LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Izmir'de oturanlar, Alsancak D&R'a 2 adet CE geldi ve fiyat 200 TL. BestBuy'da 170 lira, ama kac adet var bilmiyorum. MediaMarkt'ta SC2 ozel satisi yapti gece gazeteye ilan vererek. Oraya bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 aradım şimdi geldi dediler yarın elinizde olur dediler. içerenköye gidip alasım var da nasıl olacak hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Flassh said: oha royalmail çok hızlı dün kargoya verildi dedi bugün türkiyeye gelmiş artık ptt 4 günde getirir,daha sitesinde gözukmuyor :/ Mon, Jul 26, 2010 at 1:51 PM bu Dispatch saatim. daha varmamıs royale göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 D&R larda falan şu an var mı oyun? Gidip almaya çalışıp "Kalmadı" ile karşılaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Benim CE sendit'ten 25'inde despatch olmus fakat reference number vermediler o yuzden royalmail'den yada bizim postadan track edemiyorum. Nerde benim reference number'im yahu, sadecec order number var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 shopto'dan ce siparişi verip, eline ulaşan oldu mu? ucuz olsun die shoptodan sipariş vermeyi düşünüyorum. eğer kargodan fln sorun çıkarmıyolarsa alıcam ordan. 1 ay içinde elime geçse sağlam şekilde bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Shopto Türkiye'ye CE göndermiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 peki ce'yi almak için şuan önerebileceğiniz site var mı? elinde kalan ve tr'ye gönderen? sendit de sadece UK'ye gönderio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 LathspeLL said: Benim CE sendit'ten 25'inde despatch olmus fakat reference number vermediler o yuzden royalmail'den yada bizim postadan track edemiyorum. Nerde benim reference number'im yahu, sadecec order number var. abi sendit'ten yollanan postalar takip edilemiyor :( mail atmıştık öyle bir servis'imiz yok diye döndüler. Ayrıca 30 gün içinde ulaşmaz ise mail'ini değerlendirmeye alıyorlar, yurtdışı gönderimlerde 30 gün öncesinde mail atarsan, " daha süren gelmemiş az bekle sen şşş" diyolar sadece. Umarım bizim AOC'da yaşadığımız sıkıntıyı yaşamazsın :( Birinden trial bul başla bence hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ankara korudaki best buy da ne kadar acaba? Giden oldu mu normalden daha mi ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 LombaK_Knight said: D&R larda falan şu an var mı oyun? Gidip almaya çalışıp "Kalmadı" ile karşılaşan var mı? ce için bugün nişantaşı d&r kalmadı dedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bayrampaşa forum istanbulda var.kocaman bir mağaza varya elektronik vs satan yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ptt in sitesinde gözukmuyor benim kargo ya :/ sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Antalyada yer gök CE olmuş, hem migrosta hem özgilekte ki D&R'larda 4-5 er tane duruyor öyle. İş çıkışı gidip kaptım birini hemen ama ilk alan sizsiniz dediler. Yani almak isteyenler çok rahat istediği yerden alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Son CE'yi ayırmışlar bana Nişantaşı D&R'da, sevindim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Flassh said: ptt in sitesinde gözukmuyor benim kargo ya :/ sinir oldum benimkide royal mailden daha düşmedigi halde pttde görünüyor istanbuldaymış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 gittim ptt'ye aldım. normalde yarın gelecekti ama şu anda elimde duruyor. shopto'yu sevdim valla. adamlar 23'ünde yolladı 28'inde elimde olacaktı ben gidip almasam. harika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 upim kadıköydeymiş. nası bulucam burayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?27,5005490 2. CE elime geçince pati ahalisinden birine kakalayayım dedim =D ilgilenen olursa daha kargo kutusundan bile cıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bulamadımki telini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 0 216 577 38 82 arayıp anlat derdini, gerekli yere yönlendirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 saol arıycam su önümdeki iş bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bizimkiler gelmiştir diye postaneye gitmiş. Adam "p.tesi gümrükten çıktıysa bir gün ayrılmasına, bir gün acıbademdeki dağıtım merkezine gelmesine, bir gün bize gelmesine, bir günde size iletilmesine gider" demiş. Cuma'ya elinizde olur falan demiş yani. Yinede ptt'ye gidilip rush yapılmalı bence =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Redeagle said: Bizimkiler gelmiştir diye postaneye gitmiş. Adam "p.tesi gümrükten çıktıysa bir gün ayrılmasına, bir gün acıbademdeki dağıtım merkezine gelmesine, bir gün bize gelmesine, bir günde size iletilmesine gider" demiş. Cuma'ya elinizde olur falan demiş yani. Yinede ptt'ye gidilip rush yapılmalı bence =/ 1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / KADIKÖY, 00862 - 34158 26/07/2010 19:52:07 2. Teslim Alındı İSTANBUL / KADIKÖY DAĞITIM Giden Servisi - 34752 27/07/2010 14:29:21 3. Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / KADIKÖY DAĞITIM, 34752 27/07/2010 13:19:37 4. Teslim Edildi - 34752 27/07/2010 17:10:21 upim bu arada topkapı'da benim bildiğim. kadıköy dağıtım kadıköy'de kadıköy de dl aslında içerenköy'de. upim'den 2 gün sonra (bugün) elimde olacaktı, ama dün ben gidip aldım dağıtım'dan kendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar