aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abarti olmus biraz, 15k-20k arasina ceksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 40 golda yakın bir para geliyor 85 daily questlerde. mechanoya oranlarsanız sürede aynı maliyete geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 reward'larda fln gold veriyor mu? Mesela argent tournament grounds'da çanta içinden 10g de bonyus çıkıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hangi rewardlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 daily quest reward'ı.. Örneğin argent tournament grounds'daki 4 quest'den çanta reward alabiliyorduk, içinden % ihtimal seal ve 10g çıkıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi worgen running wild olayı komedi ya tekrar başlayasım geldi wowa yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ee hala gece satislari belli degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Digital ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Geçen hafta online aldım catayı da sadece 750 mb mı ne indirdi bende. Haftaya oyun geliyor daha ekstra birşey de yok indirilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 batuhan said: axedice said: said: Thrall received an ominous warning in Nagrand from the Fury of Earth: the fear and turmoil of Azeroth's elementals echoed the condition of Outland just before that world—then known as Draenor—had been ripped apart. Outlanddeki kırılma portal overload yüzünden oluyor, azerothtaki cataclysm ise old god influence yüzünden. Peki dreanorda dünyanın içinde hapis olan bi old god kurtulmak için olaylara yön vermiş olabilir mi? Olsa guzel olur ama old godlar azeroth uzerindeydi hepsi bi şekilde olu yada tutsak olarak orda tutuldu.Portal zamani bi old god drenor a geçmismidir sanmam.Bide eski exp topraklari oldugu için oralar pek ugrasmaz blizzard Hepsi Azeroth üzerinde değil. Shadowmoon Valley'de bir tanesini summon etmeye çalışan cultistler vardı TBC'de. Yakın zamanda bir Q&A sırasında sandığımızdan fazla sayıda Old God olduğunu da açıklamışlardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ordan da konuyu bağlamak istediğim yer, old godlar hapishanelerinden kurtulmak için azerothu dreanor gibi yok etmek istiyor olabilir mi? Tabi bu komple teorisinin sonunda bi de dreanordan kurtulup nereye gittiği belli olmayan old godlar çıkıyor. Ya bi de ben hala digital download satın alamadım, paso aynı hatayı verip duruyor. Kartla ilgili bi hata olsa ona başka bi mesaj veriyor, tek söylediği : said: The following problems have occurred: There has been an error processing your request. For assistance, contact Blizzard Customer Support. Netten arattım ama işe yarar bi cevap göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Gangren said: Digital ftw Aynen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 axedice said: Ordan da konuyu bağlamak istediğim yer, old godlar hapishanelerinden kurtulmak için azerothu dreanor gibi yok etmek istiyor olabilir mi? Tabi bu komple teorisinin sonunda bi de dreanordan kurtulup nereye gittiği belli olmayan old godlar çıkıyor. Ya bi de ben hala digital download satın alamadım, paso aynı hatayı verip duruyor. Kartla ilgili bi hata olsa ona başka bi mesaj veriyor, tek söylediği : said: The following problems have occurred: There has been an error processing your request. For assistance, contact Blizzard Customer Support. Netten arattım ama işe yarar bi cevap göremedim. Old God'lar aslında sanıldığından çok daha büyük bir tehlike, kitapları okursanız (War of the Ancients'ta mesela net bir şekilde belirtiliyor) birlik olurlarsa Titanları bile yenebilecek güçte bu arkadaşlar. Ve inanılmaz planlar kurup saman altından su yürüttükleri için her şeyi beklerim şu saatten sonra onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abi titanlar azeroth a geldiklerinde ellerine veriyor old godların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ya old god'lar deplasman takımıysa ? hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 meh 6th anniversary olmus, hicbisey vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Her karaktere ayrı ayrı girmemiz gerekiyo mu o achievement'ı alabilmek için? Atıyorum, bugün bi karakterle girdik, oynadık ettik; 5 aydır girmediğimiz bi karaktere bundan 2 ay sonra girsek zaman bu achievementı almış olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bugun giriver iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Sparkcaster said: abi titanlar azeroth a geldiklerinde ellerine veriyor old godların Bütün Titanlar birleşip hapsediyorlar ancak. Kitaplarda açıkça Old Godların Titanlara kafa tutabilecek güçte olduğundan bahsediliyor. O yüzden hapishanelerinden kurtulmayı başarabilirlerse sandığımızdan çok daha büyük bir sorun olarak çıkabilirler karşımıza. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 10m raid ile alayının eline veriyosun.. old god mış :) bi arkadaş yazmıştı katakullizim diye.. aynen katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1235.snc4/156733_472472199033_138011799033_5432620_2890046_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1150.snc4/149196_472469584033_138011799033_5432570_1892521_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1215.snc4/156760_472475169033_138011799033_5432670_4867228_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 The following problems have occurred: •There has been an error processing your request. yaw satın almaya calısıyorum bu hatayı veriyor varmı bir çözümünü bilen sanal kart dışında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 isminde türkçe karakter varsa öle problem olabiliyodu, bendede ş vardı s girdim kabul etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 cy-x said: isminde türkçe karakter varsa öle problem olabiliyodu, bendede ş vardı s girdim kabul etmişti. s ş küçün harf büyük harf ne varsa denedim banamısın demiyor, karttan daha önce hic wow ödemesi olmamıştı sanırım daha önce hic wow da kullanılmamış kartlarda da çıkıyormus bu problem ayın 3 de bu karttan aylık ödemeye çekecek ilk kez tabi çekerse, ondan sonra bı daha deniycem yine olmazsa mecbur, beylikdüzü mediamarkt a gidecez gece gece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://www.pcgamesupply.com/buy/wow-cataclysm-cd-key/ burdan hıc alan oldumu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar