DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu kadar oynayan varsa neden pati arasında maç döndürmüyoruz? çıkmaz mı 10 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Elisttrea benim nickim, kocaman kırmızı PLAY tuşuna basıyorum sadece. Ama oyun olur da çağırırsanız her zaman gelirim eğer afk değilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Q00se benim nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hasCuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben daha sizle oynamaya hazır değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 twisted fate ile o kadar kötü oynadım ki demin, kendimi report etmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Son 2-3 gündür öyle seçmece adamlar geliyor ki günlük bonusu alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şu anasını sattımın elo hellinden kurtulamıyorum ya bi maç 8/0/8 yapıyorum 20. dk da karşı takım surrender çekiyor sonraki maç herifin teki 4 dakkada 2 kez ölüp rage quit yapıyor (7-8 kere başıma geldi son 3 günde) 12-13 kill bi o kadar asistim olmasına rağmen backdoordur nashordur bi şekil veriyoruz oyunu. 1 hafta lazım 2 oyun kazanıp 1 maç verirsem böyle hep. bi ara 10 maçın 9'unu kazandım gerçi gayret şu sezon bitmeden iyi bi yere geliym ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Argustr sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 beni ilk oyunumda report ettiler noob diye abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 friend invitei alsana en azından ekmek doruk niki yazsana birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 giricem şimdi aliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bana da invite atsanıza eu da olanlar. Jolam nickim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi oyun varsa bana da bi inv. atabilir misiniz? nick: Züpürge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 nick kizilsakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Merhabalar , yeni başlayan arkadaşlara yardımı dokunur belki diye bikaç link vereyim. hondan gelip adepte olmaya calısıyorsanız benimle iletisime gecebilirsiniz ben lolden hona gecmistim , su sıralar karısık oynuyorum 2 sinide :) her champion icin skora gore sralanmıs guide tablosu su andaki versiyonda hangi karakterin oyuna daha cok infuliance i var falan (tierler halinde) bi kac iyi oynayan elemanın live streamleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 solomidden guide kullanın onlar da kötü tabi ama en azından mobafire dakilerden daha iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu haftanın beleşleri iyi geldi bana bi ashe vardı Anivia Ashe Malphite Master Yi Morgana Twisted Fate Mordekaiser Poppy Maokai Rumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bugün 1:30'da başlıyormuş split. Bakalım kaç gün kapalı kalcak serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 remyftw benim id de bu. önceden oynamıştım biraz ama gene oynicam hon dan sıkıldım. eklerseniz beraber oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben id yazan herkesi ekledim. aslinda sanirim private kanal da kurulabiliyor. öyle bir paticik die kursak orda toplaşabilirik sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ben tr kanalına giriyorum çok iyi bir kanal küfür,entrika,anne baba ahaha herşey var kurun kanal gelirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bir arkadaş beraber oynadığı bir arkadağını eklettirdi. Adam üç kere farklı hesap ve summoner name ile geldi, üçü de türkçe ağır küfürler. oyunda da tam troll adam. Her memlekette var böyle sakatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Tier listeleri çok şaçma ama. Favori adamlarım Nasus ile Sivir benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 var mı oyun atacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar