Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi teemo ile 32423 kill 2354325 assist alıyorum ama hep dangalaklar geliyor takımıma ve yeniliyorum. karşı taraf teemo harikaydın diyor. ego tatmini karın doyurmuyo anasını satiyim
Mesaj tarihi:
Dün buna yakın bir skor yaptım fiddle'la ama yenildik sdf

50 kill'in 26 tanesini ben almışım 12 tane mi ne de assist var. Gittim fiddle başıma 2 de inhibitor aldım ama bizim mallar adamların üstüne kendilerini atıp beni 1vs5 base savunmaya bıraktılar ve kaçınılmaz GG geldi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Olaf'ı satın aldım biraz önce. İlk oyunumda 7/4/3 yaptım, takımda en çok kill alan bendim ama kaybettik. İyiymiş Olaf.
Mesaj tarihi:
LethE said:

hourglass karşındakilere göre yapmasanda olur bence. onun yerine bi void staff bi abyssal scepter da cıkabilirsin.
hourglass'ı almandaki öncelik verdiği armor değil ki? sana yeri geldiğinde hayati önem taşıyabilecek altın değerinde bi 2saniye sunması. 0.2 snler ile dk kaçırıp öldüğümüz anlar oluyor sonuçta.

bide şu avantajı var.

problem?

nunu,
karthus,
mf,
fiddle,
kata,
tryn,
lux,

gibi heroların ultilerini neredeyse 0 hasar ile avoid edebileceğiniz gibi kennen, fiddle ayarında karakterlerde karambole ulti açıp bastığın zaman = profit.

Mesaj tarihi:
ben hourglass kötü demiyorum ki, core değil. builde direk dahil etmemek lazım. o 2 saniyede yerinde duruyosun, bi fiddleın kennenın aldığı getireye ulaşamıyor.
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

LethE said:

hourglass karşındakilere göre yapmasanda olur bence. onun yerine bi void staff bi abyssal scepter da cıkabilirsin.
hourglass'ı almandaki öncelik verdiği armor değil ki? sana yeri geldiğinde hayati önem taşıyabilecek altın değerinde bi 2saniye sunması. 0.2 snler ile dk kaçırıp öldüğümüz anlar oluyor sonuçta.

bide şu avantajı var.

problem?

nunu,
karthus,
mf,
fiddle,
kata,
tryn,
lux,

gibi heroların ultilerini neredeyse 0 hasar ile avoid edebileceğiniz gibi kennen, fiddle ayarında karakterlerde karambole ulti açıp bastığın zaman = profit.

gerçek erkekler pool ile avoid ederler
//tyra
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...