Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya kupası'nın en iyi 11'leri (Favorileriniz)

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Lahm hem sağda hem solda oynayan bir adam. Bu kupada sağda oynadı, Euro08de solda.

Ha, illa bu kupadaki yerine göre yapacaksak Lahm yerine Contreao diye değiştiririm.

abi euro 08'de de sağda oynadı. Lahm sağ bektir zaten, sadece önemli birkaç maçta solda bekte oynadığını hatırlıyorum ki o da zaten sol bekten çıkıp topu sürerek gol atmıştı bize mesela,

sol bekte normalde tek başına Jansen vardı ki o kupada daha tecrübesiz ve nasıl desem, pek gelişkin bir adam olmadığıdandan Lahm birkaç maç sola çekilmişti. Onun yerine de sağa Fritz çekilmişti sanırım, tam hatırlamıyorum da işte Lahm, Munih'te artık sağda kendini gösterince solda alternatif olacağına sağın değişilmezi olduğunu kabul ettirdi herkese
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

ronaldo'dan sonra en golcü futbolcurdan biri. çok zeki bir adam, tam bir golcü. daha iyisi yok.

oyun tarzını hiç beğenmiyorum ben nedense. takımının oyununa katkısı yok gibi geliyor, jardel'e benzetiyorum aslında biraz. tamam golcü ama, takım dökülünce takımı toparlayacak bir adam değil.

hele ki villa varken kadroya almak hiç olmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 400 tane kombinasyon yaparım simdi ofisteyim ugrasamıcam dfhd.

Yalnız maicon hiçbir kadroda yok, messi de öyle. A.sanchez i 1 kişi kullanmıs.
4-3 2-1 falan çok güzel en ler çıkar.

en iyi defans ispanya-brezilya arası kurulur her türlü.

ileri hatta manyak oyuncular çıktı düsünüyorum da turnuva performansı olarak vittek falan çok iyiydi. Aynı sekilde suarez vs.

Yıldızlar söndü o kötü oldu. Fransa yıldızlarıyla beraber galibiyetsiz döndü, koca turnuvada 1 gol ve 1 puan ne demek ya.

ingilizler erken gitti, arjantin yıkım yaşadı falan, portekiz öyle. Lig ve avrupa kupalarını sürükleyen oyuncularsız oldu turnuva. milito,eto,messi, c ronaldo, gerard, lampard, rooney ve nicesi bir bok yiyemeden turnuva kapattılar.

Muhtemelen cogunun hani dünya yıldızı sıfatıyla son dünya kupası olcagını tahmin ediyorum (çünkü bu yüksek kaliteden bir düsüs yasandıgında toparlanmıyor bkz ronaldinho)

E dünya kupasında kendini gösteremeyen futbolcu hiçbir koşulda efsanelesemez bok gibi arada kalır böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...