Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

batuhan said:

axedice said:

said:
Thrall received an ominous warning in Nagrand from the Fury of Earth: the fear and turmoil of Azeroth's elementals echoed the condition of Outland just before that world—then known as Draenor—had been ripped apart.

Outlanddeki kırılma portal overload yüzünden oluyor, azerothtaki cataclysm ise old god influence yüzünden. Peki dreanorda dünyanın içinde hapis olan bi old god kurtulmak için olaylara yön vermiş olabilir mi?

Olsa guzel olur ama old godlar azeroth uzerindeydi hepsi bi şekilde olu yada tutsak olarak orda tutuldu.Portal zamani bi old god drenor a geçmismidir sanmam.Bide eski exp topraklari oldugu için oralar pek ugrasmaz blizzard

Hepsi Azeroth üzerinde değil. Shadowmoon Valley'de bir tanesini summon etmeye çalışan cultistler vardı TBC'de. Yakın zamanda bir Q&A sırasında sandığımızdan fazla sayıda Old God olduğunu da açıklamışlardı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ordan da konuyu bağlamak istediğim yer, old godlar hapishanelerinden kurtulmak için azerothu dreanor gibi yok etmek istiyor olabilir mi? Tabi bu komple teorisinin sonunda bi de dreanordan kurtulup nereye gittiği belli olmayan old godlar çıkıyor.

Ya bi de ben hala digital download satın alamadım, paso aynı hatayı verip duruyor. Kartla ilgili bi hata olsa ona başka bi mesaj veriyor, tek söylediği :

said:
The following problems have occurred:

There has been an error processing your request.
For assistance, contact Blizzard Customer Support.

Netten arattım ama işe yarar bi cevap göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ordan da konuyu bağlamak istediğim yer, old godlar hapishanelerinden kurtulmak için azerothu dreanor gibi yok etmek istiyor olabilir mi? Tabi bu komple teorisinin sonunda bi de dreanordan kurtulup nereye gittiği belli olmayan old godlar çıkıyor.

Ya bi de ben hala digital download satın alamadım, paso aynı hatayı verip duruyor. Kartla ilgili bi hata olsa ona başka bi mesaj veriyor, tek söylediği :

said:
The following problems have occurred:

There has been an error processing your request.
For assistance, contact Blizzard Customer Support.

Netten arattım ama işe yarar bi cevap göremedim.

Old God'lar aslında sanıldığından çok daha büyük bir tehlike, kitapları okursanız (War of the Ancients'ta mesela net bir şekilde belirtiliyor) birlik olurlarsa Titanları bile yenebilecek güçte bu arkadaşlar. Ve inanılmaz planlar kurup saman altından su yürüttükleri için her şeyi beklerim şu saatten sonra onlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

abi titanlar azeroth a geldiklerinde ellerine veriyor old godların

Bütün Titanlar birleşip hapsediyorlar ancak. Kitaplarda açıkça Old Godların Titanlara kafa tutabilecek güçte olduğundan bahsediliyor. O yüzden hapishanelerinden kurtulmayı başarabilirlerse sandığımızdan çok daha büyük bir sorun olarak çıkabilirler karşımıza. :P
Sosyal ağlarda paylaş

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1235.snc4/156733_472472199033_138011799033_5432620_2890046_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1150.snc4/149196_472469584033_138011799033_5432570_1892521_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1215.snc4/156760_472475169033_138011799033_5432670_4867228_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

cy-x said:

isminde türkçe karakter varsa öle problem olabiliyodu, bendede ş vardı s girdim kabul etmişti.

s ş küçün harf büyük harf ne varsa denedim banamısın demiyor, karttan daha önce hic wow ödemesi olmamıştı sanırım daha önce hic wow da kullanılmamış kartlarda da çıkıyormus bu problem ayın 3 de bu karttan aylık ödemeye çekecek ilk kez tabi çekerse, ondan sonra bı daha deniycem yine olmazsa mecbur, beylikdüzü mediamarkt a gidecez gece gece!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...