Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parmakizi ATM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam artık seni soyarken üstündeki para ve telefonlar yetinmeyerek, sahip olduğun bütün nakiti alabilecek. Millet bankaya para koyamaz hale gelecek, sonra hoş geldin yastık altı muhabetleri.

Gaspta devrim yaratacak kolaylık. Memleket olarak ileri gidiyoruz.
Mesaj tarihi:
Abi ne gerzek adamlar bunlar. Dunyanin en guvenlisi olarak addedilen parmak izi sistemleri bile biraz ugrasiyla asiliyor.

bkz : mythbusters.
Mesaj tarihi:
Evet di'nin dediği gibi. parmak izini kopyalamak çok aşırı zor bi olay değil hakkaten.
007 filmlerinde bile izledik. soğuk su bardağını veriyosun adama al sana parmak izi filan falan :P
Mesaj tarihi:
di said:

Abi ne gerzek adamlar bunlar. Dunyanin en guvenlisi olarak addedilen parmak izi sistemleri bile biraz ugrasiyla asiliyor.

bkz : mythbusters.

ben de onu diyecektim şimdi. sadece tek parmakizi girişi çok salakça olur yalnız..

yani yanına şifre girişi şart..
Mesaj tarihi:
ya hırsızını geçtim çalcak olan her şekil çalarda

ulan anamızın babamızın kartını onlarda bizim kartımızı kullanamıcak herhangi bi durumda.o salakça yani

şifre diye birşey var
Mesaj tarihi:
Kartı koydu + parmağını o yere koydu = para çekti
Kartı çalarım + parmağını koyarım = param olur

-E çalışmadı?
-Bozulmuştur. Dur bi tane daha bulalım, belki bu sefer çalışır...

Sorun isteyenin parmak izli ya da damar izliye geçmesi değil. İsteyen geçer elbet ama gaspı yapacak adam bunun farkını bilmez, bilemez ki.
Mesaj tarihi:
ya parmak izi her yerde sıkıntılı, bilmiyorum ne kadar para yatırcaklar bu işe ama. Uygun fiyatlı parmak izi tarama aletleri acayip işe yaramaz, parmak terliyken tanımaz, yok efenim bi iş yaparsın tanımaz ölme eşşeğim ölme..

Teoride güzel, pratikte yalan olur gibi geliyor
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

ama şimdiye kadar görmüş olduğum aksiyon filmleri kesik parmağın iş gördüğü şeklinde bir kanı yerleştirmiş durumda zihnime.

polisiye dizisi izleye izleye bu olayı ezberledim.

önce parmağı keseceksin... mutlaka.
  • Yeni Oluştur...