serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 deadwoll said: _ILuVaTaR_ said: fena mı işte hybrid olursam daha çok epicim olur healer tank dps derken oh ne güzel eheh Orası öyle shamanla ulduar yaptığımız dönemde 3 specin de ulduar gearı tamamdı, trinket wep hariç :P Edit: Ama işte healerlik sevmeden ya da sıkıldıktan sonra yapılacak iş değil. Ona göre karar ver, herkesin keyif aldığı bir olay değil kesinlikle. Ben 3 seneye yakın çok severek paladin hariç her classla end game raid healladım ama son priestimi kastığımdan beri geçen yaklaşık 1 senedir shadow oynuyorum ve raid healing pek ilgimi çekmiyor ama dediğim gibi arada disc oynasam mı diye de kaşınıyorum haha. Kaşınıyorsan kaşırız np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Kepekten hep. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 vay it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Miraul said: pug raidden bi dmg meter ss i verim. imp steady shot olmadan mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 surv o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 serjuhan said: deadwoll said: _ILuVaTaR_ said: fena mı işte hybrid olursam daha çok epicim olur healer tank dps derken oh ne güzel eheh Orası öyle shamanla ulduar yaptığımız dönemde 3 specin de ulduar gearı tamamdı, trinket wep hariç :P Edit: Ama işte healerlik sevmeden ya da sıkıldıktan sonra yapılacak iş değil. Ona göre karar ver, herkesin keyif aldığı bir olay değil kesinlikle. Ben 3 seneye yakın çok severek paladin hariç her classla end game raid healladım ama son priestimi kastığımdan beri geçen yaklaşık 1 senedir shadow oynuyorum ve raid healing pek ilgimi çekmiyor ama dediğim gibi arada disc oynasam mı diye de kaşınıyorum haha. Kaşınıyorsan kaşırız np :) AHAHA BUSTED :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Miraul said: surv o :) hmm cobrayla denedim ss yerine ama imp ssli build daha iyi gozukmustu bana spec nasil senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 http://cata.wowhead.com/talent#ccZfMZcbhfMhrRsk steady shot fizikil, cobra nature dmg olarak gecio. surv mastery si ile hersekil cobra>steady Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 pet ne kullanıyosun, bide stat ne gittin, bi deniyim bakiyim nasılmış huntard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 deadwoll said: Edit: Ama işte healerlik sevmeden ya da sıkıldıktan sonra yapılacak iş değil. Ona göre karar ver, herkesin keyif aldığı bir olay değil kesinlikle. Ben 3 seneye yakın çok severek paladin hariç her classla end game raid healladım ama son priestimi kastığımdan beri geçen yaklaşık 1 senedir shadow oynuyorum ve raid healing pek ilgimi çekmiyor ama dediğim gibi arada disc oynasam mı diye de kaşınıyorum haha. heallarım ya nolcak, vanilla+tbc'de priest healer olarak raid yapıyodum :p ama çok iş düşmez heralde raidlerde healer olarak pewpew giderim. asıl soru feral dps iyi olacak mı wotlk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Miraul said: pug raidden bi dmg meter ss i verim. mage baya kötü olmalı ya..o damage şu an bile düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 battlenette ki upgrade olayında oyunu full olarakmı çekiyor ? full çekmiyorsa çektiği şeyin içinde son patch dahilmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Hunter akar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://cata.wowhead.com/achievement=5421 bu achievement cata oncesi yaptigimiz questleride sayacak mi? devami 50.000 ve 100.000 quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Catayı pre-order yapıp dwl etmeme ragmen dun bankaya gıdıp sordurdum parayı cekmıslermı cekmemıslermı dıye bankacı hanımcık bana henuz oyle bır ıslemın olmadıgını soyledı yanı bu konu hakkında bılgısı olan arkadas varmı parası cekılmıs olan yada olmayan son anda bı sıkıntı yasamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ben sanal kartla aldım iki hesaba, ikisinde de aldıktan hemen sonra cekildi sanal kartın limitinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Pachmı geldı yıne arkadaslar 13.8 GB den 14.4gb yapmaya calısıyorum yoksa sadece pre-order yapanlar ıcınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 betada proflara detaylı bakan var mı? jc epic gemleri 27 şer statsdan totalde 81+ stats veriyor. alchemyde mixology ne veriyor flask bastıgımızda + buff olarak ya da inscription enchantı +kaç stats veriyor faction reward olarak alınana göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 hepsinin getirisi aynı olur her zamanki gibi +1+3 oynamalar olur belki jc'de olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Hemen hepsi +80 veriyor stat olarak. BS - JC - Engineer sana stat - raitng arasında seçme şansı veriyor, wotlk'ta ki BS gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Alchemy'de mixology duruyor o zaman hala, flasktan daha fazla % almaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 2 saat sürüyor onların flaskı artık galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://cata.wowhead.com/spell=82175 sunun agi yada str versiyonu gelirse her class a en ii olucak gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Saat saçmalığı çok dandik eğer öyleyse ya. :/ Şu var mesela, http://db.mmo-champion.com/i/58149/ ama bu varken tabi diğer standart flaskı içemiyosun. +80 stats raidde çalışmadıktan sonra ne yapayım ben o buffu? Daily Questlerde mi işimi yarıyacak. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://cata.wowhead.com/item=58149 bu flaskı getirmişler o da +80 stat veriyor. Mixology hala aynı, değişiklik olmadı, süresi 2 katı ve flask-elixir'e göre farklı miktarda bonusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar