FiTi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Quenas said: FiTi said: ben bi girebilsem BRC ye gidecem direk ama... ne varmış brc de? instance işte 80-81 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 knight online sandi sanrm arkadas.. beyler F5 e para sıkıstırın sonra connecte fare ile tıklarken ayni anda enter'a basin walla bak oluyo.. ben yaptim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Reflective said: barbu said: Successteyken sürekli kapatıp açın, o zaman giriyor. benim girdi şuan. dailyleri verdim 1 bar doldu. go layın sürekli açıp kapamakdan kasıt alt-tab mı? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 questlerden cata item almadan yapabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 FiTi said: Quenas said: FiTi said: ben bi girebilsem BRC ye gidecem direk ama... ne varmış brc de? instance işte 80-81 ^^ nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 tinu said: Deacon said: O degil de biri soylese ya simdi vashjr mi ne oraya nasil gidicez? he ya bu hyjal a giriş nerden bi de onu söyleseniz! sunlari bi bildirin biz cahillere girince kalmayalim ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Quenas said: FiTi said: Quenas said: FiTi said: ben bi girebilsem BRC ye gidecem direk ama... ne varmış brc de? instance işte 80-81 ^^ nerede? Blackrock Rock Mountain'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Quenas said: FiTi said: Quenas said: FiTi said: ben bi girebilsem BRC ye gidecem direk ama... ne varmış brc de? instance işte 80-81 ^^ nerede? BRC'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Domuzun başında 40 stealth yerde 50 tane concecration havadan blizzardlar rain of firelar moonfire lar.... Sadece bir domuz bağırsağı için.. Yazıktır günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ulan yatmadan bir girip bakim dedim oda patladı elde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Chris_Metcalf said: Domuzun başında 40 stealth yerde 50 tane concecration havadan blizzardlar rain of firelar moonfire lar.... Sadece bir domuz bağırsağı için.. Yazıktır günahtır. iyiymiş :D. wotlk hc deniyen varmı? xp geliyormu doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Giren var mı oyuna demiyo da wotlk hc diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yea açtım goblin mageimi! kızarkadaşımında adını koydum goblinime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 girdigini idda eden arkadaslar bi ss koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 alt+tab yaparak mı açıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bizden 7 kısı oyunda biz de mal mal vente beklıyoz muabbet edıyoruz ahahah komedi ya hatta adam hyjnal gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Benim sadık yarim Deathwingdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 girdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 deathwingin 888milyon canı var qqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 girenler ss atsin harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 barbu said: deathwingin 888milyon canı var qqq 8.8.2018! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Realm First olamıycam sırf ona yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bu akşam yalan gibi authenticatorı yazabildim connectingde kaldı bütün gece uğraşmaya hiç niyetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Sucksesteyim bende şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben cataclysmi şimdi aldım, upgrade ettim, launcheri açtım, yatıyorum. gn,gl,hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar