Wayne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 geri sayim var mmo de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evet bi de raid boss'ları için encounter vidyoları eklemişler de (yeni gördüm) baya hoş eğlence çıkcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hyjal mi mantıklı yoksa şusualtındaki yer mi daha mantıklı acaba ya. Ha bir de hyjale portal falan mı var SW den ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 a evet nasıl gidecez o mekanlara mesela hyjala gideceksem atiorum winterspringde beklicem mi zonekapısında vs veya o suyun altındaki şehire nasıl gidioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ben geçen gün gittim baktım giriş varmı diye de, giriş valan yok uçarak aşacaz muhtemelen. Arkadaş ta sw de portal var dediydi de bulamadım ben o portalı bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Org kapısından quest alıcan önce bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ogrimarda warchief's herald'ın yanındaki tabelada quest olucak ve garrosh da sonra bi zone var suan da sadece tol barad portalının aktif olduğu tam orada hem moonglade hem maelstorm portalları olucak. moonglade e gidip green drake yardımı ile hyjal e giriosun yada durotarın doğusundaki gemi ile vashjr e giriosun sonrasında da deepholme icin orgrimmardaki maelstorm portalı kullanıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ya bu blizz gece yarısı 1 küsür gb patch match yükletirse kırarım bu oyunu. ne yükletceklerse ykletsinler simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 patch filan yok suan cata hazır zaten adamlar bi dügmeye basıp yeni özellikleri açıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 SW'de portal var, yeni yapılan mezarlığın arkasında, ufak bir şelale falan var oranın üzerinde, göl yapılmış yeni onun ortasındaki bir amcada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 direk girebiliyormuyuz yoksa quest falanmı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 arkadaslar bu kalimdorda ucmak işini kimden ogrencez kımı dalaran dıyo kımı org dıyo tam nerde bu herif bırde arkelojiyı kımden ve nerden ogeencez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Her dakika birileri gelip aynı soruları soracak. Bilgi sahibi birisi, yeni bir konu ile doğru düzgün bir anlatım yapsada, konu bi kaç gün yapışkanlı olsa. uçma nerden öğrenilir, ilk haritaya hangi quest ile gidilir vs. 2 gün boyunca sırf bu konuları görürüz :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Anam 10 saat kalmış resmen Cataya yav. hemen acil sorularımı sorayım. 1. Uçmayı nerden gorenecez kalimdor vs.deki 2. Leveling için nereyei tavsiye edersiniz, ufacık kolay bi tarif. 3. Bunları yapmadan evvel yapmam gereken bişi var mı? 25 quest biriktirip world first olmaya çalışmayan yapım oldugunu farketmişsinizdir herhalde :P yani önceden bi yapılması gereken MUST quest vs var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kalimdorda uçmayı nerden öğrencez yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 harbi nekadar olcak catanın patch edit: pardon yukarda yazıyormuş görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 İndirmiş olman lazım çoktan yani yaklaşık 1 aydır nerdeyse 2-3GB hatta daha fazla Cata indiriyor updater. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 1. SW/Org mutlaka eviniz yapın çünkü yeni bölge görevleri ve portalları SW de olacak. 2. Uçma trainerı SW kuşcusunun yanında , Orgrimardada aynı yerdedir 3. Mutlaka para biriktirin çünkü Azeroth'ta uçma eğitimi bir değişiklik olmazsa 250g olacak. Her karakteriniz için almanız gerek yoksa görev yapmak ölüm olur. 4. Yeni bölge görevleri SW den alınabilecek. Başlangıç yerleri Vashj'ir ve Mount Hyjal olacak. İki görev de bitiminde sizi yeni bölgeye portallıyor. 10. Yeni paketin zindanlarına dungeon finder ile katılabilmeniz için bulundukları yerleri explore etmeniz gerekiyor. 11. Başlangıç bölgelerinden sadece Vasjh'ir de zindan bulunuyor. O bakımdan zindanlara erkenden girmek isteyenler buradan başlasın. wow-turk.com dan alıntı olarak aldım sonra değiştirdim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bende söyle bi leveling guide buldum başlangıç kısmı yararlı olabilir. Horde için. buda ne kadar işe yarar bilemedim ama horde 80-82 leveling guide Getting to Vashj'ir 1. Find the Warchief’s Command Board. Click on it and take the quest Warchief’s Command: Vashj’ir. 2. Head Bladefist Bay, which is outside Orgimmar and to the east. Turn in Warchief’s Command: Vashj’ir to Commander Thorak. 3. Accept Call of Duty . Head to the end of the dock. A small event will happen with warriors talking about recent events. Just wait around for the mercenary ship to arrive. Once it arrives, board the ship. The crew should be familiar. The boat will depart for Vashj'ir but you won't quite make it... When you regain consciousness, speak to Erunak Stonespeaker to turn in [80] Call of Duty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 aslında charı brd de bırakıp orayı explore yaptıktan sonra hs çekip sw den quest alıp olaya girsek iyi olur gibi duruyor ya. .kim gidecek daha sonra brd ye explore için ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 brc yi suan discover edebiliosunki nie birakican orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bi yeri explore etmek mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 şöyle bi hazırlık listesi vardı mmo'da, bakınabilirsiniz ne yapayım nerde durayım falan diye soru işareti varsa kafanızda cata başlangıcıyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Miraul said: brc yi suan discover edebiliosunki nie birakican orada hadi ya, ne biliyim yeni gelecek diye böly içimde explore şeysi ateşlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 _ILuVaTaR_ said: şöyle bi hazırlık listesi vardı mmo'da, bakınabilirsiniz ne yapayım nerde durayım falan diye soru işareti varsa kafanızda cata başlangıcıyla ilgili. ohh feciymiş link yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar