Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boardwalk Empire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
keldron said:

Hbo dan babam çıksa izlerim ya.Hoş deadwoodla carnivale yaptıkları unutulmadı;ama olsun güzel dizi olucak belli zaten.

Yani yazılanlar vs. doğruysa eğer Deadwood için yaptıkları da normal geldi. Ha üç sezon çekilmiş bir diziye özel bir bölüm olsa bile final yapılmalıydı ama orada haksızlar, yine de o kadar masraflı bir dizi için fazla bile dayandı.
Mesaj tarihi:
Hala yavaş ama ısınıyor ufaktan.Esprilere bittim, Nucky ufaktan FBF modunu göstermeye başladı.

Nucky'nin Jimmy'ye kumarhanedeki verdiği ders inanılmaz, git bokunla oyna tadında.Capone'nin basın açıklamasını kaçırmayın.

Btw /Shame on "Jimmy's Mom" and "Agent Nelson"

Mesaj tarihi:
dizi çok iyi.

2. bölümde çok güzeldi.hani öyle aksiyon yok ama kesinlikle sıkıcı değil.ve oyunculuk baya iyi

yukarda arkadaşın dediği sahnede çok iyiydi.naki reyis
Mesaj tarihi:
2. bölüm gerçekten çok iyiydi. Yani büyük ihtimal hiçbir zaman aksiyona vurulmayacak bu dizi böylesi bile izlettiriyor kendini

2. bölüm

Jimmy tamamen boka battı, Nucky acıyıp büyük ihtimal yanına geri alacak fakat, her ne kadar hak etmiş olsa da bunu üzüldüm lan haline

Mesaj tarihi:
Nucky karakterini çok begendim ben.

Tam badass, vahşi mafya babası falan değil şu an. Düzenbaz evet ama mobster değil. Ama oraya dogru yol alacak mı göreceğiz. Konusu bu bence herhalde bir noktada.
Mesaj tarihi:
aquila said:

joe pesci guest olarak agiz burun kirsin bi ara.

Yeterki gelsin ağız burun kırsın, her diziye konuk oyuncu olarak katılabilir, çiçek taksiden, susam sokağına kadar.
Mesaj tarihi:
bu bölümde çok iyiydi.son zamanlarda keyifle izlediğim tek dizi herhalde.

nucky amcamda bayan şıroderi alacak bence.o spastik hatundan nefret ettim
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...