Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 yıl 2011 lol oynayan mı kaldı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Geç kaldın, denilmişi var. http://forum.paticik.com/read.php?34,5668042,5674253#msg-5674253 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Deathblade said: Başlıyor gene, "aaa" yensin abi adamların hepsi ben bu oyuna başladığımdan beridir ilk 6-7 içinde 4 üyesi falan var. Adamlar iyi oynuyor da saçma sapan amumu ultileri yüzünden kaybettiler ilk oyunlarda, şimdi alsınlar da göstersinler şu amerikalılara. Adamlar çok iyiyiz diye takılıyor sürekli. GEd said: 180 bin kisi izliyor, honda bu kadar acc var midir acaba haha Birde Hon forumlarında yok sayaçlar için ekleme yapıp sayılar arttırılıyormuş, yok forumda online olan kişi sayısıda oraya ekleniyormuş, yok mümkün değilmiş diye yazmışlar. Şu oyunun artık oynandığını kabul eden, böyle bir kitlenin olduğuna inanan ilk Moba'cıya 100 binlira veriyorum. 21:00~24:00 arasi 9k queue var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Pause koymamaları çok kötü olmuş. Biraz önceki EG-Fanatic maçında dc yüzünden adamlar oyunu kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 180k yı gec demın epik ile fnatic macında 210k idi. usttekı arkadasa katılıyorum ılk mac gercekten DC sonucu kaybedıldı rahat 5 dk yoktu vayne oyunda. ashe de dogal olarak creep farkını actı. ama 2. oyun turnuvanın en iyi oyunuydu kesınlıkle, epik biraz combatlardan sonra havayada girmeyip düzeni bozmasaydı cok rahat alırlardı 2. oyunu ama yenıldıler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 LAn bir heves dl ettim kurdum girdim oda ne 9k sıra tahmini süre 20dk yapılırmı lan bu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Şimdi bakıyorumda, WHERE IS YOUR USA NOW ? Go Eu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=G_Q8LYtIZdU 46:45'den itibaren başlıyor base-race. seviyorum bu oyunu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CoiVmU4ns3s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 final macı 00:00 cest bizim saate gore tam olarak kac bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ya şimdi ben oynamaya basladım ama ilk oyunu kazandım millet bot gibi oynadı normal girdim ranked acık değil ama komik geldi hon yanında cidden daha az stressiz rahat ama anlamadım normal oyundan ranked ne zaman geçicem ilk win den sonra seal mastery acıldı ama veremiyorum birşeye herolarda kısıtlı hepsi yok bu şimdi nasıl olucak biraz açıklayabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Birde chat kanalı varmı insanlarla konusacak birşeyler sorucak yer? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 silent said: final macı 00:00 cest bizim saate gore tam olarak kac bilen varmı? 1'de Lind3r0th said: Ya şimdi ben oynamaya basladım ama ilk oyunu kazandım millet bot gibi oynadı normal girdim ranked acık değil ama komik geldi hon yanında cidden daha az stressiz rahat ama anlamadım normal oyundan ranked ne zaman geçicem ilk win den sonra seal mastery acıldı ama veremiyorum birşeye herolarda kısıtlı hepsi yok bu şimdi nasıl olucak biraz açıklayabilirmisiniz? Her hafta 10 farklı champion ücretsiz oluyor ve genelde Salı günü resetleniyor. Ranked için level 30 olman lazım, yani daha çok var. Sealleri de oyunlardan kazandığın IP puanlarıyla shoptan satın alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Lind3r0th said: Ya şimdi ben oynamaya basladım ama ilk oyunu kazandım millet bot gibi oynadı normal girdim ranked acık değil ama komik geldi hon yanında cidden daha az stressiz rahat ama anlamadım normal oyundan ranked ne zaman geçicem ilk win den sonra seal mastery acıldı ama veremiyorum birşeye herolarda kısıtlı hepsi yok bu şimdi nasıl olucak biraz açıklayabilirmisiniz? Ranked lvl30 olunca oynayabilirsin, baya surer oda. Oyunun güzel yani daha az stresli olmasi ve yenilikci olmasi mekanizmalar acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Peki ne alabilirim? ^^ assasin oynarım birde talent dağılımı alim pls hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Free herolarla oyna lvl15 olana kadar hic bisi alma, oyunu ogrenince kendin ne alacagini bulursun zaten :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ashe falan aldim ben lvl6yim daha :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ashe ıyıdır, oyunda en cok free olan hero ve turnuvalarda dahi kullanıyorlar :) http://season-one-championship.eu.leagueoflegends.com/ 20 dk sonra final var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 CML izledim en son fena degillerdi kim kaldi finale ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 fnatic msi vs aaa fnatic kazanacak herhalde bir arıza oynuyorlar. Belli olmaz tabi. http://season-one-championship.eu.leagueoflegends.com/#tournament-bracket Daha once karşılaşmışlardı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Böyle rezalet serverları olan bir oyunun bu kadar oyuncusunun bulunması da ilginç. Dreamhack sayesinde mi bu kadar tanındı bilmiyorum ama hafta sonundan beri rezillik tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Dreamhack yüzünden serverlar kötüye bağladı, bu hafta içi toparlar. Sakin ol atarlı genç arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Oyuna aşırı talep var, adamlar planlamadıkları için ellerinde patladı. Hakikaten iğrenç durumda sunucular şu anda. Ama eskiden daha da iğrençti bu bekleme sırası ile bence düzeldi biraz durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Aksine son bir-iki haftada daha da kötüleşti bence sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sıra olayı kotulestıde, sıra ile sunucudaki patlamaları engellediler eskiden sıra yokken oyunda chat sunucusuna bile bağlanılmıyordu. Şimdi sırayı aşıp girdiğinde oyun en azından gayet stabil. Bu son hafta hariç, bu hafta bozdular yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar