Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seperate said:

şöyle hem melee olacak hem carry olacak ,shaco,katarina,akali arasında kaldım shaco ağır basıyor ,eğlenceli birşeye benziyor akalide keza öyle karar veremedim , ne dersiniz?

Shaco kesinlikle carry değil bence. Ama çok eğlenceli olduğu kesin.
Mesaj tarihi:
aşırı agresif oynıyacaksın
gerekirse cs düşük kalsın ama harassı sakın kesme

30+ oyunda herhalde sadece 2 kere oyun kaybettim leblancla. biri 3v5 di diğerinde takım kötü ötesiydi
Mesaj tarihi:
Kaede bnm sorunum zaten aşırı agresif oynamam . Ya inanılmaz müthiş bi K/D/A çıkıyo ya da feci fail oluyo , millet başlıyo noob vs die chat harrasa :)
Ne oynasam zıplıyorum kanımda var böyle cengaverlik .. ( yok support oynamadım asdasd :P)
Mesaj tarihi:
ya bu oyunu yükledimde sürekli bi hata veriyordu unuttum şu an açtım download yaptı hata vermedi kapatırsam yine verecek hazır böyle bulmuşken oynayayım dedim.

Bu seferde log-in olmak istediğimde hesabımın başka bir region a transfer olduğunu söylüyor. Sitelerinden login olmaya çalışınca da olmuyor. Ne yapabilirim?
Mesaj tarihi:
bana bi shaco anlatın.

aldım. bazen inanılmaz oynuyorum bazen hiçbişey yapamıyorum. jungler oynuyorum şakoyu bu arada.

ya aslında lane ganke gittiğimde ordaki insan öküz değilse baya güzel işler başarıyorum.

mesela udyr'le oynuyorum jungle bide. lan onda gank goes wrong olsa bile farketmiyor. bişekilde kasıp yine iş yapılıyo.

Shaco nasıl oynanır?

ad oynuyorum şakoyu bu arada rünler falanda ad ap rünüm yok hatta
Mesaj tarihi:
kutu stacklayip bekleme ap isen oluyor

AD build git. 1.skilli maxla 3.skilli maxla sonrada

Surekli olarak ganga gideceksin sonrada. 1. skill ile invis oldugun için genelde gorunmeden yanına sokulmaya calıscaksın adamların.

Anlatması zorda oynaya oynaya shacoya alışıyorsun, haritayı kullanmn gerekli shaco için.

Sürekli sürpriz bir yerlerden saldırman lazım kısacası.

ilk kasman gereken item wrigless. İster lane shaco ol ister jungle
Mesaj tarihi:
shaco oynamayın
ne kadar efektif olduğunuz karşınızdaki adamların ne kadar kötü olmasına bağlı

illa jungler/ganker arıyorsanız ww veya leesin alın
Mesaj tarihi:
abi ciddi team setup,lane farm fln kassam kazanamıyorum.
geyik bi el atayım diyip eve alıp mejai occult leavithan gidip 19 15 12 stackle kazanıyorum :)

valla dengesiz bu oyun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...