Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Evet, böyle bir konu bariz açılmalıydı. :) Kendi favorilerimizi koyalım sahaya. Yedek listesi yapmayalım sadece ilk 11'leri oluşturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Iker Casillas Philip Lahm - Lugano - Puyol - Sergio Ramos Xavi - Schweinsteiger - Iniesta Müller - Forlan - David Villa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 DarKRideR said: Iker Casillas Philip Lahm - Lugano - Puyol - Sergio Ramos Xavi - Schweinsteiger - Iniesta Müller - Forlan - David Villa(tu) aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Iker Casillas Philip Lahm - Lugano - Puyol - Sergio Ramos Xavi - Schweinsteiger - Iniesta robben- Forlan - David Villa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Stekelenburg Lahm-Puyol-Pique-Ramos Sneijder-Schwein-Inıesta Gyan-Forlan-Müller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Casillas Lahm Pique Puyol Ramos Xavi Donovan Iniesta Robben(Gyan) Forlan Villa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Stekelenburg Lahm - Pique - Mertesacker - Ramos Xavi - Schweinsteiger - A.Sanchez Robben - Forlan - Villa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Casillas Lahm Lucio Pique Ramos Sneijder Iniesta Mesut Villa Forlan Podolski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 lahm ile ramos bütün kadrolarda nasıl olabiliyor ? ben izlimiyorken biri sol tarafta mı oynamaya başladı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Lahm hem sağda hem solda oynayan bir adam. Bu kupada sağda oynadı, Euro08de solda. Ha, illa bu kupadaki yerine göre yapacaksak Lahm yerine Contreao diye değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Neuer Lahm - Puyol - Lugano - Ramos Xavi - Sneijder - Iniesta Villa - Forlan - Robben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Casillas Lahm Puyol Pique Ramos Sneijder Schweinsteiger Mesut Villa Forlan Robben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Julio cesar Sergio Ramos Lucio Puyol Lahm Sneider Xavi Inıesta Robben Forlan Miroslav Klose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 klose mi? eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ronaldo'dan sonra en golcü futbolcurdan biri. çok zeki bir adam, tam bir golcü. daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Rewendor said: Lahm hem sağda hem solda oynayan bir adam. Bu kupada sağda oynadı, Euro08de solda. Ha, illa bu kupadaki yerine göre yapacaksak Lahm yerine Contreao diye değiştiririm. abi euro 08'de de sağda oynadı. Lahm sağ bektir zaten, sadece önemli birkaç maçta solda bekte oynadığını hatırlıyorum ki o da zaten sol bekten çıkıp topu sürerek gol atmıştı bize mesela, sol bekte normalde tek başına Jansen vardı ki o kupada daha tecrübesiz ve nasıl desem, pek gelişkin bir adam olmadığıdandan Lahm birkaç maç sola çekilmişti. Onun yerine de sağa Fritz çekilmişti sanırım, tam hatırlamıyorum da işte Lahm, Munih'te artık sağda kendini gösterince solda alternatif olacağına sağın değişilmezi olduğunu kabul ettirdi herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 @balon villa yok mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 balon said: ronaldo'dan sonra en golcü futbolcurdan biri. çok zeki bir adam, tam bir golcü. daha iyisi yok. oyun tarzını hiç beğenmiyorum ben nedense. takımının oyununa katkısı yok gibi geliyor, jardel'e benzetiyorum aslında biraz. tamam golcü ama, takım dökülünce takımı toparlayacak bir adam değil. hele ki villa varken kadroya almak hiç olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 splinter adam o, tarz farkı var. forlanla onu mukayese ettim de forlan demek istedim. villa yetenekli ve güzel bi adam, ama hani torres gibi o da overrated geliyor bana nedense. evet bir star ama süperstar değil hiç bi zaman gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 siz o adamların hepsini yanyana koyun o takımlar tek gol atamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Casillas Puyol Lucio Pique Ramos Sneijder Iniesta Xavi Villa Forlan Robben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Casillas Juan - Mertesacker - Puyol - V.Bronckhorst Müller - Kalu Uche (Schweinsteiger) - Sneijder - İniesta Gyan Asamoah - Forlan bek, kanat falan ayırmadım. defans, orta saha ve forvet olarak yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Valla 400 tane kombinasyon yaparım simdi ofisteyim ugrasamıcam dfhd. Yalnız maicon hiçbir kadroda yok, messi de öyle. A.sanchez i 1 kişi kullanmıs. 4-3 2-1 falan çok güzel en ler çıkar. en iyi defans ispanya-brezilya arası kurulur her türlü. ileri hatta manyak oyuncular çıktı düsünüyorum da turnuva performansı olarak vittek falan çok iyiydi. Aynı sekilde suarez vs. Yıldızlar söndü o kötü oldu. Fransa yıldızlarıyla beraber galibiyetsiz döndü, koca turnuvada 1 gol ve 1 puan ne demek ya. ingilizler erken gitti, arjantin yıkım yaşadı falan, portekiz öyle. Lig ve avrupa kupalarını sürükleyen oyuncularsız oldu turnuva. milito,eto,messi, c ronaldo, gerard, lampard, rooney ve nicesi bir bok yiyemeden turnuva kapattılar. Muhtemelen cogunun hani dünya yıldızı sıfatıyla son dünya kupası olcagını tahmin ediyorum (çünkü bu yüksek kaliteden bir düsüs yasandıgında toparlanmıyor bkz ronaldinho) E dünya kupasında kendini gösteremeyen futbolcu hiçbir koşulda efsanelesemez bok gibi arada kalır böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 maiconu düşündüm ben ama juan ağır bastı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar