fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bence paralarımızı gömlek cebinde taşıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 gömlek giymeyen adamın parası yoktur zaten o yüzden sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 damar izi olayı varsa kopyalanamıyor şuanın teknolojisi ile. sırf parmak izine bakmıyorsa yeterince güvenli. rahat rahat dokanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 çok güvenli denen abd rfid pasaportlarını kırmalarını 1 gün sürmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 mani said: damar izi olayı varsa kopyalanamıyor şuanın teknolojisi ile. sırf parmak izine bakmıyorsa yeterince güvenli. rahat rahat dokanın. ehehe büyük yanılgı, 2000 filandı sanırım bi firmada parmak izli sistemler kodluyordum(işyerlerinde var ya sürekli lütfen tekrar deneyin diyen o işin sorumlusu benim :)), o sistemlerin defalarca kırıldıgını gördüm, o lazerler eğer ki bi de dışarıdan okuyorsa çay bardağının üzerindeki parmak iziyle okutulduğunu gördüm 1-1 aynı parmak izi algılanan iki kişiyi gördüm.. kesinlikle %100 güvenli değil, ha retina ayrı o çok daha fena bi sistem yanılgı payı çok daha düşük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 damar diyorum abi damar. damarlı parmak. damarlı iz. parmak izin değil yani. dışardan çok yakından fotoğrafını bile çeksen parmağın istediğin kadar çalışma yap orjinal fotoğrafın üzerinden yeterli olacak şekilde damar izi haritasını oluşturamıyorsun. parmağı veya avucu direk okuyucunun üzerine koyman lazım. yani sen istemeden yapılması imkansız. anca zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 imkansız diye bişey yok, zamanı gelmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 e tabi bugünün şartlarıyla imkansız gibi. 5 sene sonra ne olur bilinmez. infra red le damar izine baktığı için dokunmayada gerek yok. çok kısa bir mesafeden avucu veya parmağı göstermek yetiyor. tabi iş bankasının kullandığı nasıl bilmiyorum. eften püften birşey olabilir ilerde güvenlik sorunlarına neden olabilir o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Coder said: mani said: damar izi olayı varsa kopyalanamıyor şuanın teknolojisi ile. sırf parmak izine bakmıyorsa yeterince güvenli. rahat rahat dokanın. ehehe büyük yanılgı, 2000 filandı sanırım bi firmada parmak izli sistemler kodluyordum(işyerlerinde var ya sürekli lütfen tekrar deneyin diyen o işin sorumlusu benim :)), o sistemlerin defalarca kırıldıgını gördüm, o lazerler eğer ki bi de dışarıdan okuyorsa çay bardağının üzerindeki parmak iziyle okutulduğunu gördüm 1-1 aynı parmak izi algılanan iki kişiyi gördüm.. kesinlikle %100 güvenli değil, ha retina ayrı o çok daha fena bi sistem yanılgı payı çok daha düşük.. 2000 den bu yana baya şey değişmiştir. Mühendisler boş durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 o sistem olarak değişmeli damar izi filan bilmiyorum ama bi obje üzerindeki şekilleri algılayıp matchlemek prosedür olarak güvenli değil... insanların ulaşamayacağı dna, retina gibi şeyler eyv.. ama parmak izi ııııhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 GEd said: 2000 den bu yana baya şey değişmiştir. Mühendisler boş durmuyor elbette gelistirmislerdirde, eldeki datayla zamanla yapabilceğinin sınırları var. hadi desekki opticler gelisti, matchig icin kullanacağı detayı isleyecek hardware gelisti, daha kısa zamanda daha cok detay görebiliyoruz. e diger tarafta gelisti. yanı dusting falanı gectim, baya fotoraf cekerek parmak izi alırım ben nolcakki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 dasaaa said: http://www.youtube.com/watch?v=MAfAVGES-Ycahaha fotokopi lan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 acsiniz fakirsiniz bide 3. dünya ülkesisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 fotokopi ayıp olmuş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Esas önemli soru, parmağı 3 kere yanlış basınca, parmağı makine yutar mı? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ne kadar doğrudur bilmiyorum ama sitede şöyle bir ifade var said: Sadece canlı parmak kullanılabilir, çünkü işlem sırasındaki kan akışı önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 önemli olan bunu o hayvanların da bilmesi, parmak gittikten sonra pardon deyip geri vermezler parmağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sabancının banka hesabı ile ahmet ağanınkinin aynı olmaz kanısındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 fastreloader said: çok güvenli denen abd rfid pasaportlarını kırmalarını 1 gün sürmemişti. yup.. bu ikisi farklı ama. ben sadece barnah diye koydum mythbustersı bunlar damar üzerinden çalışmışlar.. hitachi yapmış caponlara 2005yılında. o zamanlar kışın soğuktan dolayı milletin accountlara ulaşamama durumu olmuş. -sooğuktan ellerin, barnahların, damarların iyice büzüşmesi ve hatta kuruyup düşmesi swh hedesi- ama millet parmaklarını keselim de alalım paracıklarını diye düşünebilir.. tabii giderek artan bir oranla sık sık fişlenmek de ayrı bir dert.. defconların birisinde biometric iz kullanarak açılan giriş kapılarına sızıyorlardı elemanlar. sizin parmak ve damar izinizi kopyalıyorlardı.. bunu henüz bir şeyi açmak için kullanabildiler mi bilemiyorum. ama kopyalanabiliyor olması lazım.. -tabii bulunduğunuz yerde çok dikkat edilmeyen bir biometric tarayıcı kullanıyorsanız- isteğe bağlı olan durumlar için şifreye devam etmeyi düşünüyorum yinede.. en azından bir kaç sene daha.. sonra zorunlu hale gelmesi muhtemel gibi duruyor bana.. ama güvenlikten çok kardeşim falan ihtiyaç olduğunda benim bıraktığım kartla para çekebilsin isterim.. budur ağır basan sebei.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bu zorlama güvenlik önlemlerinin, ortalama ınsanın hayatını zehir etmesi baıyyo benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bankamatik her zaman kart sistemi ile olmali size 2 sifre verilmeli ikiside en az 8 haneli olmali, bunlardan biri guvenli sifre digeri polise haber veren sifre, egerki ilkini girerseniz bi sorun yok, ama ikincisini girerseniz o zaman atm hem parayi verecek hemde o bolgeye polis cagiracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bizim polis gelene kadar 5 6 kişiyi daha soyarlar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Kötü ya. Bu yaşıma kadar parmak izi vermeden geldim, bundan sonra mı alacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bi şekilde alıyorlar burda olmazsa pasaport, pasaport olmazsa askerlik, askerlik olmazsa uyuşturucu kaçakçılığı fuhuş vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Behlul said: bizim polis gelene kadar 5 6 kişiyi daha soyarlar orda üstüne gelen polisi de soyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar