Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 http://img14.imageshack.us/img14/3179/fotorafo.jpg İkinci kez başıma geliyor. Karşınızda Süper(!) Boy patates. Şaka gibi. Yemeksepeti değiştireceğini söyledi de, olan tabi ki yine bana oldu. Bekleyelim bi 30 dk daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Az ye! uyarısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abartmışlar. bu mc donalds ya da burger king'in paket servisi hiç çekici gelmiyor. denemedim hiç. söyleyin 2 lahmacun ayran. cok daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 çok büyük bir 'sorunsal' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yemek sepetinden sipariş ettiysen bas sıfırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ahah küfür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Allah başka dert vermesin kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sorunsal ne kötü bir kelimedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Açlıktandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ShadowFax said: abartmışlar. bu mc donalds ya da burger king'in paket servisi hiç çekici gelmiyor. denemedim hiç. söyleyin 2 lahmacun ayran. cok daha iyi bence di mi? bi tantuni şalgam ya da.. 1000basar mekdanıldsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 evet abi eve bi de kazığa getiriyorlar, soğuyor fln olmuyor. Çek 2 lahmancun, 1 ayran, yarım porsiyon çiköfte sora çıkma evden, leş gibi kok tüm gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 mc'te burger'da bi tavuk burgerini seviyorum. bir de barbekü sos güzel. diğer herşey tırt. hadi diyelim lahmacun kokutuyor. gidin abi oturdugun yerdeki bi esnaf lokantasına. arap tava + pilav + cacık + salata isteyin. mis! not: arap tava'yi dün denedim. patlıcan agırlıklı etli bir yemek. yanına beğendi de aldım. Efsane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Getiren adamın içi kıyılmış biraz atıştırmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 AHAHAHA ben de ekmeğin dirseğini yerdim hep.. hâlâ da yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Patates hala gelmedi. Yemeksepeti ile tekrar konuştum. Mcdonaldsın yetkisi arayacakmış beni. Bi patates için çektiğim rezilliğe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 manevi tazminat davası aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 menünün hiç bi anlamı kalmadı senin için. Hamburger coktan bitti. patatesi kuru kuru yiyeceksin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 amerikada olsa dava etsen kazanırdın bak.. medeniyet ülkesi olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 eskiden millet kebap lahmacun yerdi sadece göbek yapardı. Simdi degisti millet bunları yiye yiye bok cuvalı gibi geziniyor ortada. Tüm vücut sarkık. Az diyet yapın ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ShadowFax said: menünün hiç bi anlamı kalmadı senin için. Hamburger coktan bitti. patatesi kuru kuru yiyeceksin :/ sen bide eriyen buzlardan sonra colanın halini gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 patatesi mi bekledin kolayı içmek için? büyük hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bende kendimi sorguluyorum şimdi neden böyle bir hata yaptım diye http://www.proteinpower.com/drmike/wp-content/uploads/2007/03/mcdonalds-fries.jpg böyle patates geldi şimdi. isteyince oluyormuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Loxias said: Patates hala gelmedi. Yemeksepeti ile tekrar konuştum. Mcdonaldsın yetkisi arayacakmış beni. Bi patates için çektiğim rezilliğe bak. kızarmış patates yemeyin zaten ya. geçen kfc'ye gittim 12'lik extreme menü aldım, nefisti, patatesi yemedim bıraktım. böyle yerlerde patates kızartması hem çok yağlı oluyor hem de tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bella said: manevi tazminat davası aç. ahdsflkadfsjh mcdomalts pattislerimi haciliyo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Abi işin ilginç tarafı da şu; mesela büyük seçim big king menü aldın, hamburger 500 kcal, patates 400 kcal. 500'lükle doyarken öbürünü direk göbeğe atıyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar