Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

_ILuVaTaR_ said:

fena mı işte hybrid olursam daha çok epicim olur healer tank dps derken oh ne güzel eheh

Orası öyle shamanla ulduar yaptığımız dönemde 3 specin de ulduar gearı tamamdı, trinket wep hariç :P

Edit: Ama işte healerlik sevmeden ya da sıkıldıktan sonra yapılacak iş değil. Ona göre karar ver, herkesin keyif aldığı bir olay değil kesinlikle. Ben 3 seneye yakın çok severek paladin hariç her classla end game raid healladım ama son priestimi kastığımdan beri geçen yaklaşık 1 senedir shadow oynuyorum ve raid healing pek ilgimi çekmiyor ama dediğim gibi arada disc oynasam mı diye de kaşınıyorum haha.

Kaşınıyorsan kaşırız np :)
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

deadwoll said:

_ILuVaTaR_ said:

fena mı işte hybrid olursam daha çok epicim olur healer tank dps derken oh ne güzel eheh

Orası öyle shamanla ulduar yaptığımız dönemde 3 specin de ulduar gearı tamamdı, trinket wep hariç :P

Edit: Ama işte healerlik sevmeden ya da sıkıldıktan sonra yapılacak iş değil. Ona göre karar ver, herkesin keyif aldığı bir olay değil kesinlikle. Ben 3 seneye yakın çok severek paladin hariç her classla end game raid healladım ama son priestimi kastığımdan beri geçen yaklaşık 1 senedir shadow oynuyorum ve raid healing pek ilgimi çekmiyor ama dediğim gibi arada disc oynasam mı diye de kaşınıyorum haha.

Kaşınıyorsan kaşırız np :)

AHAHA BUSTED :D
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

heallarım ya nolcak, vanilla+tbc'de priest healer olarak raid yapıyodum :p
ama çok iş düşmez heralde raidlerde healer olarak pewpew giderim. asıl soru feral dps iyi olacak mı wotlk gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Catayı pre-order yapıp dwl etmeme ragmen dun bankaya gıdıp sordurdum parayı cekmıslermı cekmemıslermı dıye bankacı hanımcık bana henuz oyle bır ıslemın olmadıgını soyledı yanı bu konu hakkında bılgısı olan arkadas varmı parası cekılmıs olan yada olmayan son anda bı sıkıntı yasamayalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...