Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bu hafta bozmasının nedeni dreamhack'e yamuk olmasın diye yapıldı. Bundan sonra eski düzene dönücektir. Ayrıca sıra olayıda mantıklı, komple herkes +100 pingle oynayacağına, 15-20dk neyse beklerim 60 pingle oynarım. Benim tercihim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hahahoo ekleyın bu arada oyun atıcak varsa, smurf account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 rune sadece bazardan mi aliniyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Deathblade said: Bu hafta bozmasının nedeni dreamhack'e yamuk olmasın diye yapıldı. Bundan sonra eski düzene dönücektir. Ayrıca sıra olayıda mantıklı, komple herkes +100 pingle oynayacağına, 15-20dk neyse beklerim 60 pingle oynarım. Benim tercihim budur.ben 100 pingle oynasam zil takıp oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 oyun öyle böyle kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 aquila said: rune sadece bazardan mi aliniyo? evet ama lvl 15 olmadan rune almayın gerek yok zaten hedehodohop said: Deathblade said: Bu hafta bozmasının nedeni dreamhack'e yamuk olmasın diye yapıldı. Bundan sonra eski düzene dönücektir. Ayrıca sıra olayıda mantıklı, komple herkes +100 pingle oynayacağına, 15-20dk neyse beklerim 60 pingle oynarım. Benim tercihim budur.ben 100 pingle oynasam zil takıp oynarım 8 pingle oynuyorum ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 aldim valla, ne farkedicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bısı farketmez cok :=) sonraya puan biriksin maksat diye demiştim. Masteries olayı var birde, onlar ve runelar işin içine girince değişik şeyler çıkıyor ortaya ama ben kafam rahat 1-2 kombinasyon sabit oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Level 20'de tier 3 runelar açılana kadar harcamamak daha iyi IPleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Başlıyacaksanız 30 lvl olun sonra haberleşelim, ranked yapalım, çoğu kişi daha -30. Yazarsınız buraya 30 olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ashe op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Katarina ile deli oynadım bu gece ama 1w 3L var ahahha yetemedim heroyu idrak ettim ama güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu arada nickim Q00se :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Katarina iyiymis baya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hon yokken lol oynayım dedim tekrar yükledim ama ingilizceye nasıl çevirecegimi unuttum bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben level 30 um ama eskisi kadar oynamıyorum artık genelde mage karakterlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben yokum ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 devingeL lvl 17 ninjayım bulursanız ekleyin oynaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ohohof main account hahahoo smurf ikiside benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 suyu çıktı ya 1 oyun oynamak için 2 saat bekle oyundan sora atsın yine.. şu us serverına önem verdiklerinin yarısı kadar euya verseler keşke. finale 2 avrupalı çıkıyor bi de ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Az önce us serverlarına gireyim dedim, bizim takım ekranı bir geldi. Biri netherlands yazıyor, biri poland, biri greece diğeride başka bi avrupalıydı işte sfdsfss. Sonra gaza geldik hadi yenelim şunları diye. 30/10 falan bitti maç, birde hepimiz +200 ping'dik oyunda. Oyun sonunda herkes nefretini kustu amerika'ya, "pwned" "raped" "owned" lar havada uçuştu. Kısacası, EU Owns ... Bu da bonus olsun. http://www.youtube.com/watch?v=L1CRRVRaP0k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 US serverına nasıl bağlanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 rads klasöründeki system ve launcher cfglerde euları na yap, localenin içindeki gb yi us yap girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 farklı bi ptch fln gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yok aynı acıp giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar