DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ulan elo kasıcam diye tüm eloyu erittim dsfsdf akşam da kapanıyomuş madalyasız bitiricez sezonu pf işten erken çıkıp 5 oyun üstüste bitirebilirsem anca alırım madalyayı ama oyunların 20 dk sürmesi gerek :D eastte kalmayı düşünüyorum bu arada, westte de yeni acc açıcam ama queue problemi westte devam edicek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 şu madalya olayı nedir? 1000 eloya veriyorlar mı birşey? ölücüyüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 1280 civarı şu an bronz sanırım, değişiyor olması lazım sürekli ama o civarda. 1000 kötü valla allah kurtarsın dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bütün gün evde yoktum ve birazdan duşa girip yatcam da, biri özet geçebilir mi split olayı nasıl geçti ya da geçebildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu gece 1bçkta olcakmış, 12 saat sürcekmiş. bence sabah 10da başlar 2 gün sonra biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 weste geçerim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ohoo işin başında Riot olduğuna göre daha çok sıkıntı çekeriz biz. Neyse saol yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tecrübelerime göre leaverların rage quitterların çoğunluğunu fransız alman bebeleri oluşturuyor. tamam polonyalı rus çok noob var ama insanın kafasını bozmuyorlar dingil fransızlar gibi. oyunda 2-3 fransız varsa fransızca konuşmadığın için hepsi reportluyor seni direk, öyle mal tripleri var. gerçi mal adam her yerde bol ama main acc eastte durur benim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 8-0 anivia oynuyorum dakika 20 de surrender ediyor takım abv bu polonyalıları KURWA KURWA başka bi bok bilmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yaklaşık 150 oyunum var, 0 leaveim maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu bulgar kısmı nereye geçecek acaba? onların olduğu server oynanmaz ya. jungle gidiyorum adama maviyi çekmesi için pull diyorum saçma sapan birşeyler yazıyor kendi alfabelerinde, çekmeden gidiyor mide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bütün heroları ezberlemek zor olcak ya. birde oyunu ranked oynarsan da gene blind pick mi oynuyorsun? böle düzgün setup olmaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hayır ranked draft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 peki o zaman kendi ladığın herolarla sınırlı deilsin dimi tüm herolar seçilebillir ve banlanabilir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 1-2-1 banlıyorsun BÜTÜN herolardan daha sonra 1-2-2-2-2-1 hero seçiyorsun haftalık beleş + açtıklarından bir seçilen tekrar seçilemiyor, summoner spelleri göremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hepsini açıcaz yani. çokta acımasız ya fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 haftalık 10 beleşi dene kaçırmadan sevdiklerini kalıcı olarak aç gayet keyifli 450 - 1350 lik hero var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 gelinde oyun atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bütün herolardan banlanmıyor bildiğim. karşıdaki 5 kişide de yoksa banlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 olabilir o dediğin geçen fellik fellik nida arayıp bulamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 said: You will not be allowed to join the queue because you are currently assigned to an existing game. bu nasıl bir hatadır arkadaş oyun biteli yıllar olmuş ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 poppy kadar broken bi hero olabilimi ya.. al ultisi morde'ye sonra bahakadar döv bütün adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 split 90 dk sora başlıyor. neyse 2 saat geç başladı ama tahminimden iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 splitte tam ne olacak ? Benim ana hesaba westte olacaksın diye email gelmişti. smurf accountu ise bilmiyorum hangi emaildeydi göremedim. Şimdi smurfla TR den giriyorum bir süredir. Bunu doguya mı atıyor ? Arkadaş listelerine falan ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 arkadaş listesi dahil her şey kalıyor. nerde olacağına dair ne mesaj geldiyse oraya geçersin. bana east dedi. 5 oyun hedefimi tutturamadım bugün, 3te 3 yaptım ama serverın kapanmasına yetişemedim. inş. elo reset splitte gelmez de şu sezonu madalyayla bitireyim dsffs taktım ya. son 10 oyunun 8ini kazanmışım ama yazık olur emeklerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar