kath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Seperate said: şöyle hem melee olacak hem carry olacak ,shaco,katarina,akali arasında kaldım shaco ağır basıyor ,eğlenceli birşeye benziyor akalide keza öyle karar veremedim , ne dersiniz? Shaco kesinlikle carry değil bence. Ama çok eğlenceli olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 shaco carry değil. öyle oynayanlar var ama özü öyle değil. ben bu aralar olaf ile oynuyorum, zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 leblanc ile gerçek aşkı buldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Çok özendim aldım ama hiç beceremiyorum ya leblancı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 tryndamere aldıgımdan beri baska hic bir hiro ile oynayamaz oldum olmemek alıskanlık yapıomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 aşırı agresif oynıyacaksın gerekirse cs düşük kalsın ama harassı sakın kesme 30+ oyunda herhalde sadece 2 kere oyun kaybettim leblancla. biri 3v5 di diğerinde takım kötü ötesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 6300e biriktiriyorum şimdi caitlyn alabilirim , bu arada o 3lüden akali aldım mutluyum ,memnunum ,oynaması da gayet keyifli alıştıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Kaede bnm sorunum zaten aşırı agresif oynamam . Ya inanılmaz müthiş bi K/D/A çıkıyo ya da feci fail oluyo , millet başlıyo noob vs die chat harrasa :) Ne oynasam zıplıyorum kanımda var böyle cengaverlik .. ( yok support oynamadım asdasd :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 seni sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 support gibisi var mı ya. arkada, yavaş yavaş. agresif oynamayı sevmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 support da olsa, kafadan dalarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ya bu oyunu yükledimde sürekli bi hata veriyordu unuttum şu an açtım download yaptı hata vermedi kapatırsam yine verecek hazır böyle bulmuşken oynayayım dedim. Bu seferde log-in olmak istediğimde hesabımın başka bir region a transfer olduğunu söylüyor. Sitelerinden login olmaya çalışınca da olmuyor. Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 regioni degistir login olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 client üzerinde öyle bir seçenek göremedim. Şu an login sayfasındayım orada yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 playe basinca cikan seyde var, solda. playe dedigim oyunu acmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 hesabı west e geçirmektense west te yeni bir hesap açtım umarım saçma bir harekete girişmemişimdir asdsadfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bana bi shaco anlatın. aldım. bazen inanılmaz oynuyorum bazen hiçbişey yapamıyorum. jungler oynuyorum şakoyu bu arada. ya aslında lane ganke gittiğimde ordaki insan öküz değilse baya güzel işler başarıyorum. mesela udyr'le oynuyorum jungle bide. lan onda gank goes wrong olsa bile farketmiyor. bişekilde kasıp yine iş yapılıyo. Shaco nasıl oynanır? ad oynuyorum şakoyu bu arada rünler falanda ad ap rünüm yok hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 şako leş ya kutu stackleyip bekliyosun.lategamede de çok kötü.k/d 10 olsa bile lategamede leş ama buff gelicekmiş bu hafta.az daha bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 kutu stacklayip bekleme ap isen oluyor AD build git. 1.skilli maxla 3.skilli maxla sonrada Surekli olarak ganga gideceksin sonrada. 1. skill ile invis oldugun için genelde gorunmeden yanına sokulmaya calıscaksın adamların. Anlatması zorda oynaya oynaya shacoya alışıyorsun, haritayı kullanmn gerekli shaco için. Sürekli sürpriz bir yerlerden saldırman lazım kısacası. ilk kasman gereken item wrigless. İster lane shaco ol ister jungle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 shaco oynamayın ne kadar efektif olduğunuz karşınızdaki adamların ne kadar kötü olmasına bağlı illa jungler/ganker arıyorsanız ww veya leesin alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 abi ciddi team setup,lane farm fln kassam kazanamıyorum. geyik bi el atayım diyip eve alıp mejai occult leavithan gidip 19 15 12 stackle kazanıyorum :) valla dengesiz bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Beni de az baydı girmiyorum 2 gündür ^^ Yeni bişiler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 rise of immortals dene :D koşa koşa dönüceksin.. ama gene sıkılcan çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Nedir bu milletdeki yorick nefreti seçemedim 2 oyundur aldırtmıyolar useless falan diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 manamune, warmog, atma falan yapıp tanky dps gitmedikçe adam olmuyor yorick'ten valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar