsızlıktan kalacam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Absolut said: Sence :P Diğer gatheringlerde girebiliyorsa bunda da girebilmeli. hainsin :( Ben madenci kıyafetlerimi giyip dalacaktım olaya ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bu deathwing yakmıo mu hala? yanan görmedim hiç .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 athene lol http://www.youtube.com/watch?v=IcD5rQJONV4&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 12 raid bossunun 8 ini indirmişler bile, hani zordu bide adamlarda item bile yok itemlenince hc lerde gayet basit olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Masquerade said: athene lol bu herif pokerstarsta da böyle sığır gibi oynuyo, 15 saat kalkmıyo masadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 cy-x said: 12 raid bossunun 8 ini indirmişler bile, hani zordu bide adamlarda item bile yok itemlenince hc lerde gayet basit olur. Okadar ay betada guildce raid yaptılar olacak okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi ulduma gidemiyorum bunun bi açıklaması varmı? heryere portallardan bi quest ile gidiliyo anlıyorum eywallah tamamda garroshun oldugu kapının onundkeı boardın uzerınde gri(low level) ünlemi var ve ben 83 üm? nasıl gidicem ulduma elimi kolumu sallayarak gitsem portal acılmıcak her seferınde yol kosucam bi yardımcı olun pl0x. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 84 te açılıyo işte muhtemelen gitsende quest alamassın ilk questi almadığın için. 5 man falan kas veya farklı bir bölgeye geç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 vashir, hyjal, bi de maelstorm muydu neydi hangisini yapmadıysan önce oraya git istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 82-83 deepholm 83-84 uldum 84-85 twilight highlands mi yoksa 82-84 direk deepholm mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 vajiri pas geçtim, hyjal bitti. deepholmde 83 oldum üstüne %20 falan kastım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hyjaldan vashire gectim ben, sonra deepholme gecicem, 84 filan olurum orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Yuh, BL den bi relog yapalım dedik 1450 kişilik queue ... ne catac mış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 connecting yada success de kalıyorum, hiç bi server'a bağlanamıyorum, ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 aquila said: hyjaldan vashire gectim ben, sonra deepholme gecicem, 84 filan olurum orda ben de boyle yapiyorum. daha mantikli gibi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben 80-82 hyjal - vashbilmemnede kastım 82-83 deepholmda kastım şimdi uldumdayım. 83 buçuk uldum valla. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 connectıng de beklemek.... Cata ;blizden sevgılerle... haftasonunu su anda tahmın edebılıyorum sankı hade gıdın sız ya alın bedava character move yapın baska servera yada pazartesı oynarsınız bır ara!!! thıs tıme they really sucked! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 rudyray said: thıs tıme they really sucked! bi de "i" ye basmayı öğrenebilsen. oyunda da böyle yazıyorsan onların hepsi noktalı y olarak görünüyor oyun içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bu ne abi yarıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 şimdi catayı dvd sini taktım yüklüyorum, daha 9gb download mı var gerçekten? edit: sıfırdan kurdum wowu. edit2: hasss diyorum 9gb download beklicez şimdi. Off.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 cata varsa ne 9gb downloadu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar