fixmen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Valla 11 gibi girdim oyunda sabah, şu an itibari ile 83 olmak üzereyim. Vashj Q larıda bitiyor, arada 5 defa fln TotT girdim. Sonuç; balık göre göre canım inanılmaz rakı balık çekti, blizz alacağın olsun alçak hain domdom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ne kadar zamanda oldunuz abi 61? dün yaklaşık 2.5 3 saatte 61 oldum normal yalnız basıma q yaparak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 2.5 3 saatten kısa sürdü 81. Gerçi dailylerden 600k xp hazırdı zaten, brcnin içinden gelen questler de hiç bişey yapmadan 300k veriyor zaten. Üçüncü runın başında 81 dingliyorsun, valla gereksiz işkence çektik vashjirde milletle mob taglemece oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 frostmane 3000 kişi, cidden yalan oldu bu akşam (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://www.own3d.tv/live/299 canlı raid var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 e 900k yı önceden almışsınız zaten :) zaten 1.800 mü ne lazım 81 için. evet hyjal falan kalabalıktı ama ilerledikçe baya boşaldı. boş realmde oynamanın faydaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Vashj' da Ascend No More! questi buglı, diğer serverlarda var mı acaba aynı bug. Tamamlayamıyorum Vashjı pf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 lock oynayacak bir arkadasımın yanına hangi classı açmamı önerirsiniz? raid falan sıkıntısı olmayacak zaten guildde yer hazır. pvp için soruyorum. mage iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 cata aldım yükledim sıfırdan şimdi 9.1 gb update yapıyo insafsız ya böhhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 insafsız insafsızzzzz ne hayallerim vardı bu gece için ehhehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Churel said: cata aldım yükledim sıfırdan şimdi 9.1 gb update yapıyo insafsız ya böhhh.. yok artık.. hssktr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bende sıfırdan kurucam yarın, direk combo yapar oyuna akarım diyodum, çok feci oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 HDD'ye attım 30 gbı, üstüne zipledim başka bir hddye attım, laptopla desktopta da updateli duruyor. ne olur ne olmaz 30gb hayat gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ya yeni çıkmadımı bu pack niye bukadar update i varki WOTLK da böyle olmamıştı sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yav bu bg lerde kazanilan honoru niye eşşek gibi düşürdüler,daha cata almadım gerçi,80 lvl pala ile giriyorum dungeon sonunda max 50 honour geliyor(kazanırsak oda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ya upgrade yaptım aylık ödemeyi de yaptım giriş yaptıktan sora success ten sora hiçbi servera girmio ??!? bu ne abi sıra bekleme muabbeti de deil hiçbi servera girmio.lowlara bile ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 can sıkıntısından herb toplayam dedim 1 saatte %10 aldım. 5.5k gelio bi herbden. bi mob kesince de 5.5k gelio baya iyi. lvl 44'ün %10'u. yani 1m xp falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 oha çiçek toplayınca xp mi gelio nası ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Kaijad said: ya upgrade yaptım aylık ödemeyi de yaptım giriş yaptıktan sora success ten sora hiçbi servera girmio ??!? bu ne abi sıra bekleme muabbeti de deil hiçbi servera girmio.lowlara bile ?? help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 SoulCube said: lock oynayacak bir arkadasımın yanına hangi classı açmamı önerirsiniz? raid falan sıkıntısı olmayacak zaten guildde yer hazır. pvp için soruyorum. mage iyi midir? caster isstiyosan mage tabi, ama hiç farketez diyosan enhance şaman oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Kaijad said: Kaijad said: ya upgrade yaptım aylık ödemeyi de yaptım giriş yaptıktan sora success ten sora hiçbi servera girmio ??!? bu ne abi sıra bekleme muabbeti de deil hiçbi servera girmio.lowlara bile ?? help! nası girmiyo abi bi ss falan koy da anlayalım nası bi sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abi resme pek gerek yok yani bildiğin catac ekranı şifreyi giriorm success dio kalıyo sanki tüm serverlar çökmüş gibi isimleri var ama tıkladığında server ekranına geri dönüor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 success diyip kalıyosa serverları nası görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar