Popeye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 :( o son bakis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Dizinin son bölümünde olan olayların tarihle bağdaşmaması zorla bitirilmesinden mi kaynaklanıyor yoksa tarihe bağlı kalmak gibi bir kaygıları zaten yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 daha bi 4 sezon giderdi kafadan 7-8 sene atladılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 şimdi bitirdim. mideme oturdu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 o son sahne acayip güzel süpriz oldu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 inside the episode 8 http://www.youtube.com/watch?v=ZwQbMeJbKtE gillian ın mektubu gönderdikten sonra ameliyat geçirip mala bağlamasını farketmemiştim ben, o kalkarken yaptığını, nucky elini tutsun diye numara yapıyor diye es geçmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 oradaki doktor kafasına göre kesip biçiyordu hastaları. gillian uslu dururum kurtarırım sanıyordu ama doktorla konuşunca öyle olmadığını anladı ve nucky'e mektup yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 o dönemlerde psikiyatri hastalarının çektiğini kimse çekmedi ya nazi kamplarından beter hahah The Knicki izlediyseniz daha detaylı görebilirsiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 a farewell to boardwalk empire video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Sezon 2 sonu Jimmy iyiydi ya. Delikanlı çocuktu, 3 sezon daha şimdi paso birbirini sikmeye çalışanları izleyerek mi geçicek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Bu dizi iyi mi beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 gerçek erkeklerin dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Dizinin baya iyi olması bi yana, bi sürü reyiz var ya, Steve Buscemi'ler, Michael Stuhlbarg'lar, Michael Shannon'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 geçen yıl bir ay oturup izledik de, ilk iki sezon iyiydi ama gitgide saçmaladı sonra. o son sezonu hiç yapmasalarmış da olurmuş hatta. shannon'ın karakteri sylar gibi taraf değiştirme rekoru kırdı sanırım, en aptal char da oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 pic related http://i.imgur.com/DDDWex6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 nelson van eldon baba karakter lan shannon mükemmel bir performans sergilemiş ona uzanan diller kopsun inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 gelmiş geçmiş en gereksiz charlardan biri onun haçlı fbi ajanı/ezik mafya tetikçisi/deli köktendincisiydi, man of steel'de beğendikten sonra tiksindim adamdan bu dizi yüzünden. son sahnesinde "dizi boyunca bu kadar screentime alıp bu kadar anlam taşımayan bir char nasıl olur" diye sordum resmen. tam bir sıfıra sıfır, elde var sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 yav he he gürcü charı o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 4 satırlık bir paragraf nasıl 4 ten fazla saçma fikir içerebiliyor hayret ediyor insan. god bless sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 "fikrim yok ama dellendim, şahsa saldırayım madem" -randomly generated paticik msg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 yio, niye delleneyim. şöyle ki ; gelmiş geçmiş en gereksiz charlardan biri / değil onun haçlı fbi ajanı/ezik mafya tetikçisi/deli köktendincisiydi, / bu adama ayrılan gereksiz bulduğun uzunluktaki sahnelerde, 5. sezonluk kitap gibi dizide çok uç noktalarmış gibi ifade etmişsin. yanlış. man of steel'de beğendikten sonra tiksindim adamdan bu dizi yüzünden. / man of steel de beğenip boardwalk emprie da tiksinmek her kula nasip olmaz. tebrik. şey gibi, baba 3 te ikizleri beğendim ama mario puzo ilk kitabı yazmasaymış da olurmuş yada abi h.g.giger alien serisinde ne arıyor yha yada godfellas tarzı dramalar pulp fiction dan sonra tat vermiyor yia gibi. ibret alındı. son sahnesinde "dizi boyunca bu kadar screentime alıp bu kadar anlam taşımayan bir char nasıl olur" diye sordum resmen. / dizinin temelleri, ayırdığı vakti açıklamakla geçmiyor, karakter örgüleri tamamlanıncaya kadar devam ediyor. zaten 5. sezonun ortalarından sonra ipi çekildiği için alelacele bitirdiler. tam bir sıfıra sıfır, elde var sıfır. / hayır. 1+1+1+1=4 5. sezonu ben de katmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 gereksiz çünkü diziye sokulduğu rolde diziye bir etkisi olamadı, yerine başka ajanlar koydular sonra gidip. bundan sonra zorlama karakter değişimlerine girdi, bunların hepsini toplayınca da dizide ne işe yaradı, toplamda hiçbir şeye. başka alanlara kamera sokmuş olmak için dahil ettiler paso ki hem karakterin paso 180 derece dönüşleri zerre inandırıcı değil, hem de girdiği durumlar zorlama. hele o al capone ile son sahneler tam bir saçmalık furyaıs. rome dizisinde kleopatra filan göstermek için titusu filan sokmuşlardı, onun ayarında saçmalık burdaki de. man of steelde belli, oturmuş bir charı oynamışken burada dansöz gibi her sezon başka yöne kıvıran, ne idüğü belirsiz, üç ayrı charın yapıştırılmış halini oynuyor, kendi suçu değil ama tiksinç yani. sylar vardı böyle senarist her sezon değiştiriyordu bir iyi oluyordu bir kötü oluyordu, burada da benzer. koy iki ayrı char, onları göster, aynı adamı kullanıp tasarruf edeyim diye zorlama rollere gökten zembille indirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 neyse, etkisi olmadı diyorsan, ben hiç başka birşey anlatmaya yormayım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 bu dizi bitmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar