aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 anca 1 ay sonra alabilicem lan, o da alırsam, almayadabilirim, belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 D&R'dan alınca 27 temmuzda elinizde olmaz bence. 27 temmuz + 3 iş günü içinde gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Gecikme konusunda yorum yapmadılar, ama 1 haftayı geçerse ellerinde kalmayıp gelen 2. partiden falan yollarlarsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 CE'nin 2. partisi yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 27sinde tunalı d&r'a gitçem. eğer daha ilk günden kalmadıysa nerd rage olurum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Helal Gökhan,ben de yazacam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Vatan'da 129 lira standart paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Blizzshoptan SC1 keyini dolar bazından alıp battlenet accountuma ekledigimi hatirliyorum 14$-14€ farkı yüzünden. avrupa servarına girmiştim oyundada. sc2 dede aynisini yapabilicezmi acaba yoksa key direk amerika olarakmı gelir. 50-60 dolara alabilecekken € olarak girsin istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 sc 1 de regional restriction yoktu sc2 aynı wow gibi tamami ile regional restriction var us. sitesinden alırsan us serverlarında oyayabilirsin sadece sakın o hataya düsmeyin alırken dio zaten "you are in Turkey so we suggest you to use eu client" diye dijital download yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 vay ananıninolay birader abi tamam yapmışlar oyunu da ucuz plz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 digital almanin bi mantıgı yok ya resmen http://www.offgamers.com/starcraft/starcraft-ii-eu/starcraft-ii-cd-key-c-4183-5988-5989.ogm box alsamda ayni paraya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ayni paraya geliyorda ayni gün gelmiyor bide. 27si online olabilecegimi sanmıyorum. salı günü iş var bi kere. aksama kadar sömürürler heryerdeki boxları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://www.g2play.net/store/Starcraft-2-Digital-Download.html G2PLAY Price: €56.49 i want the cd key in premiere day and send me the game box later to my european nongerman adress + 8,50€ ---------------------------------------------- G2PLAY Price: €42.99 i want cd key only via email Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Birisine rica etsen belki senin yerine birisi alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 g2nin olayi hosuma gitti belki öyle alırım. baslarım oyuna gününde. 1-2 hafta sonrada kutusu gelir ama aral cok sinir etti beni tüküriyim parasına. bide leş gibi kutulama yapiyor aral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Ben olsam g2 den bişi almam. bi diablo cd key aldım kaç kişiye sattılarsa birisi giriodu key ile haftalarca adamlarla mailleştim yeni key verdiler sonunda, bunda da aynı sorun oldu bende paypala şikayet ettim sonra şikayeti kaparsan key vericez dediler bende kapadım keyi verdiler, ancak ugraşmaya değmez bence ucuza almak için. Dandik diablo2 cd key için çile çektim. tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bu collector edition lar her magazaya gelicek mi.vatanbilgisayara veya d&r a gitsek sabah bulabilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 shopto.net'den dispatch edildi diye sms geldi. süper. bir ihtimal salı, olmadı çarşamba elimde olur diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Salı elinde olur, ama pazartesi sabahı ara. Aynı takip numarasıyla ptt`de arayabilirsin, son gittiği şubeyi ararsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 D&R Websitesinde 179.99, Fiyat, Gayet Normal. Hee daa önce söylenmiş zaten neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 amazon takip numarasi vermis ama siteye girince yok öyle bir numir cik git diyor. edit: az önce denedim artik gösteriyor yolda benim emanet geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 sabonis ne zaman vermiştin sparişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 dreagloth said: Salı elinde olur, ama pazartesi sabahı ara. Aynı takip numarasıyla ptt`de arayabilirsin, son gittiği şubeyi ararsın. eyvallah, süper olur valla 27'sinde alabilirsem. benim yerme kardeşim alabilir mi ptt'ye gidip peki? kimliğimi versem mesela? Daesu said: sabonis ne zaman vermiştin sparişi 21'inde verdim ben siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Sen pazartesi ara, onlar salı getirir. Kardeşin de kendi kimliğiyle alabilir, sonuçta elemanlar apartman görevlilerine bile bırakıyorlar istersen. Garantilemek için gideceği şubeyi ararsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar