TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 anam sivir summoner. abi sivir'de hep merak ettiğim tek bişey vardı. hemen sorayım; hani bu elindeki hedeyi atınca sekiyo ya yakınlardaki targetlara. mesela bloodrazor aldığın zaman her sektiği targettan %4 hp alıyo mu? yoksa senin bizzat sağ tıkladığın elemanla mı sınırlı kalıyo? bunu oldum olası hep merak ettim. ama bi türlü cevap bulamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Bilmeyenler için gelsin Innervating Locket : http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Innervating_Locket http://www.youtube.com/watch?v=dn7pceX_Mnk başarılı video, harbiden ilk itemi yok ettiklerinde udyr'nin önünü bildiğin kesmişlerdi. Sonradan toparladılar gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 TheRiverBelow said: anam sivir summoner. abi sivir'de hep merak ettiğim tek bişey vardı. hemen sorayım; hani bu elindeki hedeyi atınca sekiyo ya yakınlardaki targetlara. mesela bloodrazor aldığın zaman her sektiği targettan %4 hp alıyo mu? yoksa senin bizzat sağ tıkladığın elemanla mı sınırlı kalıyo? bunu oldum olası hep merak ettim. ama bi türlü cevap bulamadım sdf Sadece ilk attığına vuruyor, ability'nin altında not var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Vay arkadaş kindle'ın da şarjı bitmiş, kitap da okuyamıyorum. Tam bir LE FUUU sendromu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hee. hiç sivir oynamadım ve okumadımdı. ama gece yastığa başımı koyduğumda hayaller kurmuyo değildim. "lan sivir alıp böyle yapsak, teamfight'a dalsak, ne süper olur heee. ehempfs uyuyayım." gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ben de Teemo'nun ultisine path çizmiştim dün gece, dizerim öyle adamı kitelarken ölür salak eheremehere diye. Gel gör ki server kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 tank sivir nedir ya kurwa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ne bitmez maintenancemış neyse dark messiah bitiriyim bende bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sadece eastte mi var maintenance? westte gayet girdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 easte patch çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Şimdi bu patchi çıkardı ya WoW da hemen serverleri açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 wow kazandı sorry .z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 east geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 lan diyorum niye hala bitmedi bu patch 33% de resetlenip duruyor öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ahahahah fail Riot is fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yunan ermeni trollüyorum gelin http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=336571 /aslında trollemiyorumda başlıcam bu gidişle uyuz oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ya bu oyunda nationalism olması kadar komik birşey yok, karşı tarafa hele premade yunan takımı gelirse. tek başıma denize döküyorum rghydgsfdgdh, gülmekten oynayabilirsem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ilk defamı internetten oyun oynuyorsunuz arkadaşlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Yalnız yunanlının yaptığı muhabbet de epix, 3 yunan 15 türkü yok eder demiş adam asdsafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben seyı cok seviyom. yunanlıların constantinapol'ü bize geri vercin demesini. ulan konstantinapol yunan sehri değilki roma şehri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 leonaya buyers remorse yaşamıyorum lan resmen ohş ne güzel tank ya şu ultisinin stunını tam areaya çevirseler bide tadından yinmiycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 tryndamere'e rage sistemi gelince tam jungler herosu olmuş. deneyen var mı bilmiyorum ama lifesteal ile başlayınca can gitmiyor bile. zaten rage 100/100 olunca 35 crit chance geliyor. runelardan da crit chance alınca coşturur valla. bu arada wukong bu gece gelecekmiş store'a. avrupa'ya büyük bi ayrımcılık yapıyor bu riot ama neyse. patchler us'e önce, championlar us'e önce. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hazır serverlar kapalıyken us'te monkey kingi görmüş oldum dün baya bi. ultisi sağlam adye sahip ama öyle çok aman aman güçlü değil, oynaması zevkli gibi. TheRiverBelow said: hoş yanlış thread'e de girmiş olabilirim sdfsd NEW THREAD'li mordekaiser görünce daldım. edit: şu da inanılmaz bi tespit yalnız. happens to me all the time. Choose mordekaiser >Warmogs >tenacity shoes >Force of nature >Guardian angel CAN'T STOP ME NOW CAUSE IM HAVING SUCH A GOOD TIME, I'M HAVING A BALL! There's nothing wrong with tank morde. morde es #1 always kill nevar die huehuehuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Khiran said: tryndamere'e rage sistemi gelince tam jungler herosu olmuş. deneyen var mı bilmiyorum ama lifesteal ile başlayınca can gitmiyor bile. zaten rage 100/100 olunca 35 crit chance geliyor. runelardan da crit chance alınca coşturur valla. bu arada wukong bu gece gelecekmiş store'a. avrupa'ya büyük bi ayrımcılık yapıyor bu riot ama neyse. patchler us'e önce, championlar us'e önce. :D Amerika orijinli her oyun öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar