dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 aoe ile karıştırmamak lazım tabii.
Desu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Desu said: hacibekirlokumu said: o zaman evet bence de gece satışına gitmelisin, ben 22'sinde vermeme rağmen (3 civarı verdim , satış 22 sabahı açılmış), ben de gidecem. Giderim gece satışına, alırım normal versiyon. Kız arkadaşım da istiyo zaten SC2 -beta da oynadı- CE verirse D&R'dan ne ala, normali kız arkadaşım oynar. Yok D&R para iade ederse bi tane daha alırım normal 2 tane normal versiyonla oynarız kız arkadaşımla. Herkes mutlu olur. Benim de düşük de olsa CE alma ihtimalim olur. @hacibekirlokumu: webden yaptığım CE siparişini iptal ettirdim çünkü belli ki patlayanlar arasında olcam. Kredi kartına parayı iade edecekler. d&r ı aradım, gece uykumu uyuyup sabah oraya gittiğimde benim adıma bi CE ayırmış olacaklar. Hayat daha güzel görünmeye başladı gözüme..
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 dreagloth said: Ben gittim dnr`a verdim ismimi telefonumu, ayırın gelip alıcam dedim tamam abi dedi eleman. aynen benimde telefonumu aldı gelince ararız gelmezse başka dükkandan getirtiriz dedi ce'yi. bide fazla ilgi beklemiyoruz okadar illaki olur dedi elimizde.:S
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Karaborsa stayLa http://urun.gittigidiyor.com/StarCraft-2-Wings-Of-Liberty-Collectors-Edition_W0QQidZZ29266128 375 Lira
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Desu said: Desu said: hacibekirlokumu said: o zaman evet bence de gece satışına gitmelisin, ben 22'sinde vermeme rağmen (3 civarı verdim , satış 22 sabahı açılmış), ben de gidecem. Giderim gece satışına, alırım normal versiyon. Kız arkadaşım da istiyo zaten SC2 -beta da oynadı- CE verirse D&R'dan ne ala, normali kız arkadaşım oynar. Yok D&R para iade ederse bi tane daha alırım normal 2 tane normal versiyonla oynarız kız arkadaşımla. Herkes mutlu olur. Benim de düşük de olsa CE alma ihtimalim olur. @hacibekirlokumu: webden yaptığım CE siparişini iptal ettirdim çünkü belli ki patlayanlar arasında olcam. Kredi kartına parayı iade edecekler. d&r ı aradım, gece uykumu uyuyup sabah oraya gittiğimde benim adıma bi CE ayırmış olacaklar. Hayat daha güzel görünmeye başladı gözüme.. parayi hemen iade ediyorlarmi? gerci yarin pazar ordan patliyabilir hangi d&r a ayirttin? gidiyim olmadi yarin caddedeki ile konusiyim
Desu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 3 iş günü içerisinde iade ama Pazartesi büyük ihtimalle banka işlemi yapar olmadı salı günü illaki, Etiler D&R
Desu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 geç önsiparişler patlicak telefonla ayırtılanlar patlamicak
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Desu said: geç önsiparişler patlicak telefonla ayırtılanlar patlamicak bir de ben 6 taksit yapmıştım , parayı da 6 taksit şeklinde geri geri öderler iptal edersem pfff :( elimi kolumu bağladın D&R allah cezanı verecek.
Desu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 hacibekirlokumu said: Desu said: geç önsiparişler patlicak telefonla ayırtılanlar patlamicak bir de ben 6 taksit yapmıştım , parayı da 6 taksit şeklinde geri geri öderler iptal edersem pfff :( elimi kolumu bağladın D&R allah cezanı verecek. bence sen alıcaksın. çok erken sipariş vermişsin çünkü
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Desu said: hacibekirlokumu said: Desu said: geç önsiparişler patlicak telefonla ayırtılanlar patlamicak bir de ben 6 taksit yapmıştım , parayı da 6 taksit şeklinde geri geri öderler iptal edersem pfff :( elimi kolumu bağladın D&R allah cezanı verecek. bence sen alıcaksın. çok erken sipariş vermişsin çünkü valla internet'e açıldıktan 6 saat sonra verdim , bana pek erken gibi gelmiyor.
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 indirdim oyunu dijitali bekliyorum ben şahsen
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Arkadaşlar quote larınızı harcamayın bu kadar.
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 abi nasıl ayırıyosunuz telefonla ben aradığımda ayıramıyoruz dediler
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 sen aramican zaten, bir kız arkadaşına aratacaksın
gamersbox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 STARCRAFT 2 SATIŞ FİYATIMIZ 75 TL dir. PRE-ORDER SİPARİŞİ ALINIR http://forum.donanimhaber.com/m_41555111/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41555111
Desu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 gamersbox said: STARCRAFT 2 SATIŞ FİYATIMIZ 75 TL dir. PRE-ORDER SİPARİŞİ ALINIR http://forum.donanimhaber.com/m_41555111/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41555111 Zarar güden bir şirket misiniz? Oyunun en ucuz olduğu ülkede bile oyun 75 TL değil.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Sendit'ten CE pre-order ettim, "Awaiting Stock Pick"... Heyecan yaptim.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 shopto'nun verdiği kargo kodu ptt'de hala gözükmüyor. salı gelsin nütfeen
Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Eminim şimdiye kadar 2-3 kez yazılmıştır ama yeri gelmişken sistem gereksinimlerini birisi tekrardan yazabilir mi :p
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Ciprian said: Eminim şimdiye kadar 2-3 kez yazılmıştır ama yeri gelmişken sistem gereksinimlerini birisi tekrardan yazabilir mi :p http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=26242&locale=en_US said: PC Requirements PC Minimum System Requirements*: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Updated with the latest Service Packs) with DirectX® 9.0c 2.6 GHz Pentium® IV or equivalent AMD Athlon® processor 128 MB PCIe NVIDIA® GeForce® 6600 GT or ATI Radeon® 9800 PRO video card or better 12 GB available HD space 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/Windows® 7 users) DVD-ROM drive Broadband Internet connection 1024X720 minimum display resolution PC Recommended Specifications: Windows Vista®/Windows® 7 Dual Core 2.4Ghz Processor 2 GB RAM 512 MB NVIDIA® GeForce® 8800 GTX or ATI Radeon® HD 3870 or better *Note: Due to potential programming changes, the Minimum System Requirements for this game may change over time. http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=38579&parentCategoryId&pageNumber=1&categoryId=7040
Öne çıkan mesajlar