Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sen dinleme bu nubu hourglasssız vlad oynanmaz dünyanın en iyi vladlarından biri bildirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abow gelde bi kan değerlerine bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abi teemo ile 32423 kill 2354325 assist alıyorum ama hep dangalaklar geliyor takımıma ve yeniliyorum. karşı taraf teemo harikaydın diyor. ego tatmini karın doyurmuyo anasını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 oyun atabiliriz 2 kişiyiz şu an gelen olursa gruba ses etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 annie the noobslayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Dün buna yakın bir skor yaptım fiddle'la ama yenildik sdf 50 kill'in 26 tanesini ben almışım 12 tane mi ne de assist var. Gittim fiddle başıma 2 de inhibitor aldım ama bizim mallar adamların üstüne kendilerini atıp beni 1vs5 base savunmaya bıraktılar ve kaçınılmaz GG geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 LethE said: abow gelde bi kan değerlerine bakalım :D Kan alırım demiş OOOO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Olaf'ı satın aldım biraz önce. İlk oyunumda 7/4/3 yaptım, takımda en çok kill alan bendim ama kaybettik. İyiymiş Olaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 36 kill var rabaddon yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Eski champlerin fiyatları düşmüş Annie 450 IP Cho'gath 1350 IP Taric 1350 IP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 oha herkes efsane playermış lan burda. beyler geçen bir kata oynadım. 1/18/7 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 2 gün önce annie aldıydım oh sh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sleepingdeath said: 36 kill var rabaddon yok :/ oyun 20 dkda bitti ya, zaten geyiğine koydum onu karşıdan biri feedledi beni :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 LethE said: hourglass karşındakilere göre yapmasanda olur bence. onun yerine bi void staff bi abyssal scepter da cıkabilirsin.hourglass'ı almandaki öncelik verdiği armor değil ki? sana yeri geldiğinde hayati önem taşıyabilecek altın değerinde bi 2saniye sunması. 0.2 snler ile dk kaçırıp öldüğümüz anlar oluyor sonuçta. bide şu avantajı var. problem? nunu, karthus, mf, fiddle, kata, tryn, lux, gibi heroların ultilerini neredeyse 0 hasar ile avoid edebileceğiniz gibi kennen, fiddle ayarında karakterlerde karambole ulti açıp bastığın zaman = profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ben hourglass kötü demiyorum ki, core değil. builde direk dahil etmemek lazım. o 2 saniyede yerinde duruyosun, bi fiddleın kennenın aldığı getireye ulaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 kurwa dziwka suka pizda bekart sukinsyn polaklar oyunu rezil ettiğinde bu kelimeleri kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 polonyalılar hakkaten nası bu kadar kötü olabiliyor dicem de adamlarda su kültürü yerine vodka kültürü olduğundan gayet doğal karşılamak gerek dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi bizim türklerde de çok öyle. aramızda da var hatta. böyle toplamda 500 maç falan anca görüp "tamam çözdüm oyunu. allahım" diye takılan çok adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 TheRiverBelow said: LethE said: hourglass karşındakilere göre yapmasanda olur bence. onun yerine bi void staff bi abyssal scepter da cıkabilirsin.hourglass'ı almandaki öncelik verdiği armor değil ki? sana yeri geldiğinde hayati önem taşıyabilecek altın değerinde bi 2saniye sunması. 0.2 snler ile dk kaçırıp öldüğümüz anlar oluyor sonuçta. bide şu avantajı var. problem? nunu, karthus, mf, fiddle, kata, tryn, lux, gibi heroların ultilerini neredeyse 0 hasar ile avoid edebileceğiniz gibi kennen, fiddle ayarında karakterlerde karambole ulti açıp bastığın zaman = profit. gerçek erkekler pool ile avoid ederler //tyra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Dün all mid oynadık arkadaşla, böyle zevkli bi şey olamaz sdfasda Adam Swain ile 2 defa penta 2 defa quadra aldı, oyunu 45 9 32 bitirdi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi yok hourglass'ı sadece vlad için kastetmedim zaten. genel olarak yani. her ap hero için ileri geri attım tuttum. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 oyun atçak varsa ses versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Haxball öğren önce. Uuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 onda da koyuyoruz ya iki gündür tısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sitede server status online yazıyo da, oyunu başlatamıyorum ben bi türlü. kuzenim de hiç giremiyo. ne zamana kadar böyle olacağını falan öğrenebileceğim bi yer var mı benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar