Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 quaresma'yı görmek için maçı izleyebilmek isterdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Quaresma Mr. T olmus resmen. O ne sac ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 antremanlar bile daha zor geçiyordur bu maçtan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bitti ilk yarı tek golle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bu beşiktaşın işi zor gutide gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 şu takıma karşı biile çok kötü beşiktaş. 2 oldu nihat yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 yeni hoca, yeni taktik, yeni oyuncular. normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ben gpolü gazete büfesinden alışveriş yaparken gördüm ama büfecinin yüxü düştü neendir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 hahahaahahaha q7 ye bak. o nası penaltı kullanmak öyle haha kaçması çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 penaltı q7 attı dışarı AHAH Spiker çok fena öt oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 BiTcH_oFBaT said: yeni hoca, yeni taktik, yeni oyuncular. normal bence. şu kadroda geçen seneden olmayan bi q7 var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 23 korner kullanıp 2sinde etkili olabildi ancak beşiktaş aha 24geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 aha 3 nobre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 öyle bi yazmışsınız ki pozisyona giremiorz sandım. hazırlık maçı havasında maç, normal yani şu an ki durum. tabiki fark olmalıydı ama şu an schuster herkesi deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 4-0 olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Tamam, yeter 3 tane, daha fazla atmayın ayıp. Ya da adamlara 1 gol verin siz de bi tane daha atın gol hevesleri kırılmasın. 4-1 yeter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 macin tamamina bakmadim su müthis denilen q7 nasildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Q7!!!!!!!! Adamın hareketleri mest ediyor ya, 2 güzel hareket yetiyor valla. Penaltıyıda illa 90'ana asmak istedi adam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 konusmka icin erken ama bu besiktas gol atamasi lazim cunku cok yiyecegi belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Yuh be Serdar Özkan sol ayağıyla 90'a çakmış, yüzyılın balımıydı acaba? Gs'liler seyreden varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Valla gayet güzel attı da ben yine de bala vuruyorum, kariyeri boyunca bi daha yapamaz onu gibi geliyo =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Serdar Özkan ve Gol bana iki ayrı kutup gibi geliyor, alışmışız nede olsa =D Bu maçta Q7 güzel oynadı, Tabata biraz kıpırdandı, Nihat iyiydi, bobo tutuktu, Necip sonradan girdi topa bile deymedi sanırım, Toroman fazla agresifti, Ernst uyuyordu, deli ibrahim yine deli deli hareketler yaptı =P, Sivok pek oynamadı, topda gelmedi zaten, Hakan'da anca 2-3 defa deydi topa, Nobre beleşe gol attı, bir tanede suratıyla atıyordu neredeyse adam sırf bal, Ekremde bişi yapamadı , Ermanmı erhan mı oda iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 offf şu nobre oyuna girince direk kapatasım geldi tv'i beleş gol attı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Yav Yıldırım Demirören sen ne biçim adammıssın ya.. Rakip takım taraftarlarını kıskançlıktan çatlatacak duruma getirdin ya helal olsun.. Madem şu kadarcık aklın vardıda 10 sene niye çıldırttın taraftarı.. Kendi takımlarına bakmıyorlarda Q7 nin arkasında Ekrem Dağ oynuyor diye suçluyorlar beşiktaşı artık.. Tabi Q7 ile aynı bölgede oynayan takımlarındaki oyunculara baktıkları zaman biraz canları sıkılıyordur doğal olarak.. Birde çok gol yiyen arkadaşlar 3-0 biten maçtan nasıl böyle bir çıkarım yaptılar. Ha çok gol yeriz ama yediğimizden bir fazla atarız bizde o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar